- Konu Sahibi daemon
- #67.221
kızlar arada mart annelerını oluyun derım, yazık hepsıne yaa... ALLAH kolay dogumlar nasıp etsın. hepsı sessiz sesszi beklıyolar sıranın gelmesını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
y ınsan rahatlamak anlatmak istiyor canım, zaten gerçek hayatta içini tam anlamyla dökebılecegın bır arkadaş bulmak çok zor, burda yazmak paylaşm ıstıyorsun sınırını de çoşkunu da yazıyorsun. en mahrem sırlarını yazıyorsun eger deşifre olursan ınsana çok koyuyor. yıllarca kayınvalıdenın ne cadı oldugunu neler yaşadıgını rezıllıklerı ellerden saklayıp mutlu rolu yapmışsıni, kımseye laf vermemek için. burda senı okuyo yedı ceddıne yayıyo,hadı bakalım ayıkla pirincin taşını. tadınız kaçmasın kızlar ben eskıden çok acemı davrandım ondan buldular bır de hazıran da dogum yapacagımı bılıyor cevram bu topıkte benı arayan olur kesın bundan sıkı tutuyorum. yogurdu ufleyerek yemek benım kı.
haklısın ne kadar farketmez desemde seçim sansım olsa bende tabiki deşifre olmamadan yanayım, ve senin yaşadığın benzer şeyleri arkadaşlarım yaşadığından az çok anlıyorum seni
piki bilmiyorumkismileama ama silindi gittiki o resimlerbilmiyorumkismile
ya kısım elhamra bi gitt yaa...
benimkiler daha güseldi sempatiksalakcinni
haklısın şekerim temkinli olman çok normal aman neyse şimdi çağırmayalım bu durum kış kış
elhh bu olmamış, dikkatli bakmasam dae olduğunu anlamam bile sempatiksalakcinni
kızlar kocam gelmiş ben kaçar..
e artık bugün çok kaldım affedin onu sempatiksalakcinni
yarın şekerim düzgün çıksın ben size daha neler yaparım yaurım
bunnan idare edin
akşama kadar gülmekten öldüm şimdide haberleri izliyorum ağlamaktan canım çıktı senağlama