2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim amma çok yazmışsını kaldığım yerden okuyayım dedim ortalık tozutmuş yine yazılanlarda silinmiş sinir oldum hep kaçırıyom silinnce geliyorm. Biraz okudum sonra dayanamadım geldim son sayfaya o yüzden son birkaç sayfayada göz atamadım haberiniz olaaa

kızlar özbek gelmiş face e kk üyeliğini nasıl açtırırım diye soruyor bilen varmııı???
(belki konuşulmuştur 2. baskıyı yaptıysam uyarın)

anne karnında ağlayan gülen bebek fotolarına bakıyordum ağlayan bebeği görünce o kadar kötü oldum ki sanki duru da karnımda ağlıyor gibi geldi içim cız etti..doğunca durmadan ağlayacak hep böyle içim cızlayacaksa yandım ben

kızlar özbek gelmiş face e kk üyeliğini nasıl açtırırım diye soruyor bilen varmııı???
(belki konuşulmuştur 2. baskıyı yaptıysam uyarın)

ben söledim ama cevap gelmemşti ztn cnm uklada yok

haziranda mı sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay evett biz havalar ışınsız özge için zenginleşelim başlık biriktirelim gelcez inş ağırlığınca altın dicem ama olmaz hele doğursun önce yağmuru azcuık zayıflasın hatta kurusun o zamann

Kizlar bu arada sizin bucurler de guclendiler mi.
Benim kizi once pek hissetmezken simdi tekmelerine irkiliyorum cok sert vuruyor. bilmiyorumkismile

yınemı ektıler yıvrum senı..
gel ben goturem senı emınonune

yok bu seferki öyle değil eminönüyle alakalı değil başka bişey ama burda anlatamam malum kişide burayı okuyo olabilir kendiside hamile temmuz annesi olucak ama burnumdan soluyorum ona haberi olsun

oğlum sevgülüsüne derki lütfen saçlarını sarı yapppp :emir_bebek:

kız burdan sorcağına faceden mesaj at sen kimsin diye tanıdıksa onaylarsın üyeliğini belki şimdi online değildir
ordan da sordum merak etme sempatiksalakcinni
4 koldan saldırıyorum sempatiksalakcinni

Back
X