2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben spor yapıyorum birde böyle kg aldım yapmasam ne olur acaba?

Canim masallah nasi spor yapabiliyon koca karinla.Gerci belki senin karnin cok buyuk degildir.
Masallah bende bi göbek var benden 1 metre önde gidiyoo:roflol:

Canim masallah nasi spor yapabiliyon koca karinla.Gerci belki senin karnin cok buyuk degildir.
Masallah bende bi göbek var benden 1 metre önde gidiyoo:roflol:

benimde kocaman zaten :D

ama spor dediğim yürüyüş bandında yürüyorum 40 dk.. haftada 3 gün sonra da kol kaslarım için ağırlık çalısıyorum abartmadan.. 10 dk pilates 15 dk da yüzüyorum ama gel gör topaç gibi oldum

zaten hesaplarsak... yaklaşık 4 kilosu bebek, suyu var, plesentası var, dünya kadar şey çıkacak içerdenn . 10- 12 kilo minimum olmalı bence
ben de öyle çok yemedim hiç

port bebemi yani???canım ya netten bak bikere pierre cardinin ürünleri civcivbebe.com da çok ucuz

bende 11 kilo aldım kızlarrrrrrrrrrrr 28 haftada

dun burda baska bir topikte gördüm bayanın biri 28 haftada 4 kg almıs eyvah çok aldım diyordu sinir oldum

benimde kocaman zaten :D

ama spor dediğim yürüyüş bandında yürüyorum 40 dk.. haftada 3 gün sonra da kol kaslarım için ağırlık çalısıyorum abartmadan.. 10 dk pilates 15 dk da yüzüyorum ama gel gör topaç gibi oldum

keşke ben de yüzebilsem :(

blacksiyacım eşin eczacıymış sende fiyatını düşünürsen biz napalım:(((sen al herşeyin en iyisini bebişine.

blacksiyacım eşin eczacıymış sende fiyatını düşünürsen biz napalım:(((sen al herşeyin en iyisini bebişine.

bitanem Allaha şükür de eczacılıgı bilirsin sende sağlık sektöründesin devlet babamız! ödemeleri 3-4 ay sonra yapıyor yani biz hep cepten alıyoruz sonra ödemesi geliyor..

heh port bebe onu demek istedim adı aklıma gelmedi.. geri kayınvaldem alıp getirdi onları ama çok dandik :(

Cocuk arabasi cok önemli kizlar en rahat hangisini kullanirim derseniz onu alin ve parasina hic bakmayin derim.Ben ilk oglumda 2 tane aldim ama iksindende memnun kalmadim.
Simdi erenim icin yeni aldim biraz tuzlu ama super rahat ve kullanisli :emir_bebek:
Haziran anneleri cicileri bölümpnde var benimkine benzer modellerden ordaki resimlere bi göz atin karar vermede yardimci olur belki yerimseniben

bana haraket yasak zaten son sancımdan sonra... doktorum yat dinlen dedi :( temizliği abartmışım da biraz:D

ah be güzelim hatırladım daha öncede anlatmıstın burda galiba.. Boşver temizliği ben bir gün toz alıom bir gün viledayla siliom eşimde haftada bir makine tutuo aaa o bile cok da işte..

boşver bebişin geldi mi bol bol yaparsın sabrettttttta.s

Blacsiya esin eczaciysa bilir.Sorsana canim bi esine hamilelikte tüy dökme kremi kullanmak sakincalimi ben internetten baktim kesin bisey bilinmedigi icin sakincali olabilir yaziyo kafam karisti :kedi:

Back
X