- Konu Sahibi daemon
- #77.561
İstanbulda çalışma saatleri değişince böyle oldu sanırım..
Günaydın bu arada canım..
ewet kesinlikle bi de üstüne yağmur off ne kötü bi pazartesibilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbulda çalışma saatleri değişince böyle oldu sanırım..
Günaydın bu arada canım..
Allahtan mahkemeler çalışanı koruyo arkadaşlar
öyle bir çıkarılma durumunda
çıkarıldıgınız andan mahkeme bitene kadar geçen süredeki maaşınızı bile çatır çatır alabiliyorsunuz..
ya da işe iade yapıyorlar.
öyle doğru düzgün sebep olmadan işten çıkarılmalarda ilk iş mahkemeye başvurmak olmalı
erken doğum yaparsan iznin sonraya devroluyor diye biliyorum ben
kullanamadıgın iznini sonraya atıyorlar
sen bir emin ol ondan istersen ya
kanunda öyle okudum diye hatırlıyorum ama bilmiyorumkismile
benim 32.haftam mayısın ilk haftası 3 mayısta gittiğimde vericek doktor raporu bende insan kaynaklarına sordum yasal olarak doğum iznine ayrılmış bi insanı işten çıkaramıyolarmış
erken doğum yaparsan iznin sonraya devroluyor diye biliyorum ben
kullanamadıgın iznini sonraya atıyorlar
sen bir emin ol ondan istersen ya
kanunda öyle okudum diye hatırlıyorum ama bilmiyorumkismile
mafoldumben mafoldumben
offf yaa ne zaman cıkmak lazım izne o zaman yaaa..
neyse ben yine 35 ya da 36 dan vazgeçmeyeyim..
zaten kimse doğum iznindeyken kimseyi işten çıkarmıyorki olay doğum izni bitim işe döndükten birkaç ay sonra gerçekleşiyor
güneş boşver ayıyı canım.heryerde var onun gıbıler neyazıkki.sen sağlıklı olduğun surece çalışmana aldığın paraya bak canım.valla o adam bu kadar hamıleden beddua alıyo vay halinekaydirigubbakcemile3
Bence ii olduğumuz surece çalışalım inş sonuna kadar.Çocuk dıyelım 1 hafta gec geldı dıyelım taş çatlasın o yanar ya da doktorla konuşun sankı 1 hafta oncesınden gıbı bı rapor yazılırsa sat tarıhıne gore normal doğum yapan arladaşlarda sure kazanır belkı ama 2 ay oncesınden ızın alanlar için kısmet artık.Aman kızlar herşeyın hayırlısı.hepimiz için guzel istediğimiz planladığımız gıbı olur ınş.:Saruboceq:
zaten kimse doğum iznindeyken kimseyi işten çıkarmıyorki olay doğum izni bitim işe döndükten birkaç ay sonra gerçekleşiyor
güzelim bilemezsinki bebişin nekadar geç geleceğini sonuna kadar çalışsan bile hafta tespitin 32. haftanda yapılıyor devlet tarafından onaylanıyor zaten. ben ce öncesinde doğan bebekten çok 42. haftasını doldurup doğan bebişlerin anneleri için daha zor bir durum
aaaaaa
akannehir
ay ne sacma yaaa
hay bu kanunu yazanın da vicdanına tüküreyim ben
töbe töbe ya
:roflol::roflol:
aynen özgecim çocuk doğurmayalım diye ne türlü zorluk varsa yapıyorlar
40. haftama kadar doğmazsa doktora yalvarırım herhalde doğurt beni diye.
42. haftalık hamilelik mi olurakannehir .
ben de öyle yapacam insallah..Bu arada ben süt iznini haftada bir gün işe gelmeyerek kullanıcam aranızda başka bu şekilde kullanacak olan var mı ??
Bu arada ben süt iznini haftada bir gün işe gelmeyerek kullanıcam aranızda başka bu şekilde kullanacak olan var mı ??
40. haftama kadar doğmazsa doktora yalvarırım herhalde doğurt beni diye.
42. haftalık hamilelik mi olurakannehir .