2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offff ya butun gunum uyumakla gectı ne temzlk ne dısarı havasııı sıkıldım yaaaaaaaa:(

gülkurusu afiyet olsun yarasın bebişine .
güneşim bizde aksi gibi bugün arı gibi çalıştık. herhalde bu temizliğin üstüne 1 hafta baygın gezerim

Selam kızlar size soracağım bişey var. Bende 50 grlık test sonucu 177 çıktı ve doktor bir diet verdi ve tekrar 50 grlık olarak ölçelim dedi.
Bu ciddi bir durum mu ?? aranızda da böyle yüksek çıkanlar oldu mu??

geçmiş olsun canım, 50lik yüksek çıkınca hemen diyet vermiyolar yüksekse 100lük istiyolar o da yüksekse diyet veriyolar benim bildiğim kadarıyla, üst sınır 140 benim 50lik 160 çıktı 100lük istedi diyet vermedi 100lük normal çıktı diyet yapmıyorum...

Selam kızlar size soracağım bişey var. Bende 50 grlık test sonucu 177 çıktı ve doktor bir diet verdi ve tekrar 50 grlık olarak ölçelim dedi.
Bu ciddi bir durum mu ?? aranızda da böyle yüksek çıkanlar oldu mu??

canım benim ki de 50 g lık yüklemeden sonra 154 çıktı. telefonda doktorumla görüştüm. diyet vermedi yediklerine dikkat et bol bol yürü haftaya tekrar 50 g lık yükleme yapalım dedi tıpkı seninki gibi. ben bu defa hastanede değil de sağlık ocağında yaptırdım. 106 çıktı. yüklemeden sonra bayağı yürüdüm belki ondan düşük çıktı. ama aklım karıştı. bir hafta boyunca yediklerime dikkat edebildiğim söylenemez. bi tuhaflık var anlamadım. inşallah ikincisi doğrudur. doktoruna güven. bu defa da fazla çıkarsa 100 g yükler sanırım.

güneşim bizde aksi gibi bugün arı gibi çalıştık. herhalde bu temizliğin üstüne 1 hafta baygın gezerim

zemuszemus sagol canım valla umarım bebişe yarar, etler ekmekler bana yarıyor gıbı gözukuyor bu aralar eyvahedigeldismile

mart annelerınden bırı yazmış bu şiiri, çok duygulandım kızlar, ağladım bi tomar;

Hoş geldin Bebek
Masum yüreğini alıp karşı kıyıdan yürüdün geldin buralara.
Ellerinde ışığı sönmemiş yıldızlar gözlerinde yeni dünyaya salınan
ilk şaşkın bakışların ışığıyla sen de merhaba dedin taze güne aydınlığa.
Avuçlarında ötelerin temizliği ve sıcaklığı var hala.
Kalbin bir kuşun kalbi gibi ürkek ve kırılgan.
Tenine henüz değmemiş rüzgarın hoyrat eli.
O kentin ortasında henüz yenisin çok yenisin.
Annenin sıcak teni şefkatli elleri ve merhametle atan yufka kalbi
senin için çarpacak bundan böyle.
Şarkıları ninnileri senin için söyleyecek.

Hoş geldin bebek aramıza.
Annene ve babana hoş geldin...

Selam arkadaslar ben de bugün önce hayvanat bahcesine gittim cocuklarla sonrada sinema ya gittim canimin SIKINtisi hala gecmedi :(( . Carsamba günü esim tr ye gitti aslarlik yapmaya 2 günden beri aramiyor canim cok SIKILIYOR bu konuya vakit gecirmek icin ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuk yaaaaaa benneyaptımki

kıyamam cnm yaa bari ııce dınlen aksam aksam yrn nasıl işe gidicen yorgunlukla bizde 2 oda birden boyucaz ama nezaman boyarız bılmıyorum yaaaa daha ıcraat yok:( haftaya alırsak sonrakı hafta artık allh sızde bizede kolaylk versin:(

kıyamam cnm yaa bari ııce dınlen aksam aksam yrn nasıl işe gidicen yorgunlukla bizde 2 oda birden boyucaz ama nezaman boyarız bılmıyorum yaaaa daha ıcraat yok:( haftaya alırsak sonrakı hafta artık allh sızde bizede kolaylk versin:(

bizim gibi acemiyseniz 1 günde 1 odayı boyarsınız sempatiksalakcinni
boyanın kokusu da sarhoş etti beni camı da açamıyoruz yağmur başladı şansımıza.
benimde gözümde büyüyordu boya işi kurtardık paçayı , darısı başınıza

geçmiş olsun canım, 50lik yüksek çıkınca hemen diyet vermiyolar yüksekse 100lük istiyolar o da yüksekse diyet veriyolar benim bildiğim kadarıyla, üst sınır 140 benim 50lik 160 çıktı 100lük istedi diyet vermedi 100lük normal çıktı diyet yapmıyorum...

canım benim ki de 50 g lık yüklemeden sonra 154 çıktı. telefonda doktorumla görüştüm. diyet vermedi yediklerine dikkat et bol bol yürü haftaya tekrar 50 g lık yükleme yapalım dedi tıpkı seninki gibi. ben bu defa hastanede değil de sağlık ocağında yaptırdım. 106 çıktı. yüklemeden sonra bayağı yürüdüm belki ondan düşük çıktı. ama aklım karıştı. bir hafta boyunca yediklerime dikkat edebildiğim söylenemez. bi tuhaflık var anlamadım. inşallah ikincisi doğrudur. doktoruna güven. bu defa da fazla çıkarsa 100 g yükler sanırım.

Teşekkür ederim arkadaşlar.. sanırım testten 1 hafta önce yediklerimiz de etkiliyor sonucu... inşallah 1 hafta sonra benim değerim de normale döner...

Teşekkür ederim arkadaşlar.. sanırım testten 1 hafta önce yediklerimiz de etkiliyor sonucu... inşallah 1 hafta sonra benim değerim de normale döner...

iyi olur inşallah canım. bebiş çikolatalardan hamur işlerinden uzak dursun bu aralar. formunu korusunkaydirigubbakcemile2 bol bol da tekme atsın annesine :CüvCüv: eritsin şekeleri:emir_bebek::emir_bebek:

bizim gibi acemiyseniz 1 günde 1 odayı boyarsınız sempatiksalakcinni
boyanın kokusu da sarhoş etti beni camı da açamıyoruz yağmur başladı şansımıza.
benimde gözümde büyüyordu boya işi kurtardık paçayı , darısı başınıza

cnm valla geçmiş olsun darısı basımızaaa bizde odalrı tek tek boyamaya kalktık acemılk dedgn gıbı olduk budefa kararsızız ama kocama soledım bul bır usta boyasn cıksn 1 gunde obur turlu cok yorulcz dıye bakalım kıyabılrse parasına öle yapczz:D:D

günaydınnn.... hızlı ve hayırlı haftalarrrr

allah allah benim bugün 28+6 almam lazım her salı hafta atlıyorumm 78 günüm kalması lazımm niye değişmemiş kii bilmiyorumkismile

günaydın yiurularrrr..

kız gülkurusu niye başka yerlerden laf atıyon bana sempatiksalakcinni

Back
X