2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sılam ordamısın:uhm:

Gözlerimi kizindan alamadim canim yeni kendime geldimm :nazar:
Ucuncu cocuk 100 de 100 kiz olcani bilsem yapicam valla ama nerde yokki öyle bi garantii
sempatiksalakcinni

sedef eşim kanepede uyumuştu. uyandırıp başağı gösterdim. dayanamadım ya. o da çok beğendi.allahım esirgesin:nazar:

anasına mı çekmiş böyle güzel olmuş kız sedeeeeef :)naniknanik ben daha oğluma gelin de beğenmemiştim bak herşeyin hayırlısı işte ehehehehehe

sağolun kızlar bol bol kokluyom deli gibi ya fırsat bu fırsat o yüzden bebişlerinizi benim yerime koklayın bebek görünce dayanamamkafamçokkarıştı

sağol canım daha iyileri sizin olsun mustafa çağdaş düşünüyoruz. mustafa kayınbabamın adı. çağdaş henüz kesin değil. şimdilik bu. siz ne düşünüyosunuz isim olarak

canım cevabını yeni okudum adıyla büyür mustafa inşallah :nazar: bi ara internet gitti geldi .bende isim kesin değil ama irem düşünüyorum....kızlar ben kaçar malum yarın işe gidilecek...kendinize dikkat edin

selam...herkesın ayrılma sebebı bu muydu yanı ?? bır protesto yanı?bilmiyorumkismile

Canim bende gecmisten okudum kadariyla biliyorum olayi.Ben farkettigimde herkes uyeligini iptal ettirmisti bile.Benim okuduklarimdan anladigim kadari bu canim.
Tabiki baska hakli ve gecerli sebebleri vardir ama ben bilemiyorumm:kedi:

Gözlerimi kizindan alamadim canim yeni kendime geldimm :nazar:
Ucuncu cocuk 100 de 100 kiz olcani bilsem yapicam valla ama nerde yokki öyle bi garantii
sempatiksalakcinni

ben de gormek ıstıyorummm :))) nerede bu guzel kızımızın resmı arkadaslar?bilmiyorumkismile

sizde çabuk doğurun valla bende sizle doğurucam bee:bbo:

canım cevabını yeni okudum adıyla büyür mustafa inşallah :nazar: bi ara internet gitti geldi .bende isim kesin değil ama irem düşünüyorum....kızlar ben kaçar malum yarın işe gidilecek...kendinize dikkat edin

iyi geceler canimm opuyorumnanaktan

sayfanın başında alıntı yapmayın da silem emi kızlara.s.

sağol canım amin cümlemize. tabi canım uyu sen bebiş de dinlensin. irem de çok naif isim bence zarif hoş meleğimiz de öyle olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben doğumdan çok korkuyom kaydirigubbakcemile3
ama doktorumdan da korkuyom naz yapamıyom.kaydirigubbakcemile3 bilmiyom ne yapacam

sağol canım amin cümlemize. tabi canım uyu sen bebiş de dinlensin. irem de çok naif isim bence zarif hoş meleğimiz de öyle olacak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

amcamın kızının adı iremsukaydirigubbakcemile5

Canim irem ismini tavsiye etme anlami guzel degil cunki bi oku istersen...

Irem isminin anlamı ne?
Irem kötü anlamlı bir isim. Irem 'Allahın sevmediği yalan Cennettir'. Biri Allah'a isyan ederek Cennet'e benzetmek iddiasiyle İrem bağını yaptırmış, bu bağdaki köşke girmeden kavmi ile yani taraftarlariyle birlikte gazaba uğramış, çarpılmış.

Back
X