2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet biraz öyle oldu sempatiksalakcinni

ne geçireceğim benim bile gülesim geldi o an kaydirigubbakcemile3
senin garsonda pek şakacıymış ama sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

garson deıl nen yan masadakıııı devlet memurlarrrı:oklava::oklava:

ö.t.ö cvp ver yiuruummm...
yoksa kabul etmeyeceeeemmm grup yöneticisi olaraktan aklinialirimsmile

geçircektim ama işte aclıktan gozum donmüştü ekmegımı yemeye koyuldum2. gelıncee yemegimi yerken konusmaktn ayaga kalkmaktn nefret ederım yemeklerı bıle esım koyar tabaklara ben kalkmaktn hoşlanmadıgım içinnnn sanki yemegımı calcaklar gıbı hissediyorum oan:( yoksa o adamada haddiini b,ildirirdim bennn ayular:( o deıl işyerındekılerede rezıl olduk içlernden demişlerdir hıslerımıze tercuman oldu dıyee

hahahaha bizim üzümde senin gibi yemek görünce hedefe kilitleniyor
ama aranızda fark var o birazcık kedi cinsinden kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
geçircektim ama işte aclıktan gozum donmüştü ekmegımı yemeye koyuldum2. gelıncee yemegimi yerken konusmaktn ayaga kalkmaktn nefret ederım yemeklerı bıle esım koyar tabaklara ben kalkmaktn hoşlanmadıgım içinnnn sanki yemegımı calcaklar gıbı hissediyorum oan:( yoksa o adamada haddiini b,ildirirdim bennn ayular:( o deıl işyerındekılerede rezıl olduk içlernden demişlerdir hıslerımıze tercuman oldu dıyee

Sağol canımmm ya benm kız mideme doğru bacaklarıyla ittrdiği için bende şişkinlik oluyo
Her daim dünyayı yemiş gibiyim sanki
Sanırım ondan oldu bilmiyorumkismile

Benim oglusumda surekli alt tarafimi tekmeliyo bazen alttan bacagi cikivercekmis gibi geliyo ya sempatiksalakcinni
Sizde de öyle olan varmi kizlarr CADIARZU

Benim oglusumda surekli alt tarafimi tekmeliyo bazen alttan bacagi cikivercekmis gibi geliyo ya sempatiksalakcinni

ay o bende oluyo felket sekılde ayagı cıkcak dıye korkuyorum valla asagıdan

benim kız direkt mesaneye çalışıyor.
bazende o kadar aşağıdan vuruyor ki bende dışarı çıkacak zannediyorum . belli değil ne yaptıkları

ay sensi
resimlerine baktım da :roflol:
kocan birsürü resimde arkadan 2 kulak yapmış sana :roflol:

Benim de kocam oyle yemek gordu mu gozu baska birsey gorumuyor. bilmiyorumkismile

yok benimki beni yemek yerken sakınleştırmeye calısıyor valla abartısız cok hızlı yemek yerım ben doymakda bılmem:( hele sımdı hıc doymuyorum ona dıyorum durdur benı durdurmaya kalkarsada kusuyorum;)

Back
X