2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnar olsun kuzular...:ecrin_bebek:

buarada özgem yağmura çok sevindim valla doğum pozisyonunu almış
bizimki hala taklalar atıyo
coraspin yüksek oluncamı tansiyon veriyolar acaba
bilmiyorumkismile

stella bu buğday özü yağını nasıl kullanıcaz?
mesela duştan sonra pamuğa döküp vajina ya mı sürücez??
kullanım hakkında bişey dedi mi?

canım iki parmağını batır çıkar, o kadar bi yağı elinde masaj yaparak süreceksin
daha çok makata doğru olan kısma sür, yani doğumda kesi atacakları kısma
ne kadar esnerse o kadar az dikiş atılır

bilmiyorumkismile

qünaydın canım hoşqeldinn :1hug: minik burunlu elifzel'in napıoo

zeynom valla gaz yapan yemesemde midemde bile oluyor
hep var hep var geçmiyor sinir oluyorum yyaaa

canım rezene dene istersen bende de oluyordu doktora sormuştum içebilirsin dedi.ama hamile kaldığım ilk günlerde haberim yokken çok gaz var diyip kıvranıyordum kekik suyu içiyordum aslında o da çok iyi geliyor ve reflü içinde yanma olduğunda bir çay kaşığı da olsa süt için diyorlar

herkes tickerından 1 hafta önde sölüyo ya noluyo gene kafamı karıştırmayın benim
o zaman ben 28. haftayamı girmiş oluyom ala ala:umursamaz:

bilmiyorumkismile
yok canım tansiyonumu ölçmedi..
sağ rahim damarıma baktı süper dedi.. sonra solda oyalandı biraz.. kan akımında mı bişi gördü artık neyse.
çok önemli bişi değil ama tedbirimizi alalım diyerek yazdı coraspini bilmiyorumkismile

günaydın bu arada bebekim.

bugün de tetanoz olacamm mafoldumben

biz geldiikk.. kızlar bebiş maaşallah dokotr masasında bile tekmeleyip durdu. ekrandan gördüm hep eller kollar uçuşuyordu..
kafa aşağıda ayaklar yukarıdaydı.. doğum pozisyonuna giriyo dedi. beklediğimiz pozisyon bu dedi.
877 gr. olmuş az kalmış kg.lara.
gelişimi iyi, bir sorun yok dedi.
yalnız tedbir olarak coraspin yazıyorum dedi. tok karna gün aşırı alacakmışım.
rahim damarlarından giden kanla ilgiliymiş.
ilerde gebelik tansiyonuna fln neden olaiblir, çok önemli bişi yok ama tedbirimizi alalım biz dedi.
maşallah yağmura canımmm ne güzel yaa bende handemi yarın görcem inşallah

canım iki parmağını batır çıkar, o kadar bi yağı elinde masaj yaparak süreceksin

tmm canım ben eşime aldırayım bari buqün
son 3 ayıma qirdim artık
yavaş yavaş başlıyım uyqulamayaeyvahedigeldismile

yaaa bana coraspirin vermedi doktorum. tansiyonum yüksek çıkmıyor ondan mı acaba ??

benim kızım 4. ayından beri doğum pozisyonunda.
doktor seninkisi erken döndü demişti.
umarım 9. ayımda ters pozisyonlara geçmez.

gerek görmemiştir archi, herşey yolunda demek ki

sağolun kızlar hepiniz..
meloş sen de gün aşırı mı kullanıyorsun?

Ben her sabah alıyorum canım, sanırım benim bir önceki hamileliğim düşükle sonuçlandı ya, önlem olarak verdi coraspini. Verdi ve unuttu, ben yarın sorayım ne zamana kadar kullanacağım diye.

bilmiyorumkismile

Günaydın Elhamraa

bilmiyorumkismile

hoşgeldinnnnnnnnn

bencede ondan cnmmmmm coraspin yüksek olunca veriliyorrrrr ama bunlarrr bilmiyoooobilmiyorumkismile
sus sölemeeeeeebilmiyorumkismile

biz geldiikk.. kızlar bebiş maaşallah dokotr masasında bile tekmeleyip durdu. ekrandan gördüm hep eller kollar uçuşuyordu..
kafa aşağıda ayaklar yukarıdaydı.. doğum pozisyonuna giriyo dedi. beklediğimiz pozisyon bu dedi.
ilerde gebelik tansiyonuna fln neden olaiblir, çok önemli bişi yok ama tedbirimizi alalım biz dedi.

güzun aydın cnm maşallh yagmuraaaa

herkes tickerından 1 hafta önde sölüyo ya noluyo gene kafamı karıştırmayın benim
o zaman ben 28. haftayamı girmiş oluyom ala ala:umursamaz:

evet sen şuan 27. haftanı bitirdin
28. haftandan qün aldın canım yani 28 haftalıksın

eyvahedigeldismile

ivet ondan qaliba
benimkisi qününden 2 hafta önde qidio sempatiksalakcinni

evet benimki de 2 hafta kadar önde gidiyor...:)))babası gibi ekmek küreği gibi uzun bacaklı olacak..:))gamyoncuiremsu:nazar:kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese.
yaklaşık 1 haftadır her sabah kalktığımda ellerim ağrıyor ve güç kaybı var. işe gelince kalem tutmakta zorlanıyorum. netten bir araştırma yapıcam, bilgisi olanda paylaşsın pls...

herkese günaydın..
sevgılı leach aynı sey bendede var..ne elımı yumruk yapabılıyorum ne bısıyı dogru duzgun kavrayabılıyorum bırde uyusma oluyor ...esıme gore ozellıkle sureklı sol yanıma dogru yatmam sebepmıs! en dogru pozısyon o dıye sol yanıma yatsamda zaman zaman saga donuyorum elın gece yastıgın yada vucuduunun altında kalıyor tutuluyordur dıyor...boylemı gercekte bılmıyorum ama kuvvetım yok,parmaklarımdan ıtıbaren bır agrım var ve karıncalanıyor agır bısıy tasısam

gidelim bencede başka türlü olmucak zaten sorasındada estekik operasyonda gerekecek kesin bana sarkmaları toplamak için onun içinde yeditepe üniversitesini düşünüyorum önce dengeye gidip kiloları verelimde onu sonra düşünürüm

bende bende :) 2. bebekten sonrada gögüs operasyonu :) aslında süt yollarında problem olmayacağını bilsem önceden yaptıracaktım :)

bizim gelinlerden biri üçüz doğum yaptı kız ilk yıl diyetler makinalar zayıfladı ardından göbek bağlarını ameliyatla toplattı birde vajinal estetik oldu normal doğum yapmadığı halde şimdi genç kız gibi valla

Gözünaydın canımm hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ben de haftaya gideceğim... Siz gidince böyle benimde hemen gidesim geliyoo..
kıskanç mıyım neyim yaa..
Burdan çıkardığımız sonuç ; Annesi Yağmur kıza iyi bakıyormuş yani... Bravoo annesine...a.s.a.s.

boşver dünürüm geçmiş uzamamaış neyse sende sıkma canını arada oluyor böle bizimkide trip atmıştı mobilyadan dolayı ben gecen k.validemler bizdeyken söylenmiştim biraz bizim mutfağı yaptıran adam yapsın dedilerdi önce karşı çıktım sonra sussunlar diye ok dedim ama dün k.validem aradı k.pederim adamla görüşmüş yapamam 4 aylık inşaat aldım mümkün değil demiş kaydirigubbakcemile3bi üzüldüm bi üzüldüm

kaydirigubbakcemile3 oh olmuş bzde buhafta bzmkıler ıstanbulda onlr yokken gıdp begencz sonrada ya alırz yada esım bız begendık sız gıdın alın der bılmyrm artık puhahaha

Back
X