2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
duyfer cnm nasıl tam izmirlii gııı beni begenmedinmiiiiiiiiiiiii:(

ayy bayılzamm şimdi kız izmirin kızları güzellikte meşgurdur bi iltifat ettikk delirttin beniii ay açıkça yazıyorum güzel kızsın tam beklediğim gibiiiiiiiiiiii

kız delü bir izmirli birine tam izmirli dediyse beğenmiştir niye beğenmesin . Ama yanılmış işte sen izmirli değilsin oysaki. duyferrrrrrrrrrrr bu güneş İzmire gelin geldi canım izmirli değil

sempatiksalakcinni

ayy bayılzamm şimdi kız izmirin kızları güzellikte meşgurdur bi iltifat ettikk delirttin beniii ay açıkça yazıyorum güzel kızsın tam beklediğim gibiiiiiiiiiiii

sadece sen değil ben de bayılcam burda ay güneş kız sana güzelsin demek istedi akannehir

kız delü bir izmirli birine tam izmirli dediyse beğenmiştir niye beğenmesin . Ama yanılmış işte sen izmirli değilsin oysaki. duyferrrrrrrrrrrr bu güneş İzmire gelin geldi canım izmirli değil

bi anlatamadımm kii .yaa demek izmirli değillll :gitme:

anasına bak kıznı al derler ama tuğberkin yavuklusu bizim bacımız olur biz en iyi si bekleyelim senin boşanmanı uzun olursa olsun biz beklerizz artık isişten geçti benim oğlum körkütük aşık sanaaa
anaammm yirim onu beennn Şeniz

kızlar facede alalede yazmayın ısmımı valla yakalancam görumceme neyım dövecem sızı sonra alsanaalsanasmile roman gıbı okucak hayatımı arayıp duruyo zaten kk da
dur beni yönetici yapmıs mexe
silebilirsem sileyim o yazıları
bi bakayım da

izmirin kızlarıı şarkımızda unutmaaa yani derler ya izmirtin kızları güzle diyee ayy illaa açık açık yazdırcannn

hee ama ben izmirli deilm ankara kayserı karısımı bişeyım ama teşekkr edermm sizin guzellıgnzzz

bende izmirliyim zaten anlamışsınızdır, çok guzelım havam var benım, kugu gıbıyım ALLAHım nazarlardan korusun beni yarbbım peh guzelım bayanssulusmile

bende izmirliyim zaten anlamışsınızdır, çok guzelım havam var benım, kugu gıbıyım ALLAHım nazarlardan korusun beni yarbbım peh guzelım bayanssulusmile

seni daha görmedim ama sen benim kalbimi çoktan fet ettin iyilik meleğiiiiii opuyorumnanaktan

lötfen sıl yAWRIM valla okuyup dururlar sonra gelmişimi geçmişimi,

unutmayayım da ben de sileyim kendimi ordan haklısın valla benim de meraklı es dost tanıdık burdan bulup okur benim de bilmelerini istemediğim ama sizle paylaştığım mevzularımısempatiksalakcinni

Back
X