- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 760
- 448
- 42
- Konu Sahibi daemon
- #80.121
sılam ordamısın:uhm:
Gözlerimi kizindan alamadim canim yeni kendime geldimm

Ucuncu cocuk 100 de 100 kiz olcani bilsem yapicam valla ama nerde yokki öyle bi garantii
sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sılam ordamısın:uhm:
sedef eşim kanepede uyumuştu. uyandırıp başağı gösterdim. dayanamadım ya. o da çok beğendi.allahım esirgesin![]()
sedef eşim kanepede uyumuştu. uyandırıp başağı gösterdim. dayanamadım ya. o da çok beğendi.allahım esirgesin![]()
sağol canım daha iyileri sizin olsun mustafa çağdaş düşünüyoruz. mustafa kayınbabamın adı. çağdaş henüz kesin değil. şimdilik bu. siz ne düşünüyosunuz isim olarak
selam...herkesın ayrılma sebebı bu muydu yanı ?? bır protesto yanı?bilmiyorumkismile
Gözlerimi kizindan alamadim canim yeni kendime geldimm
Ucuncu cocuk 100 de 100 kiz olcani bilsem yapicam valla ama nerde yokki öyle bi garantii
sempatiksalakcinni
sizde çabuk doğurun valla bende sizle doğurucam bee:bbo:
canım cevabını yeni okudum adıyla büyür mustafa inşallahbi ara internet gitti geldi .bende isim kesin değil ama irem düşünüyorum....kızlar ben kaçar malum yarın işe gidilecek...kendinize dikkat edin
bizle doğurmaktansa bizim yerimize doğursan? daha makbule geçer valla :dance:
canım cevabını yeni okudum adıyla büyür mustafa inşallahbi ara internet gitti geldi .bende isim kesin değil ama irem düşünüyorum....kızlar ben kaçar malum yarın işe gidilecek...kendinize dikkat edin
sizde çabuk doğurun valla bende sizle doğurucam bee:bbo:
selam...herkesın ayrılma sebebı bu muydu yanı ?? bır protesto yanı?bilmiyorumkismile
sağol canım amin cümlemize. tabi canım uyu sen bebiş de dinlensin. irem de çok naif isim bence zarif hoş meleğimiz de öyle olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan