- Konu Sahibi daemon
- #80.101
alatariel yeni tickerın hayırlı olsun. sıla_m ellerine sağlık süper olmuş
teşekkür ederim . oğluşuma yaraşır oldu artık insan içine çıkabilcek bebişim :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alatariel yeni tickerın hayırlı olsun. sıla_m ellerine sağlık süper olmuş
Simdi ben o ilk sayfadaki listeye ek yapamam.o yaziyi kim yazdiysa ancak o yapar duzeltmeleri.Ben yeni bi liste yapsam ilk sayfada olmadigi icin bulmakzor olucak nasi yapcaz liste isini simdi kafam karisti yaa:bbo:
Canim yanlismi olmus dogum tarihi oglusunun verdigin degerleri girdim ama ...eline sağlık canım çok güzel olmuş :) 3 gün de kayma olmuş benim tarihte 28 +4 oldu oğlum büyüyüverdi![]()
kızlar çin takvimi diye bişey duydunuz mu:uhm:
Canim cok tesekkurler begenmenize sevindimalatariel yeni tickerın hayırlı olsun. sıla_m ellerine sağlık süper olmuş
Yok canim konu tekrari acmak yasak sitede.Zaten daha önce giden arkadaslar konu tekrari actilar diye olay cikti ya sempatiksalakcinniyeni konu aç istersen 2010 haziran anneleri diye ordan devam edelim:uhm:
teşekkür ederim . oğluşuma yaraşır oldu artık insan içine çıkabilcek bebişim :sm_cool:
yeni konu aç istersen 2010 haziran anneleri diye ordan devam edelim:uhm:
kızlar çin takvimi diye bişey duydunuz mu:uhm:
ben nolacam:gitme:
canım bu sayfa çok popüler. misafirler de ondan çok oluyo sanırım. tesadüf öğrendim forumda gezinirken. yeni bir yer açılırsa onlar silinir mi. ya da hali hazırda varsa yeni açılmaz deniyo. açamazsak liste olmaz ben de iyice karıştırdım olayı. sen benden daha tecrübelisin canım yakafamçokkarıştı
üzülme ben sana linki atarımsempatiksalakcinni
Canim bisey olmucan zaten bizimde burdan biyere ayrildigimiz yokk ...
Sen bizim topigin sekeri oldun kisss birakirmiyiz senii opuyorumnanaktan
kızımın resmi ama alıntı yapmayın bakın hemen sileyimguclubacismile
selam...herkesın ayrılma sebebı bu muydu yanı ?? bır protesto yanı?bilmiyorumkismileYok canim ayni konu oldugu icin yeni bi haziran anneleri topigi acamayiz.
Zaten daha önce giden arkadaslar haziran anneleri cicileri 2 kere acikdi diye olay oldu.Ikinci acilan topik kapatildi diye diger arkadaslarda protesto edip uyeligini iptal ettirdiler.Karisik yani.Bosverin bizimde tablomuz olmayiversin napalim.Tickerlerimizden takip ederizz bizde :ecrin_bebek: