Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen boshayallersmilebenim eşiminde hediye aklına gelmez yada gerek duymaz
belki sözle kutlar
ah ah ben erkek olsaydım eşime ne romantiklikler yapardım
Günaydın güzel annişler boshayallersmile
bu anneler gününde acaba eşlerimiz düşünüpte bi hediye alır mı
alsa ya da kutlasa çok mutlu olurum ben :kedi:
Günaydınnnnnn Kızlarrr
benim eşiminde hediye aklına gelmez yada gerek duymaz
belki sözle kutlar
ah ah ben erkek olsaydım eşime ne romantiklikler yapardım
Günaydın güzel annişler boshayallersmile
bu anneler gününde acaba eşlerimiz düşünüpte bi hediye alır mı
alsa ya da kutlasa çok mutlu olurum ben :kedi:
sempatiksalakcinni
günaydın millet. bugün haziran annelerinin topluca bebeklerini görme günü :ecrin_bebek:
ahh canım keşke alsalar değil mi?? çok mutlu olurdum ama bakalım akıl edecek mi??
:1hug:a.s.günaydın a.s.
qünaydın hoşqeldin canımolumunekankayizsmilegünaydıınnn kızlarrr
günaydın millet. bugün haziran annelerinin topluca bebeklerini görme günü :ecrin_bebek:
ahh canım keşke alsalar değil mi?? çok mutlu olurdum ama bakalım akıl edecek mi??
:1hug:a.s.
qünaydın hoşqeldin canımolumunekankayizsmile
qünaydın archi insan mutlu olmaz mı yaa
ama ben erkek olsam düşünürmüydüm şüpheli bi durum sempatiksalakcinni
o yüzden tereddütlüyüm sempatiksalakcinni
Günaydın kızlar :) bende oğlumu görmek istiyorummmmm ama daha 1 hafta var ve yanlız gideceğim görmeye![]()
aman erkekler neyi düşünüyor ki. dün bir akrabamızın daha kızının olacağını öğrendik.
telefonla eşime söyledim haberi. bu sene de hep kız oluyor dedi.
dedim evet geçen sene herkesin oğlu oldu bu sene de kız oluyor.
tüh keşke geçen sene yapsaydık çocuğu diyorklava:
sinirimden ağladım valla. sonra da şakasına söyledim diyor :mymeka:
aman erkekler neyi düşünüyor ki. dün bir akrabamızın daha kızının olacağını öğrendik.
telefonla eşime söyledim haberi. bu sene de hep kız oluyor dedi.
dedim evet geçen sene herkesin oğlu oldu bu sene de kız oluyor.
tüh keşke geçen sene yapsaydık çocuğu diyorklava:
sinirimden ağladım valla. sonra da şakasına söyledim diyor :mymeka:
günaydın a.s.ne gusel herkez bebişleri görecek demekboshayallersmile ben her doktor kontrolunden sonra sırıta sırıta çıkıyorum odadan. onun minik bedenini görmek çok mutlu ediyor.bi sonraki randevumuzu dört gözle bekliyorum.
bilmiyorumkismile erkekler işte..
şaka yapsalar bile ucunu düşünmüyolarbilmiyorumkismile
bide şimdi bizim hamilelik psikolojimizi alqılayamadıklarından daha ince davranmayıda düşünemiyorlar
takma kafana tatlım şaka yapmıştır qerçekten :1hug:
Günaydın kızlar :) bende oğlumu görmek istiyorummmmm ama daha 1 hafta var ve yanlız gideceğim görmeye![]()
benim de kzıım olacak inşallah eşim her doktora gittimiz de kız mı erkek mi diye soruyodu.aakrabalardan da cinsiyetini soranlara kız dediğin de hala sesin de bi kırıklık olduğunu hissediyorum.hep de eşimin tarafı dalga geçiyo erkek adamın erkek damadı olur falan diye.klava:allahtan artık hep konuşurken kızımın babası diye sesleniyorum çok mutlu oluyo o zaman.kabullendi sayılır.sağlıklı olsun da gerisi fıss