2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrrrrr bayadır giremedim umarım herşey yoludadır

benim yemeklerden sona midem bulanıyo sizdede oluyomu

Selam kızlar,

özge, ukla, zeynep resimleri size gönderdim. Aralarından seçip koyalım mı? yoksa çatlatalım mı?

Ben dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm, 4.5 kg ağırlığında bir kız doğurmuşum. rüyamda çüş diyorum iiki yenidoğan bezi almamışım diyorum. kafamçokkarıştı
meloş
meloş mail attım sana gelir birazdan

senin dediğin polikarbon biberon sanırım. bende cam olursa iyidir diye düşünüyordum.
bende zaten şimdilik 1 biberon alacağım ne olur ne olmaz diye.

haftasonu da modokoya gittik var ya öyle güzel mobilyalar var ki. ama dünyanın parası ya offf ağlayacağım mafoldumben

evt sanırım oydu canım ben de bir küçük bir de büyük alıcam zaten ilk zamanlar eğer emerse hiç gerek yok ama elimizin altında olsun diye alıcam ben de.avcılara baksanıza siz de uygun mobilyalar varmış.ben su fabrikaya gitmeden önce oraya da bir göz atayım diyorum ondan sonra da ordan alırım beğenmezsem.ya bu arada elh.in aldığı oda takımı aynısıymış benim alacağımın.o parlaklık olayını sorucam gelince bugün ona.hani kızlar demişlerdi ya yaldızlık kağıt kaplama gibi bişey var karyolasının alt tarafında diye.

kızlar ya bi resim eklicem de aklinialirimsmile
imageshack acılmıyo
diğer sitenin adresi neydi ya

ukla bu resmi senin için yüklüyorum aklinialirimsmile

evt sanırım oydu canım ben de bir küçük bir de büyük alıcam zaten ilk zamanlar eğer emerse hiç gerek yok ama elimizin altında olsun diye alıcam ben de.avcılara baksanıza siz de uygun mobilyalar varmış.ben su fabrikaya gitmeden önce oraya da bir göz atayım diyorum ondan sonra da ordan alırım beğenmezsem.ya bu arada elh.in aldığı oda takımı aynısıymış benim alacağımın.o parlaklık olayını sorucam gelince bugün ona.hani kızlar demişlerdi ya yaldızlık kağıt kaplama gibi bişey var karyolasının alt tarafında diye.

modoko da bir takım beğendim herhalde onu gördükten sonra hiçbirşey beğenmem:1no2:
nette de resimleri yok bulamıyorum. çok kararsız kaldım. avcılar da bana çok uzak arabamız da yok bilmiyorum nasıl giderim

bu arada resimlerden de anlayacağınız üzere
uklaa ve ben hamile değiliz
yalan söylüyoz bilmiyorumkismile

Kızlar biberon konuşmuşsunuz cam asla almayın bence . Ayrıca bir tane almak yeterli şimdi belkide hiç ihtiyacımız olmayacak. Ben bebiş büyüyünce avent kullanıcam ama şimdi dr browns un gazlı bebekler için olanından almayı düşünüyorum. Yedekte bulunsun.Bebek bezi çin 2 numara alıcam 3-6 kilo olanlar için 6 kilodanda büyük çıkmaz herhalde:) ama çok almıcam 1 yada 2 paket bitince alırız etrafta marketten çok ne var :) Emzirme sütyenine gelince ben 4. aydan beri emzirme sütyeni kullanıyorum çünkü destekli sütyenler artık canımı acıtıyor.Doğum yaklaşınca yenilerini almam gerek ama maalesef hiçbir yerde benim bedenim yok sanırım yurt dışından getirtmem gerekecek :(

günaydın millet, biraz önce de yazdım ama yazım çıkmadı, bir sorun yoktur umarım
Sanosan diye bir marka duydunuz mu,bilginiz var mı? Bebek bakım ürünleri markasıymış.

kızlar ya bi resim eklicem de aklinialirimsmile
imageshack acılmıyo
diğer sitenin adresi neydi ya

ukla bu resmi senin için yüklüyorum aklinialirimsmile
ne resmi kısssssssssbilmiyorumkismile

Simdi benim cevremde bebegi olan 4 arkadas var hepsinde ayni sorun 1 tanesi kesinlikle emmeyi kabul etmedi sagip veriyolar, 2 tanesi cok gucsuzdu mecburen sagip yenidogan kasikli emzik varmis biberona takilan onunla verdiler, 1 inde de bebek emmis ama yeterli degil onun da gogusleri tas gibi olmus, sonra sagip saklamislar sutu. O yuzden ben de ne de olsa ise basliycam diye sut pompasi aldim, hastaneye yanimda bulunsun diye bir biberon goturucem o kaasikli olandan.. o telasede bunlari dusunmeyim bi de.

yaa meloşş yülesene resimleri:))
diğer topiğe yükle ama

bide ben buraya uklanın kedim üzerindeki kötü emellerini yansıtan bir foto koyacam sempatiksalakcinni
zor aldım elinden
onu da yicekti bilmiyorumkismile

modoko da bir takım beğendim herhalde onu gördükten sonra hiçbirşey beğenmem:1no2:
nette de resimleri yok bulamıyorum. çok kararsız kaldım. avcılar da bana çok uzak arabamız da yok bilmiyorum nasıl giderim
bizde cumartesi baktık oda takımlarına moda da buldum onu istiyom başkasını istemiyommmbilmiyorumkismile

Back
X