2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa bende araba için kendime bi sponsor arıyorum varmı sizin ailede bi teyze daha ösgee kaydirigubbakcemile3

çirkin dimi -tatlicadiarzu-

kestir kız çok gösel oluyo aklinialirimsmile

çirkinsin işte tutturamıcak ni var bilmiyorumkismile

özgemmm 1,5 aylık hamileydimm saçlarım çok uzundu gittim kestirdimm hadi kış günü zor olmasın doğurasaya kadar sağlıklı uzasın diye kadına dedimm aslan yelesi olmasın şöyle olsun diye gitti kadın öyle kesti deli oldumm şimdi biraz uzadıı kestirmek isityorumm amaa hep uzundumm cesaret edemiyorumm

özgemmm 1,5 aylık hamileydimm saçlarım çok uzundu gittim kestirdimm hadi kış günü zor olmasın doğurasaya kadar sağlıklı uzasın diye kadına dedimm aslan yelesi olmasın şöyle olsun diye gitti kadın öyle kesti deli oldumm şimdi biraz uzadıı kestirmek isityorumm amaa hep uzundumm cesaret edemiyorumm
önler uzun arkalar kısa kestircen kıs başka bişi yok..
ama diyolar ki doğumda toplanabilecek gibi olsun sacınız
sonra yüzünüze gözünüze gelmesin diolar bilmiyorumkismile
ben de çok kısa kestirmiyom artıkın

özge dogumda kafamızda tac olsa olmazmı yanı gözümüzün önüne gelmesın dıye tac
hem ben tacı takmayı kesın unuturum dogumdan sonra hazırm olmus olurdu hem olmamı yoksa:kedi:

önler uzun arkalar kısa kestircen kıs başka bişi yok..
ama diyolar ki doğumda toplanabilecek gibi olsun sacınız
sonra yüzünüze gözünüze gelmesin diolar bilmiyorumkismile
ben de çok kısa kestirmiyom artıkın

yaaaaaaaa sağ ol özgecimmbilmiyorumkismile ohaoldumsmile

çirkin dimi -tatlicadiarzu-

kestir kız çok gösel oluyo aklinialirimsmile

çirkinsin işte tutturamıcak ni var bilmiyorumkismile

çikin diilim ya:(

burdaa mıı tarif edeyimmm

ivet tamda burda bilmiyorumkismile

sana model buldum duyferim

16044002.jpg

özge dogumda kafamızda tac olsa olmazmı yanı gözümüzün önüne gelmesın dıye tac
hem ben tacı takmayı kesın unuturum dogumdan sonra hazırm olmus olurdu hem olmamı yoksa:kedi:
olur ben de düşünüyom onu da
normal doğum sırasında o taç kafada durmayı basarabilir mi onu bilmiyom sempatiksalakcinni

çikin diilim ya:(

ivet tamda burda bilmiyorumkismile

sana model buldum duyferim

16044002.jpg

allah iyiliğini versin cadııııı
neyse bak kuralları koyuyorumm ben anlatcam sen yüzdelim olarak işte % 50 doğru diceksinn ok yada işte ne kadar yaklaşmışsamm

:jeyyar:
şimcik kıskanclıgından çatlayacağı için buraya kendi resmini bilem koyar o bak görersin :jeyyar:

öyle mi dersinnn kaydirigubbakcemile3

evet elhh
haftanın enlerini bekliyoruz hala

ösgem enleri p.tesi yapalım şimdik kalabalık diiliz
bilmiyorumkismile

kesin kesin
biryerden gösterecek sana kendini sempatiksalakcinni

ama çirkin oldugu için göstermeye de utanabilir, bişi diyemiyom sempatiksalakcinni

ben senmiyim nan ihihih:roflol:

allah iyiliğini versin cadııııı
neyse bak kuralları koyuyorumm ben anlatcam sen yüzdelim olarak işte % 50 doğru diceksinn ok yada işte ne kadar yaklaşmışsamm

kopya çekmek yok ama ösgeden

senin le konuştuğumda seni bu kalıpta hayal ettim bakaklım ne kadar doğru:
şimdi sen bir kere normal hayatında çok zayıf birisin kısa değilsin ama uzunda değilsinnn türbanlı olduğunu tahmin ediyorumm çok spor giynen biri değilsin uzun saçlısın, açık tenlisin gözlerin kahve cilveli birisin gerçi bunu tahmin etmeye gerek yok tüm topik biliyor böyle işte gülümm

ne enleri kızlar meraklandım sımdı ya sımdı yapmayın ben bırazdan cıkmak
zorundayım kacırmak ıstemıyom :emir_bebek:

Back
X