2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sonsuz nereye kayboldu. ben mi farketmedim. haber verdi mi giderken

Simdi ben o ilk sayfadaki listeye ek yapamam.o yaziyi kim yazdiysa ancak o yapar duzeltmeleri.Ben yeni bi liste yapsam ilk sayfada olmadigi icin bulmakzor olucak nasi yapcaz liste isini simdi kafam karisti yaa:bbo:

canım bu sayfa çok popüler. misafirler de ondan çok oluyo sanırım. tesadüf öğrendim forumda gezinirken. yeni bir yer açılırsa onlar silinir mi. ya da hali hazırda varsa yeni açılmaz deniyo. açamazsak liste olmaz ben de iyice karıştırdım olayı. sen benden daha tecrübelisin canım yakafamçokkarıştı

eline sağlık canım çok güzel olmuş :) 3 gün de kayma olmuş benim tarihte 28 +4 oldu oğlum büyüyüverdi :D
Canim yanlismi olmus dogum tarihi oglusunun verdigin degerleri girdim ama ...

kızlar çin takvimi diye bişey duydunuz mu:uhm:

Duydum canim ilk oglumda dogru cikti ama iincisinde yanlis cikti malesef hatta cin takviminde kiz geciyo diye baya bi heveslenmistim kiz olcak ikincisi diye :kedi:

alatariel yeni tickerın hayırlı olsun. sıla_m ellerine sağlık süper olmuş
Canim cok tesekkurler begenmenize sevindim:emir_bebek:
yeni konu aç istersen 2010 haziran anneleri diye ordan devam edelim:uhm:
Yok canim konu tekrari acmak yasak sitede.Zaten daha önce giden arkadaslar konu tekrari actilar diye olay cikti ya sempatiksalakcinni
teşekkür ederim . oğluşuma yaraşır oldu artık insan içine çıkabilcek bebişim :sm_cool:

Canim begenmene sevindimmm hihoyyyt

olsun be allah evladın hayırlısını versin:teselli:

ben bilmiyom tabi olay neden çıktı. :) yoktum ortalıkta o gün. sonra da anlayamadım. konuyu taşıyo ya editör olmadı o şekilde bişey yapalım çünkü tablomuza ekleme yapamıyoruz
yok tatlım tarih doğru da ben emin olmadığım için SAT'tan hep değişiyo 7 aydır oğlumun doğum tarihi. doktorunun söylediğine göre şu anki haftası bu zaten :)

canım bu sayfa çok popüler. misafirler de ondan çok oluyo sanırım. tesadüf öğrendim forumda gezinirken. yeni bir yer açılırsa onlar silinir mi. ya da hali hazırda varsa yeni açılmaz deniyo. açamazsak liste olmaz ben de iyice karıştırdım olayı. sen benden daha tecrübelisin canım yakafamçokkarıştı

Yok canim ayni konu oldugu icin yeni bi haziran anneleri topigi acamayiz.
Zaten daha önce giden arkadaslar haziran anneleri cicileri 2 kere acikdi diye olay oldu.Ikinci acilan topik kapatildi diye diger arkadaslarda protesto edip uyeligini iptal ettirdiler.Karisik yani.Bosverin bizimde tablomuz olmayiversin napalim.Tickerlerimizden takip ederizz bizde :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
offf sedefcim bu ne tatlı kız yaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar: allahım nazarlardan korusun çok güzeeeelllll biii kıııızzzzzzzzzzzzz öpmek istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:nazar::nazar:

kızımın resmi ama alıntı yapmayın bakın hemen sileyimguclubacismile

Oyy yerim ben onu ya esimede gösterdim hatta oglusumda bakti cok begendik hepimizdee masallahh 41 kere masallah onaa :nazar:

Yok canim ayni konu oldugu icin yeni bi haziran anneleri topigi acamayiz.
Zaten daha önce giden arkadaslar haziran anneleri cicileri 2 kere acikdi diye olay oldu.Ikinci acilan topik kapatildi diye diger arkadaslarda protesto edip uyeligini iptal ettirdiler.Karisik yani.Bosverin bizimde tablomuz olmayiversin napalim.Tickerlerimizden takip ederizz bizde :ecrin_bebek:
selam...herkesın ayrılma sebebı bu muydu yanı ?? bır protesto yanı?bilmiyorumkismile

sedef eşim kanepede uyumuştu. uyandırıp başağı gösterdim. dayanamadım ya. o da çok beğendi.allahım esirgesin:nazar:

Back
X