Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa aşkolsun bende gelirdim müsait olursam beni niye çağırmıyorsun![]()
kızlar buarada cantaalrını hazırlayıp köşeye koyan oldumu?
ben dün yaptırdım canım, ama vuran hemşireden kaynaklı sanırım, kolum yanıyor. 1-2 gün geç yada erken fark etmez bence de.
benim içine koyacaklarım tamam ama daha yıkanıp ütülenmedi oyüzden hazır değil. Bide benim hastaneye uygun bir bavulum yok ya çok büyük yada minicik evdekiler. Orta boy bişeye ihtiyacım var . sonrada kullanacağım bişey olduğu için almak istiyorum. Ama daha aradığım gibi bişey bulamadım
evet benimde henüz hiçbişey hazır değil
Bos bir valiz var o dedigin boyda ben onu sana gonderim yada
sen icine konulacaklarini bana gonder de bari ikimizden birininki tamam olsun. :roflol:
Bu gidisle ben hakkatten bos valizle gidecem hastaneye. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
Kızlar, günaydın... Hastane çantasını nisan sonunda hazırlarım diye düşündüm. Gecelik alamadım daha şöle kısa kollu yeni modeller de çıkmış olur belki o zamana...
kızlar buarada cantaalrını hazırlayıp köşeye koyan oldumu?[/QUOTE]
ben hazırlamadım
bebişin odası gelsin ozaman herşeyi yıkıycam öle koycam kendiminkinide izne ayrılınca hazırlıycam
Yaa ben aldim herseyi tamamladim, annem yikayip utuleyecek bugun yarin..haftasonuna hazirim...ohhh icim rahatladi.. yoksa cok agrim oluyo yururken cok korkmustum bisey alamiycam edemiycem diye haftasonu hepsini hallettim bi cirpida alkisalkisalkis
sempatiksalakcinni bi ben deilım yanı hazır olmayan guzel demekkı bekleyebılırm bıraz dahaaa bende annemın gelmesını beklyrm ama sanrm oda ancaaa mayısn son haftası geleckmısss ozmnda cokmu gec olurkı:):kedi:
ben ikinci tetonoz aşımı yaptırdım ağrısı 3 gün sürdü kolumu kaldıramadım ya bide o aşıyla birlikte sarılık aşısı yapıyorlar.şimdi üç tane daha tetonoz aşım var napcez bakalım
e pessempatiksalakcinni bi ben deilım yanı hazır olmayan guzel demekkı bekleyebılırm bıraz dahaaa bende annemın gelmesını beklyrm ama sanrm oda ancaaa mayısn son haftası geleckmısss ozmnda cokmu gec olurkı:):kedi:
ben yaptırdım 2.si birincisinden çok acıdı daeyle aynı gün gittik hemşireyede sinir oldukkk salak karı canımızı yaktıtetanoz aşısının ikincisini olan varmı ya benim dündü aslında günü ama şeker yüklemesinde kolum delik deşik olunca gidip onu yaptırmaya halim kalmadı yarın felan yaptırsam olur dimi?
e pes
herhalde geç olur nan sempatiksalakcinni
doğumdan soora hazırla istersen çantanı sempatiksalakcinni
hasta bezi mi alıncak akannehirkızlar bide bu hasta bezi alınacakya bizim için onlarda boyut oluyomu bide marka önemlimi bileniniz varmı
tetanoz aşısının ikincisini olan varmı ya benim dündü aslında günü ama şeker yüklemesinde kolum delik deşik olunca gidip onu yaptırmaya halim kalmadı yarın felan yaptırsam olur dimi?
sen izmirden bana gelene kdrsempatiksalakcinni sen hazrlynca gelır senınkını yuruturm bendeeesempatiksalakcinni
aman yakınsın yaaa bende şöyle beylikdüzü büyükçekmece felan dicen sandım kaydirigubbakcemile3beşiktaşta..
kızlar bide bu hasta bezi alınacakya bizim için onlarda boyut oluyomu bide marka önemlimi bileniniz varmı
kızlar bide bu hasta bezi alınacakya bizim için onlarda boyut oluyomu bide marka önemlimi bileniniz varmı