- Konu Sahibi daemon
- #76.661
Sağol daemmmmmm
cosmoo maasallh bebıkın kocaman olmus kısss...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cosmoo maasallh bebıkın kocaman olmus kısss...
evet biraz öyle oldu sempatiksalakcinni
ne geçireceğim benim bile gülesim geldi o an kaydirigubbakcemile3
senin garsonda pek şakacıymış ama sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
geçircektim ama işte aclıktan gozum donmüştü ekmegımı yemeye koyuldum2. gelıncee yemegimi yerken konusmaktn ayaga kalkmaktn nefret ederım yemeklerı bıle esım koyar tabaklara ben kalkmaktn hoşlanmadıgım içinnnn sanki yemegımı calcaklar gıbı hissediyorum oanyoksa o adamada haddiini b,ildirirdim bennn ayular
o deıl işyerındekılerede rezıl olduk içlernden demişlerdir hıslerımıze tercuman oldu dıyee
Deel misin? sempatiksalakcinni
Sağol güneşimm sende aynısın benle ha 8 ha 9 ne fark ederki
geçircektim ama işte aclıktan gozum donmüştü ekmegımı yemeye koyuldum2. gelıncee yemegimi yerken konusmaktn ayaga kalkmaktn nefret ederım yemeklerı bıle esım koyar tabaklara ben kalkmaktn hoşlanmadıgım içinnnn sanki yemegımı calcaklar gıbı hissediyorum oanyoksa o adamada haddiini b,ildirirdim bennn ayular
o deıl işyerındekılerede rezıl olduk içlernden demişlerdir hıslerımıze tercuman oldu dıyee
garson deıl nen yan masadakıııı devlet memurlarrrıklava:
klava:
ö.t.ö cvp ver yiuruummm...
yoksa kabul etmeyeceeeemmm grup yöneticisi olaraktan aklinialirimsmile
Sağol canımmm ya benm kız mideme doğru bacaklarıyla ittrdiği için bende şişkinlik oluyo
Her daim dünyayı yemiş gibiyim sanki
Sanırım ondan oldu bilmiyorumkismile
hahahaha bizim üzümde senin gibi yemek görünce hedefe kilitleniyor
ama aranızda fark var o birazcık kedi cinsinden kaydirigubbakcemile3
ö.t.ö cvp ver yiuruummm...
yoksa kabul etmeyeceeeemmm grup yöneticisi olaraktan aklinialirimsmile
bak sen hemde 657 e tabi devlet memuru haa
işte şimdi sinirlendim Çok üzgünüm çoook
Benim oglusumda surekli alt tarafimi tekmeliyo bazen alttan bacagi cikivercekmis gibi geliyo ya sempatiksalakcinni
Sizde de öyle olan varmi kizlarr CADIARZU
Benim oglusumda surekli alt tarafimi tekmeliyo bazen alttan bacagi cikivercekmis gibi geliyo ya sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni
heh işte bu kadarrr sempatiksalakcinniSonra vay ben duymadım vay ben bilmiyorum yokkk
Benim de kocam oyle yemek gordu mu gozu baska birsey gorumuyor. bilmiyorumkismile