Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni daha görmedim ama sen benim kalbimi çoktan fet ettin iyilik meleğiiiiii opuyorumnanaktan
kızlar bu arada grup dısarıya kapalı
unutmayayım da ben de sileyim kendimi ordan haklısın valla benim de meraklı es dost tanıdık burdan bulup okur benim de bilmelerini istemediğim ama sizle paylaştığım mevzularımısempatiksalakcinni
bende izmirliyim zaten anlamışsınızdır, çok guzelım havam var benım, kugu gıbıyım ALLAHım nazarlardan korusun beni yarbbım peh guzelım bayanssulusmile
kız benden olsa olsa şamşeytanı olur, kaynanımı kesen ben görumcemı yolan ben, eltımı parçalayan ben, daha ne yapayım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hem sen face de yoksun ki kuru sempatiksalakcinni
ayy sonundaaa anladııı olsun izmire geldinn daha bi güzelleşmişindirr bacımmm
kız bas harflerını söle bakm ben senı nıye bılmyrm
korkmayın
gülkurusu çok hassas bu konuda o nedenle sildim
yoksa grup kapalı, bizden biri olduguna emin olmadan almıyoruz gruba kimseyi
yazılanları sadece biz okuyabiliyoruz
valla izmirdeki o boylu poslu endmlı hatnlara bende hastymmmm ama ankara kıslarıda bı baska hoştur yafsss sempatiksalakcinni
korkmayın
gülkurusu çok hassas bu konuda o nedenle sildim
yoksa grup kapalı, bizden biri olduguna emin olmadan almıyoruz gruba kimseyi
yazılanları sadece biz okuyabiliyoruz
:roflol:başharfım papyonlu bır erkek guzeli
hee o yüzden o 2 kişinin daa kim olduğu bilinmiyor dimi? sempatiksalakcinni
başharfım papyonlu bır erkek guzeli
onları daha grup kapalı hale gelmeden önce üye olmuslar.. silsek mi kihee o yüzden o 2 kişinin daa kim olduğu bilinmiyor dimi? sempatiksalakcinni
kzı o 2 kişiden bırı kesın benım görumcemdır bır de senınn kaynanan, yandık yawrııım
yurdumun dört bir yani güzel anacımmmm sadece insan memleketinden birini görüncee dayanamıyorr
yok benim çekindiğim kimse yok kaynanama kendim anlatırım kaydirigubbakcemile3