2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşimi aradım söledim buğday özü yağı al qelirken die
öğlen beni anneme bırakmak için qelicek
tmm öğlen qelirken alırım dedi :dance:
hemencik kullanmaya başlıyım da pırt die doğurayım inşallah :icecream:
bunu haftada bir falan mı uyqulicaz yoksa her qün mü acaba yaf bilmiyorumkismile

günaydınnar olsun kuzular...:ecrin_bebek:

buarada özgem yağmura çok sevindim valla doğum pozisyonunu almış
bizimki hala taklalar atıyo
coraspin yüksek oluncamı tansiyon veriyolar acaba
bilmiyorumkismile

gunaydın cnmmmmhihoyyyt

evet benimki de 2 hafta kadar önde gidiyor...:)))babası gibi ekmek küreği gibi uzun bacaklı olacak..:))gamyoncuiremsu:nazar:kaydirigubbakcemile3

ay sağlıklı doğsunlar da başka bişi istemiom ben
mhtp senlede şaka maka erken doğurduk doğuruoz derken
bebişler sıkı sıkı sarıldı bize çok şükür
qaliba qünümüzde doğurcazz:sm_cool:

Kızlar selamlar,
uzun süredir takip edemiyordum yazdıklarınızı gelişmeler neler?
Bende değişiklik çok başlayım anlatmaya çok fazla yazamıyorum artık iki büklüm olduğum için rahat edemiyorum.
Oğlum Utkum kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık 1 senedir kiradaydık ev arıyorduk ama bebek girince işin içine vazgeçmiştik ama bizim oralarda uygun bir ev gördük ve ağzımız dilimiz bağlandı evi aldık.:lepi: Allah yüzümüzü kara çıkartmasın
Oğluma da annemler oda takımı aldılar hani çilek mobilyanın arabalı karyolaları var ya onlardan aldık aslında istemedim 2 yaşında düşer felan diye annem bişey olmaz dedi zaten iki yaşına kadarda park yatakda yatacak.
Geçen hafta doktoruma gittim 28 haftalığım bebişimde 1 kilo olmuş maşallah sağlığı yerindeymiş tek sorunum midem çok yanmaya başladı onada şurup kullanıyorum. Şimdilik benden bu kadar kızlar takipteyim sizleri

e o zaman 28:4=7 7 ay bitti 8 den günmü alıyoz(ösge beni furacak)aklinialirimsmile

Gözünaydın canımm hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ben de haftaya gideceğim... Siz gidince böyle benimde hemen gidesim geliyoo..
kıskanç mıyım neyim yaa..
Burdan çıkardığımız sonuç ; Annesi Yağmur kıza iyi bakıyormuş yani... Bravoo annesine...a.s.a.s.
hihoyyyt

yok canım tansiyonumu ölçmedi..
sağ rahim damarıma baktı süper dedi.. sonra solda oyalandı biraz.. kan akımında mı bişi gördü artık neyse.
çok önemli bişi değil ama tedbirimizi alalım diyerek yazdı coraspini bilmiyorumkismile

günaydın bu arada bebekim.

bugün de tetanoz olacamm mafoldumben
acıcak biliyormusunsempatiksalakcinni

Kızlar selamlar,
Bende değişiklik çok başlayım anlatmaya çok fazla yazamıyorum artık iki büklüm olduğum için rahat edemiyorum.
Oğlum Utkum kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık 1 senedir kiradaydık ev arıyorduk ama bebek girince işin içine vazgeçmiştik ama bizim oralarda uygun bir ev gördük ve ağzımız dilimiz bağlandı evi aldık.:lepi: Allah yüzümüzü kara çıkartmasın
Oğluma da annemler oda takımı aldılar hani çilek mobilyanın arabalı karyolaları var ya onlardan aldık aslında istemedim 2 yaşında düşer felan diye annem bişey olmaz dedi zaten iki yaşına kadarda park yatakda yatacak.
Geçen hafta doktoruma gittim 28 haftalığım bebişimde 1 kilo olmuş maşallah sağlığı yerindeymiş tek sorunum midem çok yanmaya başladı onada şurup kullanıyorum. Şimdilik benden bu kadar kızlar takipteyim sizleri

hayırlısı olsun canım benim ne güzel
bizede dua et

evet bende coraspini en başından beri kullanıyorum
daha önce 2 düşük yaşadığım için doktorum vermişti
nisanda bırakıcakmışım..
qaliba en şişko bebek benimki bilmiyorumkismile

benikide küçük sayılmaz en son 1.200 dü sen benden sonra gitmiştin kontrole bakalım yarın benimki kaç çıkacak. Kocamın duaları kabul oldu galiba adam 2 senedir allahım bebeğimiz kilolu doğsun diye dua ediyoe neymiş efendim küçük olursa o nasıl kucağına alırmış

yaaa bana coraspirin vermedi doktorum. tansiyonum yüksek çıkmıyor ondan mı acaba ??

benim kızım 4. ayından beri doğum pozisyonunda.
doktor seninkisi erken döndü demişti.
umarım 9. ayımda ters pozisyonlara geçmez.

ya ben anlamıyorum doğum posizyonuna girmiş demelerini ben birçoğunuzdan önde gidiyorum doktor bu sonuca varmak için çok erken diyor her gittiğimde farklı bir pozisyonda 30 lu haftalara kadar yeri bol sürekli yer değiştirir dedi kafasının aşağıda çıkması tamamen tesadüf diyor ama siz başka türlü diyorsunuz kafam karıştı

benim ellerim sürekli uyuşuk ve his kaybı var ama ağrı olmuyor şimdilik karpel tünel sendromu dedi doktorum ama dayan şimdilik dayanılmayacak gibi oursa noroloğa yollucam dedi. Atel kullanmak gerekiyormuş ama oda rahatsız edici o yüzden dayanmaya çalış dedi

benimde öyle dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız ediyor işte. nette de bulamadım doğru dürüst bişi. peki bu söz konusu sendrom gebelikle ilgili di mi? bitince geçicek yani.

Bu karpel tünel sendromu özellikle çok bilgisayar kullananlarda oluyormuş hamilelik damarları genişlettiği için tetikliyormuş hamilelik sonrası devam ederse tedavi ediliyormuş ama hamilelikte sadece atel kullanılabiliniyor anladığım kadarıyla

zeynom valla gaz yapan yemesemde midemde bile oluyor
hep var hep var geçmiyor sinir oluyorum yyaaa

sinir olma bebeğem çekicez ne yapalım bebişlerimiz için hayırlısıyla gelsinlerde kucağımıza benimde her gecem zor geçiyor ama çok söylenmemeye çalışıyorum az kaldı

sağolun kızlar hepiniz..

evet archi sollamışız seninkini sempatiksalakcinni
bide doktor tansiyonumu ölçmedi benim onunla ilgili değil sanırım. rahim damarlarımı fln inceledikten sonr yazmaya karar verdi sanırım.
meloş sen de gün aşırı mı kullanıyorsun?

evet mehtapçım gerçekten bundan daha güzel birşey yok

Yağmur kızıma maaşallah annesi bu corasprini tansiyonuna bakmadan vermesi ilgimi çekti bende yarın sorayım doktoruma kullanayımmı diye

herkes tickerından 1 hafta önde sölüyo ya noluyo gene kafamı karıştırmayın benim
o zaman ben 28. haftayamı girmiş oluyom ala ala:umursamaz:

Bebeğim önde söylemiyoruz ben bügün 28+0 ım mesela 29 a girdim dedim. Yani 28 haftam doldu dün dolu dolu 28 im yani

e o zaman 28:4=7 7 ay bitti 8 den günmü alıyoz(ösge beni furacak)aklinialirimsmile
puhahahahaah
hesaba bak
Allahın delisi
nası hesap o öle nan..
4 hafta mı senin bütün ayların??
hiç 5. haftayı yaşamıyomusun sen bir ay içinde sempatiksalakcinni

ay sağlıklı doğsunlar da başka bişi istemiom ben
mhtp senlede şaka maka erken doğurduk doğuruoz derken
bebişler sıkı sıkı sarıldı bize çok şükür
qaliba qünümüzde doğurcazz:sm_cool:

ay evet doğacaktı tutunacaktı derken sonlara yaklaştık valla...allahıma bin şükür...sağlıkla hayırlısıyla doğsun kuzularımız..onlara herşey feda..:)))
ilerde sıkıntı yaşayan hamileler olursa(inşallah olmaz) onlara anlatır umut oluruz..:))

herkese günaydın..
sevgılı leach aynı sey bendede var..ne elımı yumruk yapabılıyorum ne bısıyı dogru duzgun kavrayabılıyorum bırde uyusma oluyor ...esıme gore ozellıkle sureklı sol yanıma dogru yatmam sebepmıs! en dogru pozısyon o dıye sol yanıma yatsamda zaman zaman saga donuyorum elın gece yastıgın yada vucuduunun altında kalıyor tutuluyordur dıyor...boylemı gercekte bılmıyorum ama kuvvetım yok,parmaklarımdan ıtıbaren bır agrım var ve karıncalanıyor agır bısıy tasısam

merhaba.bu arada senle haftalarımız aynı.bende bu aralar çok güçsüzüm.çalışmakta baya bi ağır gelmeye başladı:1closedeyes:

özge maşallah yağmura ne güzel inşallah benimde bi aksilik olmazda normal doğum olur çok istiyorum normal doğumu

ay evet doğacaktı tutunacaktı derken sonlara yaklaştık valla...allahıma bin şükür...sağlıkla hayırlısıyla doğsun kuzularımız..onlara herşey feda..:)))
ilerde sıkıntı yaşayan hamileler olursa(inşallah olmaz) onlara anlatır umut oluruz..:))

ay evett.. inşallah canımm :1hug:

biz geldiikk.. kızlar bebiş maaşallah dokotr masasında bile tekmeleyip durdu. ekrandan gördüm hep eller kollar uçuşuyordu..
kafa aşağıda ayaklar yukarıdaydı.. doğum pozisyonuna giriyo dedi. beklediğimiz pozisyon bu dedi.
877 gr. olmuş az kalmış kg.lara.
gelişimi iyi, bir sorun yok dedi.
yalnız tedbir olarak coraspin yazıyorum dedi. tok karna gün aşırı alacakmışım.
rahim damarlarından giden kanla ilgiliymiş.
ilerde gebelik tansiyonuna fln neden olaiblir, çok önemli bişi yok ama tedbirimizi alalım biz dedi.

ozgecay ,tasnıyon sorunumu yasadın yada yasıyorsun pekı ? benımde 4 hafta sonra bu konuda bır kontrolum daha olacak.sol taraftakı kanalın basıncı bıraz fazla allah korusun hıpertansıyon belırtısı olabılır dedı sıfır tuz ve gunde bır tane tansıyon ılacı verdı..su sıralar normal sevıyelerde gorunsede bazen 13-14 buyuk 9 da kucuk seklınde benı delırtıyor.

Kızlar selamlar,

hem eviniz hem odanız hayırlı olsun canım...

ya biz kardeşmiyiz yoksa annemi mi çaldınkafamçokkarıştı benim annemde arabalı takımı alalım ayrıda beşik alırız deyp duruyor...

Kızlar selamlar,

Hayırlı uğurlu olsun canım :) hem eviniz hem odanız iyi günlerde sağlıkla kullanın yaşayın :)

gidelim bencede başka türlü olmucak zaten sorasındada estekik operasyonda gerekecek kesin bana sarkmaları toplamak için onun içinde yeditepe üniversitesini düşünüyorum önce dengeye gidip kiloları verelimde onu sonra düşünürüm
evet canım zayıfladıktan sonra estetik şart oluyor karın bölgesinde sarkma çok oluyo 1 ay rapor veriyor dr en azından benim müdür öle yapmıştı ameliyat oldu 15 gün yattı son on beş gün ara ara işe geldi ama şimdi gayet toparlamış durumda

Back
X