2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy canlarım ya bende haftaya şeker yüklmesi yaptıracağım bakalım ne diyecek
dün akşam çikolata yememek için tuttum kendimi ama aklımdan çıkaramadım valla
neyse şunun şurasında 3 ay kaldı sonra bu dertler de kalmayacak.
bu diyetlerin sonunda büyük ödül sizleri bekliyor

kadındoğumcum ilkonce dahiliyeye
dahiliyede beni diyetisyene yönlendirdi
artık kollarım delik deşik oldu inanırmısın mosmorlar artık
o kadar tahlilin üstüne birde 3 günlük şekeri ölçelim hemoglobin ölçelim deyince eşim bastı çığlığı kızın kolları morardı artık yeter ya bişi deyin keisin dedi
biliyosun bi sağlık ocağının hatası yüzünden 10 kere şeker baktırmak zorunda kaldım
:gitme:

Ay kızlar kusura bakmayın sizide sıkıyoruz aynı muhabbetten
ama canım cok sıkkın
cok halsizim

önemli değil kuzummmmm

o kadar tahlilin üstüne birde 3 günlük şekeri ölçelim hemoglobin ölçelim deyince eşim bastı çığlığı kızın kolları morardı artık yeter ya bişi deyin keisin dedi
biliyosun bi sağlık ocağının hatası yüzünden 10 kere şeker baktırmak zorunda kaldım

ay kızlar kusura bakmayın sizide sıkıyoruz aynı muhabbetten
ama canım cok sıkkın
cok halsizim

:teselli::teselli:
elhamra birkaç gün geçsin bünyen alışır bu diyete.
şimdi daha yeni yeni vücut dengeye giriyor.az daha sabret canım

selam kızlar forumda şuna rastladım okuyan var mı?ben link veremiyorum biri linkli atsa şunu sevabınakaydirigubbakcemile3
kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/265712-bebeginizde-gaz-sorunu-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html

ama canım cok sıkkın
cok halsizim

anladım canım inan bu saydıklarının hepsine bende baktırdım ve ayrıca evde kendim 1 hafta şekerimi ölçtüm ve bunun 2 günü 7 li ölçümdü sanırm 25-30 kez parmağımı deldim ama napalım canım moralini bozma hepsi bebeğimiz için bende hala moralim bozuluyor özelliklede iğneleri yaparken bak hem sende o yok ben birde her yemekten önce iğne yapıyorum kendime yani aman aman büyük birşey değil ama moralim bozuluyor her seferinde ama alışana kadarda böle olacak üzme kendini bebeğinide bak ben 2-3 gündür biraz üzüldüm diye bebeğimin hareketleri azaldı şimdi üzülmemeye karar verdim bz bunları onların sağlığı için yapıyoruz değil mi o yüzden kendini üzme ve sakin ol bende kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum bu kadar emek veriyoruz bebeklerimize emeğimizi hiç etmesin diye . Bunuda yaşayacakmışız de hepsi bir sınav bunuda atlatacağız hadi topla kendini

ay inşallah güzel haberlerle gelirsin kuşum
yemek yemenin en zevkli olduğu bi dönemde kısıtlama iğrenç bişi:(
önemli değil kuzummmmm
olumunekankayizsmile

:teselli::teselli:
elhamra birkaç gün geçsin bünyen alışır bu diyete.
şimdi daha yeni yeni vücut dengeye giriyor.az daha sabret canım

bizim ailecek tansiyonlarımız normalde hep düşük zaten 9-6
yemeyince iyice halsizleşiyorum
alışırım dimi archi:sinifsinif:

ben işyerinde balık çıkınca yemiyom ya
güvenemiyom tazemidir değilmidir diye siz yiyonuzmu??

cnm biz dısarda yıyoruz yemeklerı zaten oyuzden guvenılır ıyı bır balıkcımız var ondan baskasına gıtmeyız bencede sen guvenmıyorsan yeme ne olur ne olmz cnm balık bu:(

yemeğimi yedim geldim..
dönüşte aşımı da oldumm..
kız güsel iğne yaptı valla kanamadı bile..
gerçi zaten iğneden hiçbir zaman korkmadım ama..
bakalım kol ağrılarım ne zaman başlayacak sempatiksalakcinni

ama canım cok sıkkın
cok halsizim

cok gecmis olsun canim yaa cok üzümdüm inan. ne demek canim sIKIYORUM olurmu öyle sey, biz birbirimizi dinlemiyecezde kimin derdini dinleyecez biz ayni yolun yolcusuyuz degilmiyiz üzme sen tatli canini arkadasim

anladım canım inan bu saydıklarının hepsine bende baktırdım ve ayrıca evde kendim 1 hafta şekerimi ölçtüm ve bunun 2 günü 7 li ölçümdü sanırm 25-30 kez parmağımı deldim ama napalım canım moralini bozma hepsi bebeğimiz için bende hala moralim bozuluyor özelliklede iğneleri yaparken bak hem sende o yok ben birde her yemekten önce iğne yapıyorum kendime yani aman aman büyük birşey değil ama moralim bozuluyor her seferinde ama alışana kadarda böle olacak üzme kendini bebeğinide bak ben 2-3 gündür biraz üzüldüm diye bebeğimin hareketleri azaldı şimdi üzülmemeye karar verdim bz bunları onların sağlığı için yapıyoruz değil mi o yüzden kendini üzme ve sakin ol bende kendimi böyle telkin etmeye çalışıyorum bol bol dua ediyorum bu kadar emek veriyoruz bebeklerimize emeğimizi hiç etmesin diye . Bunuda yaşayacakmışız de hepsi bir sınav bunuda atlatacağız hadi topla kendini

amiiin canımcım amin

selam kızlar forumda şuna rastladım okuyan var mı?ben link veremiyorum biri linkli atsa şunu sevabınakaydirigubbakcemile3
kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/265712-bebeginizde-gaz-sorunu-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html

allah allah peki benim anlamadığım hastanede bunu vermeye kalksak doktor bizi keser delikafadulden

Archiii biliyormusun ne fark ettim? İkimiz aynı gün doğurcaz :içelim:

yemeğimi yedim geldim..
dönüşte aşımı da oldumm..
kız güsel iğne yaptı valla kanamadı bile..
gerçi zaten iğneden hiçbir zaman korkmadım ama..
bakalım kol ağrılarım ne zaman başlayacak sempatiksalakcinni

amanda aman benim çikin arkaaaşım gelmişolumunekankayizsmile

cok gecmis olsun canim yaa cok üzümdüm inan. ne demek canim sIKIYORUM olurmu öyle sey, biz birbirimizi dinlemiyecezde kimin derdini dinleyecez biz ayni yolun yolcusuyuz degilmiyiz üzme sen tatli canini arkadasim

iyiki varsınız hepiniz kızlara.s.

allah allah peki benim anlamadığım hastanede bunu vermeye kalksak doktor bizi keser delikafadulden

ya işte bak sonuna kadar okudum biri yazmış işte deniycem falan diye bikaç ay sonra denedim ii geldi yazmış.ama bana hala ağır gibi geliyo ne biliyim.belki 1 ayını doldurduktan sonra ne biliyim ya?
ama bilerek yolladım ki aklınızda bulunsun şimdiden 1 nar atmak isteyen olur belki dolaba.

Archiii biliyormusun ne fark ettim? İkimiz aynı gün doğurcaz :içelim:

hadi yaaa delikafadulden
aynı hastanede doğuralım da bebekleri hemen kertelim beşiklerinde.
gözlerini açınca ilk birbirlerini görsünler :roflol:

hadi yaaa delikafadulden
aynı hastanede doğuralım da bebekleri hemen kertelim beşiklerinde.
gözlerini açınca ilk birbirlerini görsünler :roflol:

Süpper olur ama sen karşıdasın çok uzak
yada görüntülü konuşma yaparız telde, dediğin gibi ilk birbirlerini görsün kuzular delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

İlk bakışta aşşşşşk :asigim::asigim::asigim:

ama canım cok sıkkın
cok halsizim

cnm ne sıkması burda herkes bişeylerını paylasıyor bızde neyın ne oldugu hakkında fıkır edınıyorzzz sen iyi olda sekerımmm sıkma canınıııı napcaksn polyannacılk oynayacksn mecbur:(

Çalışan kızlaaar
Hani 32.haftada rapor alacağız ya, 37.haftaya kadar çalışmak için.
Kendi doktorumuzdan alabilr miyiz? Yoksa illa ki devlet hastanesi falan olması şart mı?

Süpper olur ama sen karşıdasın çok uzak
yada görüntülü konuşma yaparız telde, dediğin gibi ilk birbirlerini görsün kuzular delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

İlk bakışta aşşşşşk :asigim::asigim::asigim:

benim ticker 1 gün geride sana göre .
ama dünde doktorda 25+2 çıktım. satıma göre 26+4 üm
benim durumum karışık :roflol:

Back
X