Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benimki mini laptop kapasiesi kucuk oldugu icin beynine resim falan yuklemiyorum.Zaten pc ye resim nasi geciyo hic bilmiyom.Esime bi ara sölimde buyuk laptopa eklesin ordan eklerim insallah bende.
Oyy ne uzattim kaydirigubbakcemile3
Ordada gercek anlami yazmiyo.Hatta altindaki yorumlari okursaniz gercek anlami olmadigini belirten bicok yazi yazmislarr kesinlikle irem cennet degil allahin sevmedigi yalanci cennet demek boshayallersmile
http://www.ailemiseviyorum.com/ burdada isim var canım bakarsan:icecream:
aaaaaaaa bu benim dimi olmuş çok güzl olmuş teşekürler tekrar a.s.
benim ilk bebişimin ismi elif onuda ben düşünmüştüm yine.ama dediğin gibi gerçekten iyi araştırmak lazım.seninde 2.bebişin geliyo sanırım.peki sevdiğiniz güzel kız isimleri var mı ya?
benim ilk bebişimin ismi elif onuda ben düşünmüştüm yine.ama dediğin gibi gerçekten iyi araştırmak lazım.seninde 2.bebişin geliyo sanırım.peki sevdiğiniz güzel kız isimleri var mı ya?
rica ederim canımm.ordaki yazdığı doğru dimi 30 hafta 2 günlüksün...? yukarıyada minik kızım geliyor yazdım yerimseniben
Evet canim benimde ikinci oglus geliyo.
Elife uygunmu olsun istiyosun yoksa yok uygun olmasada olurmu diyosun.
Mesela bana herkes mert ismine uygun isim koy dedi ama ne alaka mert ayri bi erkek olucak erenim ayri bi erkek.
Deminde yazdim ben büsra ismini begeniyorum canim.
aaaaaaaa bu benim dimi olmuş çok güzl olmuş teşekürler tekrar a.s.
elif güzel isim bi hocamız vardı adı isra nasıl ben 9 ay düşündüm de bulamamıştım delikafadulden
Hayirli olsun canim tickerin cok guzel olmus.
sonsuz hayal ellerine saglik canim ...
Hayirli olsun canim tickerin cok guzel olmus.
sonsuz hayal ellerine saglik canim ...
sedef senin kızının ismi ne??delikafadulden
büşranın manası müjdeydi dimi:CüvCüv: