2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gruptaki o kendini tanıtmayan 2 kişiyi de sildim..
eger bizdenlerse kendilerini tanıtıp tekrar girerler..

hım benımde bolbol camasıra ıhtıycm var suan hala eksıelrı kullanıyrm ama artkk kulanamamm gıbı gelyr ztn sonrasınada lazım ben bakayım orayaaaada bakalm benm daha herseyım eksık hangısndn baslıcm derken hıcbıseyını halledemıyrz :( eh bnm kocam cok uyus bu konuda önemsemyr nasılsa halledlır dıyor

canım geçen ay gittğimizdee bizimde hiç bir şeymiz yoktuoraya gidince liste verdiler dedim baştann fiyatlardan memnunk almazsam almam diye alcağınız ürüne göre indirim yaparız dedi çünük kartla taksitle alcaktıkk valla bir iki derken herşeyin aldım hesaplattım indirim yaptırdım bide taksit yaptırdımm memnun kaldım açıkçasııı kismetse nisan sonunda mayıs başında tekrar gidip iç çamaşır ve geceliklermi ve kalanlan alacaklarımı ordan almaya düşünyorumm hatta sende izne çık birlikte gidelimmm bir gün birşey almasakta birer dibek kahvesi içerizz

ötö de özlemimben nickli arkadaşımızmış. çok yazmıyormuş okuyormus genelde

:sm_confused:

kendinden oturaklı olana uygun file yokmuş canım

sağol canım, hayır şükür grip falan değilim
aşıdan sanırım

sağol canım, tam listemi alım yazıyordum ama annem aradı gelmiş durağa onu alıp arkadaşıma çocuk görmeğine gideceğiz
kusura bakma, akşam gelince listemi ve fiyatların hepsini yazacam kızlar
görüşürüz

tamam canım güle güle

canım geçen ay gittğimizdee bizimde hiç bir şeymiz yoktuoraya gidince liste verdiler dedim baştann fiyatlardan memnunk almazsam almam diye alcağınız ürüne göre indirim yaparız dedi çünük kartla taksitle alcaktıkk valla bir iki derken herşeyin aldım hesaplattım indirim yaptırdım bide taksit yaptırdımm memnun kaldım açıkçasııı kismetse nisan sonunda mayıs başında tekrar gidip iç çamaşır ve geceliklermi ve kalanlan alacaklarımı ordan almaya düşünyorumm hatta sende izne çık birlikte gidelimmm bir gün birşey almasakta birer dibek kahvesi içerizz

tamam bi cumaretsı buluşalım kısss ben ızne ayrılmasamda kahveye hayır demem gusell olurr:)

kızalr oglum sankıo gogus kafesımin ıcıne yerlestı..bilmiyorumkismile

cnm ben yenı doktor degstrdm dılaver alper beye gıdıyorum karatas hastanesıne senın dedıgn nere?

Canım yeni değiştirdiysen bir de Kahraman Beye git mutlaka derim alsancakta yeri özeli var sadece ama adam süper yani ben biraz zor ve nazlı bir hamilelik ve bir çok sorun yaşadım buna rağmen hem kadın doğum doktorlugunu hemde özel psikologluğumu yaptı diyebilirim.

Doğumu ya kent te ya da çınarlıda yapıyor.

tamam bi cumaretsı buluşalım kısss ben ızne ayrılmasamda kahveye hayır demem gusell olurr:)

valla ben haftaya bugünkü gün şu saatte işten ayrılcammm sonra mutlaka görüşelimmm kaynatırız fokur fokurr

kızlar gruptaki o kendini tanıtmayan 2 kişiyi de sildim..
eger bizdenlerse kendilerini tanıtıp tekrar girerler..

yaa biri de benmiyim yoksa?
ben burdan bakamıyorum facebooka.
ama foto aynı tanımışsınızdır herhalde

dün ne güzel eğleniyordukk yaff bgn hiç gülmedim burda rezil de olmadımsempatiksalakcinni

kızlar çok şanslıyız olcabilcek en güzxel zamana hamile kaldıkk ve çok güzel zamanda kismetse doğurcazzzz yani öyle civciv sıcaklarında gebelik yaşamıyozz ve soğuk havalarda aman bebeğim üşüdümü demicezz bi badi yeterrr . bunun için emeği geçen kocişime çok tşk ediyorummmm sağ ol aşkımm harika bir gün seçmişizzz

geldim kızlar biraz işim vardı

Back
X