- Konu Sahibi daemon
- #77.081
yaa bende araba için kendime bi sponsor arıyorum varmı sizin ailede bi teyze daha ösgee kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kıs taze bitti sempatiksalakcinniyaa bende araba için kendime bi sponsor arıyorum varmı sizin ailede bi teyze daha ösgee kaydirigubbakcemile3
çirkin dimi -tatlicadiarzu-
kestir kız çok gösel oluyo aklinialirimsmile
çirkinsin işte tutturamıcak ni var bilmiyorumkismile
:jeyyar:bende biliyorum eline su dökemezz ama andırıyorr.
önler uzun arkalar kısa kestircen kıs başka bişi yok..özgemmm 1,5 aylık hamileydimm saçlarım çok uzundu gittim kestirdimm hadi kış günü zor olmasın doğurasaya kadar sağlıklı uzasın diye kadına dedimm aslan yelesi olmasın şöyle olsun diye gitti kadın öyle kesti deli oldumm şimdi biraz uzadıı kestirmek isityorumm amaa hep uzundumm cesaret edemiyorumm
yok kıs taze bitti sempatiksalakcinni
:jeyyar:
şimcik kıskanclıgından çatlayacağı için buraya kendi resmini bilem koyar o bak görersin :jeyyar:
bilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif:
kesin kesinöyle mi dersinnn kaydirigubbakcemile3
önler uzun arkalar kısa kestircen kıs başka bişi yok..
ama diyolar ki doğumda toplanabilecek gibi olsun sacınız
sonra yüzünüze gözünüze gelmesin diolar bilmiyorumkismile
ben de çok kısa kestirmiyom artıkın
çirkin dimi -tatlicadiarzu-
kestir kız çok gösel oluyo aklinialirimsmile
çirkinsin işte tutturamıcak ni var bilmiyorumkismile
burdaa mıı tarif edeyimmm
özgemmm 1,5 aylık hamileydimm saçlarım çok uzundu gittim kestirdimm hadi kış günü zor olmasın doğurasaya kadar sağlıklı uzasın diye kadına dedimm aslan yelesi olmasın şöyle olsun diye gitti kadın öyle kesti deli oldumm şimdi biraz uzadıı kestirmek isityorumm amaa hep uzundumm cesaret edemiyorumm
olur ben de düşünüyom onu daözge dogumda kafamızda tac olsa olmazmı yanı gözümüzün önüne gelmesın dıye tac
hem ben tacı takmayı kesın unuturum dogumdan sonra hazırm olmus olurdu hem olmamı yoksa:kedi:
çikin diilim ya
ivet tamda burda bilmiyorumkismile
sana model buldum duyferim
![]()
:jeyyar:
şimcik kıskanclıgından çatlayacağı için buraya kendi resmini bilem koyar o bak görersin :jeyyar:
öyle mi dersinnn kaydirigubbakcemile3
evet elhh
haftanın enlerini bekliyoruz hala
bilmiyorumkismile
kesin kesin
biryerden gösterecek sana kendini sempatiksalakcinni
ama çirkin oldugu için göstermeye de utanabilir, bişi diyemiyom sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol:
sana model buldum duyferim
![]()
allah iyiliğini versin cadııııı
neyse bak kuralları koyuyorumm ben anlatcam sen yüzdelim olarak işte % 50 doğru diceksinn ok yada işte ne kadar yaklaşmışsamm
beni herkeş gördü
ben senmiyim nan ihihih:roflol: