2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhhhhhhhh süpersin sen bizi güldürdün allahta seni güldürsün bebeğemmmmmmm:roflol:

kızlar bu gerçek kımlıklerınızı burda açıklamanız başınıza bır iş açmasın ilerıde, herşeyımızı paylaşıyoruz. uyarmak ıstedım sadece bence azıcık daha dıkkatlı olun derım.

valla ya, bir de doğsa daha neler gelecek başına bilmiyor delikafadulden

offf bizim server izin vermiyor bu siteye bakamadım :çok üzgünüm:

aha archimim bu mesajda benim alıntım var link
sayfa 6710

kızlar bu gerçek kımlıklerınızı burda açıklamanız başınıza bır iş açmasın ilerıde, herşeyımızı paylaşıyoruz. uyarmak ıstedım sadece bence azıcık daha dıkkatlı olun derım.
açıklamadık ki bilmiyorumkismile

du gece mart annlerıne baktım yazık kurbanlık koyun gıbı hepsı sıraya dızılmış benım yarın sabah dogumum gibi yazılar yazmışlar, çok duygulandım. sessız kalmış topık herkes can derdındeydi. korktum o gunlere az kaldı bızım de, srırayla hepımız yok olcaz bu topıkten :gitme:

kız alttarafı isimlerimizin başharfi yazıyo nasıl deşifre edilsinki burdaki listeyle facedekinin karşılaştırmak lazım oturup bunuda ne diye yapsınlarki paranoyak olmayın hem zaten mexe facedi grubuda özelleştirir dışardan kimse göremez

sildim sildim hihoyyythihoyyyt
hadi ben kaçar otobüsüm gidecek yoksam
herkese bende çayyy

açıklamadık ki bilmiyorumkismile

herkesın kendı kararı canım, hanı ben baş harfım yazılsın bıle ıstemem, mesela benım görumcem kk dan çıkmaz benı bulsa burda roman okur gıbı takıp eder hayatımı, ki araştıdıgını aradıgını da bılıyorum. dıkkat edın dıye yazdım sadece

gidenneri öptümmmŞeniz

kız alttarafı isimlerimizin başharfi yazıyo nasıl deşifre edilsinki burdaki listeyle facedekinin karşılaştırmak lazım oturup bunuda ne diye yapsınlarki paranoyak olmayın hem zaten mexe facedi grubuda özelleştirir dışardan kimse göremez

2004 yılından beri kk dayım 2 kere nick degıştırdım benı kımler buldu başıma ne işler açtı bılmek ıstemezdın canım. dedıgım gıbı herkesın kendı kararı.

hele ben deşifre olursam varya:roflol:

Back
X