2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz geldiikk.. kızlar bebiş maaşallah dokotr masasında bile tekmeleyip durdu. ekrandan gördüm hep eller kollar uçuşuyordu..
kafa aşağıda ayaklar yukarıdaydı.. doğum pozisyonuna giriyo dedi. beklediğimiz pozisyon bu dedi.
877 gr. olmuş az kalmış kg.lara.
gelişimi iyi, bir sorun yok dedi.
yalnız tedbir olarak coraspin yazıyorum dedi. tok karna gün aşırı alacakmışım.
rahim damarlarından giden kanla ilgiliymiş.
ilerde gebelik tansiyonuna fln neden olaiblir, çok önemli bişi yok ama tedbirimizi alalım biz dedi.

özgee maşallah Yağmura :nazar::nazar::nazar:

canım ben coraspini ilk baştan beri kullanıyorum, kanımı sulandırsın diye
geçenlerde de okuduğuma göre coraspin preeklampsiyi de önlüyormuş

biz geldiikk.. kızlar bebiş maaşallah dokotr masasında bile tekmeleyip durdu. ekrandan gördüm hep eller kollar uçuşuyordu..
kafa aşağıda ayaklar yukarıdaydı.. doğum pozisyonuna giriyo dedi. beklediğimiz pozisyon bu dedi.
ilerde gebelik tansiyonuna fln neden olaiblir, çok önemli bişi yok ama tedbirimizi alalım biz dedi.

maşallah canım.. yakında kilo olur bebişin..
doğum pozisyonunu yavaş yavaş alıyor olmasıda çok qüzel
:nazar:

Hm yarın zaten aklımdaydı orayı da arayıp görüşeyim, sağol kuzuuum.

Geçmiş olsun uklaa, neyse az kaldı, yarın inşallah Hande hanımın güzel haberlerini alacaksın.

evet canım yarın görcez kızımızı
seninde randevun yarındı dimi

evet bende coraspini en başından beri kullanıyorum
daha önce 2 düşük yaşadığım için doktorum vermişti
nisanda bırakıcakmışım..
qaliba en şişko bebek benimki bilmiyorumkismile

özgee maşallah Yağmura :nazar::nazar::nazar:

canım ben coraspini ilk baştan beri kullanıyorum, kanımı sulandırsın diye
geçenlerde de okuduğuma göre coraspin preeklampsiyi de önlüyormuş

yaaa bana coraspirin vermedi doktorum. tansiyonum yüksek çıkmıyor ondan mı acaba ??

maşallah canım.. yakında kilo olur bebişin..
doğum pozisyonunu yavaş yavaş alıyor olmasıda çok qüzel
:nazar:

benim kızım 4. ayından beri doğum pozisyonunda.
doktor seninkisi erken döndü demişti.
umarım 9. ayımda ters pozisyonlara geçmez.

özgecim ohh bebişi gördün ....yavrunun sağlıklı olmasını duymak kadar güzel bişey yok değil mi...
maşallah yavruna annesi...

kıslar herkese gunaydın nasılsınızzz bakalım

gecede kuskunler yalnzlr burdaymıs bılseydım bende gırerdım ben kocacımla ufak caplı bır tartısma yasadım annesı yuzunden oda bana kızdı ıknzde aynsınz yetr artk sıkldım dıyeee bende ona kızdım annenle denk tutma benı ben kendı evımle ılgılı bişeyı solyrm sana dıye tamam dedı ne ıstyrsn onu yaparız bıdahada aılemı bana kotuleme dedııı ama ben kotulememiştmki eheheheh eee tabı anasınn yaptıgı zoruna gıttı kocacımın neyseee gece ben aglrken uyuyaklmstm ztn her gece uyuyakalıyorum o benı kaldırır yatagıma gotutrr dunde kaldırdı benı ılaclarımı ıcrdı optu sevdı yatrdı krız kısa surdu bend e uzatmadımm bebişim mobılyasını yalnız ıkımz gıdıp begenecegız tabı kaynvalıde bunu duyup krız cıkarmazsa sorun yasamazsak tekrar..

boşver dünürüm geçmiş uzamamaış neyse sende sıkma canını arada oluyor böle bizimkide trip atmıştı mobilyadan dolayı ben gecen k.validemler bizdeyken söylenmiştim biraz bizim mutfağı yaptıran adam yapsın dedilerdi önce karşı çıktım sonra sussunlar diye ok dedim ama dün k.validem aradı k.pederim adamla görüşmüş yapamam 4 aylık inşaat aldım mümkün değil demiş kaydirigubbakcemile3bi üzüldüm bi üzüldüm

Canım maşallah yağmura :) :nazar:

benim ellerim sürekli uyuşuk ve his kaybı var ama ağrı olmuyor şimdilik karpel tünel sendromu dedi doktorum ama dayan şimdilik dayanılmayacak gibi oursa noroloğa yollucam dedi. Atel kullanmak gerekiyormuş ama oda rahatsız edici o yüzden dayanmaya çalış dedi

benimde öyle dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor işte. nette de bulamadım doğru dürüst bişi. peki bu söz konusu sendrom gebelikle ilgili di mi? bitince geçicek yani.

nisanda bırakıcakmışım..

seninki bizden 3 hafta önde bırak da şişko olsun aklinialirimsmile
biz daha miniğiz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinissssss
maşallahhhhhh bebişine cnmmmmmm
:nazar::nazar::nazar:

yaaa bana coraspirin vermedi doktorum. tansiyonum yüksek çıkmıyor ondan mı acaba ??

benim kızım 4. ayından beri doğum pozisyonunda.
doktor seninkisi erken döndü demişti.
umarım 9. ayımda ters pozisyonlara geçmez.

maşallah canım
inşallah hepimiz normal doğum yaparız:Saruboceq:

benim ellerim sürekli uyuşuk ve his kaybı var ama ağrı olmuyor şimdilik karpel tünel sendromu dedi doktorum ama dayan şimdilik dayanılmayacak gibi oursa noroloğa yollucam dedi. Atel kullanmak gerekiyormuş ama oda rahatsız edici o yüzden dayanmaya çalış dedi

Ah be güzelim hayırlısıyla geçsin şu 9 ay gaz yapan şeyler yamemeye çalış.
Bede dengeye gitmeyi düşünüyorum zaten 30 kilo bir yılda verilmesi gereken bir kilo yoksa sağlıklı olmaz herhalde benim 2 yıl falan gitmem gerekir :)
zeynom valla gaz yapan yemesemde midemde bile oluyor
hep var hep var geçmiyor sinir oluyorum yyaaa

nisanda bırakıcakmışım..

benimkide seninki gibi tosuncuk..:)))ileri gittiği için böle aslında...maşallah kuzulara..

sağolun kızlar hepiniz..

evet archi sollamışız seninkini sempatiksalakcinni
bide doktor tansiyonumu ölçmedi benim onunla ilgili değil sanırım. rahim damarlarımı fln inceledikten sonr yazmaya karar verdi sanırım.
meloş sen de gün aşırı mı kullanıyorsun?

evet mehtapçım gerçekten bundan daha güzel birşey yok

Zeynep birlikte gidelim :) diyetisyene benimde çok ihtiyacım var bebikler bir gelsin zaten 2 ay sonra lohusa diyetleri falan vardır diye düşünüyorum

gidelim bencede başka türlü olmucak zaten sorasındada estekik operasyonda gerekecek kesin bana sarkmaları toplamak için onun içinde yeditepe üniversitesini düşünüyorum önce dengeye gidip kiloları verelimde onu sonra düşünürüm

boşver dünürüm geçmiş uzamamaış neyse sende sıkma canını arada oluyor böle bizimkide trip atmıştı mobilyadan dolayı ben gecen k.validemler bizdeyken söylenmiştim biraz bizim mutfağı yaptıran adam yapsın dedilerdi önce karşı çıktım sonra sussunlar diye ok dedim ama dün k.validem aradı k.pederim adamla görüşmüş yapamam 4 aylık inşaat aldım mümkün değil demiş kaydirigubbakcemile3bi üzüldüm bi üzüldüm

:) çok ii olmuş canım sen iyi düşündükce onların önüne birşeyler çıkar :)

Back
X