2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben arabayı netten almaktan vazgectım gore gore alayım diyorum

kııız hamilelikte nasıl epilasyon yapıcanız:1shok:

ne bileyim cesaret edemiyorum.. walla dellenicem acımıcam paraya gidip alcam beğendiğim arabayı ayyyyyyyyy çok güzeldi ama

kııız hamilelikte nasıl epilasyon yapıcanız:1shok:

ben bunu aldım Gillette Venüs Bayan Makine Yedekli. ağda kesinlikle önerilmiyomuş. epilasyon zaten yapamıyorum. jilette tetanoz riskine karşı önerilmiyomuş. ama benim aşım var. aldığı ürün de güvenilir.

ben bunu aldım Gillette Venüs Bayan Makine Yedekli. ağda kesinlikle önerilmiyomuş. epilasyon zaten yapamıyorum. jilette tetanoz riskine karşı önerilmiyomuş. ama benim aşım var. aldığı ürün de güvenilir.

ben gidiom ayda bir sir yaptırıyorum kızlar ne zararı olcakki az cıktımıda evde makine ile ben alıyorum iyi kötü braunun silk epili var bende cokda azalttı..

ben hep epilasyon yapıyorum ama hamilelikte cild daha hassas oluyo biraz acıyo ama çok rahat oluyo baya gelmiyovereliniortak

Slm kizlar bebek arabasi arastirmasimi yapiyonuz.Ben 1 ay önce ucuncu cocuk arabami aldim.Ilk oglumun 2 tane vardi ama yeni modeller öyle guzel ve kullanisliki dayanamadim yeni bi araba daha aldim.Bulabilirsem resmini atarim size.
Bu arada acayip basim agriyo :bbo:

Back
X