2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anacım ben bilgisayara şu listeyi kaydettim ordan bakıyom ..

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

ben 7 aylıkımmmmmmmmmmm :lepi::teytey:

kıslarrr..
ben annemlerdeyım.
sıze bı slm vereyım dedım.
hastaneden geldım.
bebeğim 1360 gr olmus 9 gnde 260 gr almıs.
doktor gayet ıyı dedı.
ama bende asırı kansızlık cıktı.
takıp edılecek kan ılacını 2ye cıkardı egerkı yetmezse son ayda kan ıgnesı yapılcak.
kan grubum 0(-) oldugundan dıkkkat etmemız lazım dedı.
bırde bebegım dogum pozısyonunu almamıs bası yukarda hala tekmelerı o yuzden zamn zaman asagıda hıssedebılırsın dedı.
magnezyumuda ıkıye cıkardı.
sabah aksam ıcıcem ve kalsıyumada dıkkat et en az ıkı bardak sut ve peynır yogurt ye dedı.
bbegımın yuunun rsmını verdı cok seker oglusummm...
bırazdan amcamlara gıdıcez kuznler gelmısler.
aksama gelırım belkı
sizi öpuyorumm hoscakalınnnn

Maşalah dae bebişe....:nazar::nazar::nazar:

Kızlar selamlar,
uzun süredir takip edemiyordum yazdıklarınızı gelişmeler neler?
Bende değişiklik çok başlayım anlatmaya çok fazla yazamıyorum artık iki büklüm olduğum için rahat edemiyorum.
Oğlum Utkum kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık 1 senedir kiradaydık ev arıyorduk ama bebek girince işin içine vazgeçmiştik ama bizim oralarda uygun bir ev gördük ve ağzımız dilimiz bağlandı evi aldık.:lepi: Allah yüzümüzü kara çıkartmasın
Oğluma da annemler oda takımı aldılar hani çilek mobilyanın arabalı karyolaları var ya onlardan aldık aslında istemedim 2 yaşında düşer felan diye annem bişey olmaz dedi zaten iki yaşına kadarda park yatakda yatacak.
Geçen hafta doktoruma gittim 28 haftalığım bebişimde 1 kilo olmuş maşallah sağlığı yerindeymiş tek sorunum midem çok yanmaya başladı onada şurup kullanıyorum. Şimdilik benden bu kadar kızlar takipteyim sizleri

Maşallah bebişe dilek :nazar::nazar::nazar:, yeni eviniz de hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

kıslarrr..
ben annemlerdeyım.
hastaneden geldım.
doktor gayet ıyı dedı.
takıp edılecek kan ılacını 2ye cıkardı egerkı yetmezse son ayda kan ıgnesı yapılcak.
bırde bebegım dogum pozısyonunu almamıs bası yukarda hala tekmelerı o yuzden zamn zaman asagıda hıssedebılırsın dedı.
sabah aksam ıcıcem ve kalsıyumada dıkkat et en az ıkı bardak sut ve peynır yogurt ye dedı.
aksama gelırım belkı

Maşallah bebişe dae :nazar::nazar::nazar:

nan hala annamadın dimi sempatiksalakcinni
mannak sempatiksalakcinni
kısım 6,5 aylık olmak üzeresin işte, 6,3 olmuşsun..
7. ayının içindesin. 2,5 hafta sonra fln bitireceksin 7. ayını..

ay şimdi bayılacaammm akannehir

Sanırım elh seni sinirlendirmek için yaptı, sana gıcık oluyor ya, o yüsden delikafadulden

eşimi aradım söledim buğday özü yağı al qelirken die
öğlen beni anneme bırakmak için qelicek
tmm öğlen qelirken alırım dedi :dance:
hemencik kullanmaya başlıyım da pırt die doğurayım inşallah :icecream:
bunu haftada bir falan mı uyqulicaz yoksa her qün mü acaba yaf bilmiyorumkismile

hergün canım

Kızlar selamlar,
Bende değişiklik çok başlayım anlatmaya çok fazla yazamıyorum artık iki büklüm olduğum için rahat edemiyorum.
Oğlum Utkum kısmetiyle geliyor kızlar ev aldık 1 senedir kiradaydık ev arıyorduk ama bebek girince işin içine vazgeçmiştik ama bizim oralarda uygun bir ev gördük ve ağzımız dilimiz bağlandı evi aldık.:lepi: Allah yüzümüzü kara çıkartmasın
Oğluma da annemler oda takımı aldılar hani çilek mobilyanın arabalı karyolaları var ya onlardan aldık aslında istemedim 2 yaşında düşer felan diye annem bişey olmaz dedi zaten iki yaşına kadarda park yatakda yatacak.
Geçen hafta doktoruma gittim 28 haftalığım bebişimde 1 kilo olmuş maşallah sağlığı yerindeymiş tek sorunum midem çok yanmaya başladı onada şurup kullanıyorum. Şimdilik benden bu kadar kızlar takipteyim sizleri

ne güzel hayırlı olsun canım, benimde isteğim kendi evimizi almak
ama en az 4-5 yıl var, darası başımıza
tekrar hayırlı olsun
bebişinede maşallah :nazar:

'2limon suyu 1 fincan susam yağı 1 çorba kaşığı biberiye yağı 1 çay kaşığı kekik yağı 5 dövülmüş aspirin :) selülit tedavisi için hazırlanan karışımmış :) doktorum programından :)
Birde balı yağ ile birlikte vücuda sürüp strechle saracakmışız oda cildi canlandırıyormuş :) saydalarında açıklamaları varmış ... İlgimi çekti paylaşayım dedim

benim dr 'da doğum pozisyonunu almış
kafasını yerleştirmiş kanala..
çok qüzel durumda dedibilmiyorumkismile

İste senin doktorunun söyledikleri kafamı karıştırdı zaten daha çok erken diyor heryerde şimdilik yerleri bol olduğu için sürekli şekil değiştirebiliyorlarmış ama senin doktor bırak başının aşağıda olmasını kanala girmiş bile deyince çok kafam karıştı benim:uhm:

benim dr 'da doğum pozisyonunu almış
kafasını yerleştirmiş kanala..
çok qüzel durumda dedibilmiyorumkismile

Ee sizinkiler oyle dedi ben dedim cok assagida hissediyorum sanki
oraya toplanmis gibi diye oda bakti yok ayagi assagida onu hissediyorsun dedi.
Sonra 3 saat sonra radojologi uzmanina indim assagiya renkli ultrason cekicekti
oda kafasini cekmek icin iyicene assagi indi yani bilgisayarda da gordum
tuttugu yerde kafasi cikiyordu ekranda kafasi okadar assagida ki yuzunu bile cekemedi onden.
Peki simdi ben ne diyeyim bebegin kafasi mi assagida ayagi mi. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

daha 7 olamadık yani heeeeeeee
6 bitti 7den gün alıyoz de gec gunesim sıyırcam benaklinialirimsmile

Maşallah bebişe dilek :nazar::nazar::nazar:, yeni eviniz de hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Maşallah bebişe dae :nazar::nazar::nazar:

Sanırım elh seni sinirlendirmek için yaptı, sana gıcık oluyor ya, o yüsden delikafadulden

o binim sevgülümbilmiyorumkismile

Merhaba kızlar. Ukla benım de mıde yanması problemım vardı. ÇarŞamba gÜnÜ dr a gıttım. Rennıe duo verdı. Şurup. Benı baya rahatlattı.

Bırde kramplar ıÇın bana calcımax d3 verdı.
Merak ettım bende baŞka mıde yanması ve kramplar ıÇın ılaÇ kullanan var mı?

daecimmmmm maaşallah bebişineeeee 9 günde 260 gram süpermiş bakalım benimki 10 günde kaç gram aldı biz bu toramanları nasıl çıkaracaz yaa allah yardımcımız olsun. Bu arada kan ilacıyla beraber arada pekmezde ye bide çay içme hiç sakın.

dilekdilek yazamadım teminden beri hem yeni eviniz hemde bebişinin odası hayırlı olsun canım darısı başımıza

hergün canım

[/B]
tmm ben bu qün başlıom o zaman
saol bitanemmm:1hug:

İste senin doktorunun söyledikleri kafamı karıştırdı zaten daha çok erken diyor heryerde şimdilik yerleri bol olduğu için sürekli şekil değiştirebiliyorlarmış ama senin doktor bırak başının aşağıda olmasını kanala girmiş bile deyince çok kafam karıştı benim:uhm:

kız dr beni muayne ederken varya
kasıklarımın taa aşağısına kadar indirdi ultrason aletini
ilk defa o kadar aşağıdan muayne oldum bilmiyorumkismile
benimki başından beri çok sabırsız sıpa zaten
inşallah erken doğmaz yaa bilmiyorumkismile

Merhaba kızlar. Ukla benİm de mİde yanması problemİm vardı. ÇarŞamba gÜnÜ dr a gİttİm. Rennİe duo verdİ. Şurup. Benİ baya rahatlattı.

Bİrde kramplar İÇİn bana calcımax d3 verdİ.
Merak ettİm bende baŞka mİde yanması ve kramplar İÇİn İlaÇ kullanan var mı?

Bana da doktorum Rennie dua verdi canim, benim zaten mide sorunum vardi.
Ilk aylar cok yaniyordu simdilik iyim cok sukur, sadece yandikca kullaniyorum.

kıslarrr..
ben annemlerdeyım.
hastaneden geldım.
doktor gayet ıyı dedı.
aksama gelırım belkı

maşallah oğluşuna
bendede aşırı kansızlık var hatta talasami taşıyıcısıyım
kan değerlerim çok düşük çıktığından doktorum 3 e çıkarmıştı kan hapını
ama yanlış bişey yapmayalım diyede hematoloji uzmanına gönderdi
2 aydır gidiyorum, kadın doğum doktorumun yaptığı testte kansız çıkıyorum
hematoloji uzmanıda asıl olan demir rezervlerin dedi
yani kanda ferritin miktarı
oda tekrar 1 e düşürdü
eğer bebeğin gelişimi geriden gelmiyorsa 1 den fazlasına gerek yok dedi
sana zarar verirdi, vücut depolama yapıyor dedi sonrada atamıyormuşsun fazla demiri
aklında bulunsun canım, 2 den fazla önerirse bence sende bi uzmana git

Kızlar selamlar,

gözün aydın canım evinizde güle güle sağlıcakla oturun inşallah
bebeişde odasını güzel günlerde sağlıkla kullansın
ne güzel herşey yolundaymış
mide yanması bende de var sabahtan beri sızlanıp duruyorum bende
geçmiyor bi türlü katlancaz maalesefff

Kızlar selammmmmmmmmmmmmm
Şeker yüklemesi yaptık 100 lük
3. tüp kan için yarım saatim kaldı
Midem acayip bulanıyo

tuttugu yerde kafasi cikiyordu ekranda kafasi okadar assagida ki yuzunu bile cekemedi onden.
Peki simdi ben ne diyeyim bebegin kafasi mi assagida ayagi mi. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Sensiciğim onlar daha fıldır fıldır oynuyorlar içeride, doktorun da radyolog da sorun yok demişse bence boşuna evhamlanıyorsun.

:sm_confused:
kızlar hani bi tane belqesel izlemiştik yaa
burdaki kızlardan paylaşanlar olmuştu
anne karnındaki yolculuk dieee
izleyenler bilir
ordada mesela 7. ayda bebeğin baş aşağı döndüğünü
ve bir daha da yeri artık daraldığı için pozisyonunu değiştirmeyeceğini söylüordu
öle qöstermişti yani boshayallersmile

Back
X