2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın millet, biraz önce de yazdım ama yazım çıkmadı, bir sorun yoktur umarım
Sanosan diye bir marka duydunuz mu,bilginiz var mı? Bebek bakım ürünleri markasıymış.
:sm_confused:

yaa meloşş yülesene resimleri:))
diğer topiğe yükle ama

bide ben buraya uklanın kedim üzerindeki kötü emellerini yansıtan bir foto koyacam sempatiksalakcinni
zor aldım elinden
onu da yicekti bilmiyorumkismile
bilmiyorumkismileakannehirhadi beee asıl o bana saldırdııı inanmazsan zeynebe ve meloşa sor siz içerde kahve yaparkene arkamdan pencerenin kenarına çıkmış perdenin arkasından bana saldırıyordu

bilmiyorumkismileakannehirhadi beee asıl o bana saldırdııı inanmazsan zeynebe ve meloşa sor siz içerde kahve yaparkene arkamdan pencerenin kenarına çıkmış perdenin arkasından bana saldırıyordu
hadi ordan yalançıı
sen saldıran kedi görmemişsin
birdahaki sefer archi nin kedisini de alıcam sempatiksalakcinni

modanın girişindeki küçük dükkanı mı diyorsun??
fiyatları ne kadar peki??
oyun atölyesinin çaprazında kalıyodu
moda bebek 2600 dü takım ama ben şifonyer almayacağım için 2000 dedi
içindeki uyku seti takımı (funny baby-idaş) yatağıda toplam 400 onuda almazsam 1600 a düşüyo

işte kızlar bakınn
benim zavallı kedime nasıl bakıyorrrr mafoldumben

i557651_dsc04453ukla.jpg

Yüklüyorum çatlamayıın

evt sanırım oydu canım ben de bir küçük bir de büyük alıcam zaten ilk zamanlar eğer emerse hiç gerek yok ama elimizin altında olsun diye alıcam ben de.avcılara baksanıza siz de uygun mobilyalar varmış.ben su fabrikaya gitmeden önce oraya da bir göz atayım diyorum ondan sonra da ordan alırım beğenmezsem.ya bu arada elh.in aldığı oda takımı aynısıymış benim alacağımın.o parlaklık olayını sorucam gelince bugün ona.hani kızlar demişlerdi ya yaldızlık kağıt kaplama gibi bişey var karyolasının alt tarafında diye.

Kız pembik Avcılar'dan Küçükçekmece'ye giderken sol tarafta göl boyunda Ulküler bebe var, dün gördüm fabrika satış mağazası yazıyor ve çok ilginç mobilyalar var, bak istersen.

pembiş taşınmışsın hayırlı olsunn
iyiki anneler var valla

hadi ordan yalançıı
sen saldıran kedi görmemişsin
birdahaki sefer archi nin kedisini de alıcam sempatiksalakcinni

valla benim kediyi görsenin korkudan dudağınız uçuklar. ses etmeyin pofişe
dün gene uçan kafa atıyordu bana eşim zor aldı elinden beni

oyun atölyesinin çaprazında kalıyodu
moda bebek 2600 dü takım ama ben şifonyer almayacağım için 2000 dedi
içindeki uyku seti takımı (funny baby-idaş) yatağıda toplam 400 onuda almazsam 1600 a düşüyo

demekki fiyatlar hep öyle bende 2600 e sordum. uyku seti funnababy ,yatağı da var. bir de ayna hediye ediyorlar. ama ben alırsam onu lambasını da alırım. henüz pazarlık yapmadık. fiyatta da inerler biraz. aman ne bileyim gene de çok para yaww

arkadaşlar bu arada bende çok merak ettim keşke bende istanbulda olsaydımda tanışma imkanımız olsaydı Çok üzgünüm çoook

valla canım keşke daha çok kişiyle görüşebilseydik
ben dün acayip eğlendim
stresimin çoğunu attım
yüz kaslarım ağrıyordu artık akşam gülmekten valla

Insani iyice paranoyak yapiyolar yaa... canlarim alirken avent su bpa olayina dikkat edin bari..

berceste.blogspot.com/2009/07/bpa-ve-tehlikeye-giren-hayatlar.html#comments]Berceste: BPA ve Tehlikeye Giren Hayatlar

Günaydın şişko fıstıklarrrrrr

gunaydın cosmom nasılsın?

siz birde kedişin bakışını göreseydinizzzzzzzzzzzzakannehir

valla iyi bakmıssınz bırbırınızeee dunurummm:)

Insani iyice paranoyak yapiyolar yaa... canlarim alirken avent su bpa olayina dikkat edin bari..

berceste.blogspot.com/2009/07/bpa-ve-tehlikeye-giren-hayatlar.html#comments]Berceste: BPA ve Tehlikeye Giren Hayatlar

boshayallersmile

biz de annemle c.tesi günü hasır sepet aldık, çünkü bir türlü istediğim beşiği bulamadım, bulduklarımda 350-500 arası değişiyordu. o fiyata millet yatak alıyor. ne varsa yine insanın annesinde var işte. "sen beğene ben yaparım" dedi. gerçektende çok beceriklidir. sepet+kumaşlar 100 TL ye maloldu.
modelimde şudur:
Orchestra Hasır El Sepeti | Funnababy
Ne olur ne olmaz belki niyeti 2.kez bozarım diye pembe istemedim :)

valla benim kediyi görsenin korkudan dudağınız uçuklar. ses etmeyin pofişe
dün gene uçan kafa atıyordu bana eşim zor aldı elinden beni
hiç işte benim pofişim ne tırnak çıkarır ne ısırır
bu ukla anlasın diye
senin kediyle aynı odaya kapatacam onu
sempatiksalakcinni

Back
X