Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla tıpa güvenim kalmadı karşı komşum geçe sene 4 aylıktı bebek çocuğun kafada ur var dediler aman ne ağladı ne ağladı aldıramam dedi 5. ayına giriyodu nerdeyse kolaymı 2 tane ur var dediler üniverste hastanesinde hemde aman ne üzüldüm kadın doğurana kadar ağladı kimi var dedi kimi yok dedi, doktor manyağı oldu resmen hangisine güvenceni şaşırdı doğum yaptı lohusalıkta bu sefer okadar sıktı ki kendini depresyona girdi intehar etmeyi bile düşündü aman allah sağlığımızı bozmasın çok kurcalamıcan aslında kurcaladıkca ... çıkıyo allah herkeze sağlıklı evlat nasip etsin
kızlar merhaba yenı anneler gelmıs hosgeldınız..
ben bugun evdeyım dun acıle gıttık kahverengı akıntılar yuzunden. cok berbat durumdayım. progestan verdı ama 10. haftada pek bı etkısı olmaz dınlenmelısınm dedı.
bugun evdeyım en azından akıntın gecene kadar evde kal yat dınlen baska bısey yapma dedı.. ultrasonda bebgım normaldı. vee esımde yanıma geldı konusunca resmen bızımkı poposunun ustunde zıpladı. melegım nolurr benımle kall..
canım benim herzaman bakılan ultrasonda bakılıyor...hani boyu falan ölçülüyor ya o esnada ense kalınlığı ölçülüyor...ikli test için kan alınıyor ve crp miydi neydi o uzunluk isteniyor o da ultrason kağıdında yazıyor...ayrıca tahlil için dr bir form dolduruyor ona göre bakıyolar kanda..sonra grafikli falan bir rapor yazıyolar...raporun altında yazıyor bir problem olup olmadığı..dr gösteriyosunuz raporu..o daaa güzel bebeiş sağlıklı diyor rahatlıyosunuz...
kızlar merhaba,
ben de müstakbel bir haziran annesiyim sat 7 eylül muhtemel doğum 14 haziran. benim 2. çocuğum olacak kısmetse. bu seferki plansızdı çünkü oğlum daha çok küçük (29 aylık) ve ben çalışan bir anneyim. Allah yardım eder herhalde, dua ediyorum mafoldumben.
Problemi olan arkadaşlar! Nolursunuz çok pozitif olmaya çalışın. Kötü hiçbirşey düşünmeyin. Ben bunun büyüsünü ilk hamileliğimde farkettim. pozitif düşünün, kendinizi mutlu etmek için maximum çaba harcayın ve bol bol dinlenin. birşeylerin düzeldiğini göreceksiniz. herkese sağlılkı bir hamişlik geçirmesini dilerim opuyorumnanaktan
kızlar merhaba,
ben de müstakbel bir haziran annesiyim sat 7 eylül muhtemel doğum 14 haziran. benim 2. çocuğum olacak kısmetse. bu seferki plansızdı çünkü oğlum daha çok küçük (29 aylık) ve ben çalışan bir anneyim. Allah yardım eder herhalde, dua ediyorum mafoldumben.
Problemi olan arkadaşlar! Nolursunuz çok pozitif olmaya çalışın. Kötü hiçbirşey düşünmeyin. Ben bunun büyüsünü ilk hamileliğimde farkettim. pozitif düşünün, kendinizi mutlu etmek için maximum çaba harcayın ve bol bol dinlenin. birşeylerin düzeldiğini göreceksiniz. herkese sağlılkı bir hamişlik geçirmesini dilerim opuyorumnanaktan
kızlar merhaba,
aaa aynı bizim tarihlerimizz asmeeee delikafadulden
surekli yedigin bisey oyle yapabilir.mesela ben 1 hafta elma suyu sikip iciyordum ayni senin gibi oluyordum.oyle iyi yani merak etme.gunde 1 kereyse sorun yok ama ishal,karin agrisi gibiyse o fena.
hosgeldin canim insallah bi aksilik olmaz insallah bulantisiz gecirirsin bundan sonrasini.
hadi hayırlısı senin mide bulantılarıyla aran nasıl geçti mi?
ozgecay köfteyi afiyetle götürmüşsün bende dun ilk lahmacun yedim kociş getirdi ilk 1 saat çok iyi gitti ama sonra olduğu gibi çıkardım kocişde ne desin bişey yeme artık boşuna masraf yapıyoruz yediğinide çıkartıyorsun sonra bi ağlama tuttu beni ben bile niçin ağladığımı anlamadım sonra kociş ağlama diye sarıldı kocişin kokusuyla birdaha çıkarmaz mıyım tam fıtırdı kociş yeter artık bu bebek şimdiden bizi ayırdı diye ve bu ilk ve son bebek olacak dedi birdaha istemiyorum dedi yine ağlamaya başlamaz mıyım sonra duş alıp ağlaya ağlaya uyumuşum uyandığımda saat 11:45 olmuştukaydirigubbakcemile3
canım benim mide bulantım olmadı hiç..
sadece sürekli bir gaz ve inmeyen karın şişkinliği.. bir de korkunc hazımsızlıgım var..
kızlar su kabızlık için biraz önce kefir aldım bakalım sonuçları sizinle paylaşırım
arkadaşlar ben megadyn vitamin ialcının hamileler için retilmiş olanından içiyorum. İçinde mide bulantı ve baş dönmelerinde etkilidr yazıyor. Ben aslında mide bulantımın olmamasını oa bağlıyorum.
hoşgeldin aramıza
ne kadar ço sat ı 7 eylül olan var. benim de 7 eylül ama geç döllenme olduğu için gelişimi 1 hafta geriden geliyor.
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım