2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem sen face de yoksun ki kuru sempatiksalakcinni

seni daha görmedim ama sen benim kalbimi çoktan fet ettin iyilik meleğiiiiii opuyorumnanaktan

kız benden olsa olsa şamşeytanı olur, kaynanımı kesen ben görumcemı yolan ben, eltımı parçalayan ben, daha ne yapayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

unutmayayım da ben de sileyim kendimi ordan haklısın valla benim de meraklı es dost tanıdık burdan bulup okur benim de bilmelerini istemediğim ama sizle paylaştığım mevzularımısempatiksalakcinni
kızlar bu arada grup dısarıya kapalı
korkmayın
gülkurusu çok hassas bu konuda o nedenle sildim
yoksa grup kapalı, bizden biri olduguna emin olmadan almıyoruz gruba kimseyi
yazılanları sadece biz okuyabiliyoruz

bende izmirliyim zaten anlamışsınızdır, çok guzelım havam var benım, kugu gıbıyım ALLAHım nazarlardan korusun beni yarbbım peh guzelım bayanssulusmile

kız bas harflerını söle bakm ben senı nıye bılmyrm

kız benden olsa olsa şamşeytanı olur, kaynanımı kesen ben görumcemı yolan ben, eltımı parçalayan ben, daha ne yapayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şeyyyy kem kümmmm kaçın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :1shok: delikafadulden :1ninca:

ayy sonundaaa anladııı olsun izmire geldinn daha bi güzelleşmişindirr bacımmm

valla izmirdeki o boylu poslu endmlı hatnlara bende hastymmmm ama ankara kıslarıda bı baska hoştur yafsss sempatiksalakcinni

korkmayın

e grup dışarıya kapalı ise o zaman cekinecek bişey yok kio zaman tatlım merci olumunekankayizsmile

valla izmirdeki o boylu poslu endmlı hatnlara bende hastymmmm ama ankara kıslarıda bı baska hoştur yafsss sempatiksalakcinni

yurdumun dört bir yani güzel anacımmmm sadece insan memleketinden birini görüncee dayanamıyorr

korkmayın

hee o yüzden o 2 kişinin daa kim olduğu bilinmiyor dimi? sempatiksalakcinni

Back
X