2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mehtapçım güvenlik açıkları ve yanlış kullanımlar nedeniyle kaldırmışlar..
ben de çok üzüldüm ya

valla tıpa güvenim kalmadı karşı komşum geçe sene 4 aylıktı bebek çocuğun kafada ur var dediler aman ne ağladı ne ağladı aldıramam dedi 5. ayına giriyodu nerdeyse kolaymı 2 tane ur var dediler üniverste hastanesinde hemde aman ne üzüldüm kadın doğurana kadar ağladı kimi var dedi kimi yok dedi, doktor manyağı oldu resmen hangisine güvenceni şaşırdı doğum yaptı lohusalıkta bu sefer okadar sıktı ki kendini depresyona girdi intehar etmeyi bile düşündü aman allah sağlığımızı bozmasın çok kurcalamıcan aslında kurcaladıkca ... çıkıyo allah herkeze sağlıklı evlat nasip etsin

canım yaa :( çok kötü olmuş allah korusun.. peki doğduğunda ne dediler şimdi nasıl sağlıklımı bebek? teşhis doğrumuymuş?

kızlar merhaba yenı anneler gelmıs hosgeldınız..

ben bugun evdeyım dun acıle gıttık kahverengı akıntılar yuzunden. cok berbat durumdayım. progestan verdı ama 10. haftada pek bı etkısı olmaz dınlenmelısınm dedı.

bugun evdeyım en azından akıntın gecene kadar evde kal yat dınlen baska bısey yapma dedı.. ultrasonda bebgım normaldı. vee esımde yanıma geldı konusunca resmen bızımkı poposunun ustunde zıpladı. melegım nolurr benımle kall..

moralini bozma bolca dinlen benim bir aydan fazla kahverengi lekelenmem var hatta bir ara pedle gezdim bir gecede kırmızı geldi bir kaç damla. Şuan adet olacakmış gibi sancılarım var ve belim sürekli ağrıyor en ufak ayakta durma harekette ayrılyo gibi oluyor. Bende progestron tablet ve iğneleri kullanıyorum kanamalar hala geçmedi ama bebek büymeye devam ediyor. Kanamada rekor yaşayan benim herhalde.

Tavsiyem bolca dinlen elinden geldiğince hareket etme ve dr unda söylemiştir muhtemelen ilişkiden uzak dur

canım benim herzaman bakılan ultrasonda bakılıyor...hani boyu falan ölçülüyor ya o esnada ense kalınlığı ölçülüyor...ikli test için kan alınıyor ve crp miydi neydi o uzunluk isteniyor o da ultrason kağıdında yazıyor...ayrıca tahlil için dr bir form dolduruyor ona göre bakıyolar kanda..sonra grafikli falan bir rapor yazıyolar...raporun altında yazıyor bir problem olup olmadığı..dr gösteriyosunuz raporu..o daaa güzel bebeiş sağlıklı diyor rahatlıyosunuz...

inşallah canım hepimiz her kontrol dönüşü o güzel sözleri
duyarak döneriz evlerimize opuyorumnanaktan

kızlar merhaba,

ben de müstakbel bir haziran annesiyim sat 7 eylül muhtemel doğum 14 haziran. benim 2. çocuğum olacak kısmetse. bu seferki plansızdı çünkü oğlum daha çok küçük (29 aylık) ve ben çalışan bir anneyim. Allah yardım eder herhalde, dua ediyorum mafoldumben.

Problemi olan arkadaşlar! Nolursunuz çok pozitif olmaya çalışın. Kötü hiçbirşey düşünmeyin. Ben bunun büyüsünü ilk hamileliğimde farkettim. pozitif düşünün, kendinizi mutlu etmek için maximum çaba harcayın ve bol bol dinlenin. birşeylerin düzeldiğini göreceksiniz. herkese sağlılkı bir hamişlik geçirmesini dilerim opuyorumnanaktan

kızlar merhaba,

ben de müstakbel bir haziran annesiyim sat 7 eylül muhtemel doğum 14 haziran. benim 2. çocuğum olacak kısmetse. bu seferki plansızdı çünkü oğlum daha çok küçük (29 aylık) ve ben çalışan bir anneyim. Allah yardım eder herhalde, dua ediyorum mafoldumben.

Problemi olan arkadaşlar! Nolursunuz çok pozitif olmaya çalışın. Kötü hiçbirşey düşünmeyin. Ben bunun büyüsünü ilk hamileliğimde farkettim. pozitif düşünün, kendinizi mutlu etmek için maximum çaba harcayın ve bol bol dinlenin. birşeylerin düzeldiğini göreceksiniz. herkese sağlılkı bir hamişlik geçirmesini dilerim opuyorumnanaktan

hoşgeldinnnn
hayırlı olsun canım
oğlun küçükmüş ama olsun
ben ikincisi için çok bekledim
çok ara vermekte iyi değil
rabbim kolaylıklar versin herkese zemuszemus

kızlar merhaba,

hoşgeldin aramıza
ne kadar ço sat ı 7 eylül olan var. benim de 7 eylül ama geç döllenme olduğu için gelişimi 1 hafta geriden geliyor.
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım

kıslar geçmiş sayfalarda 2li testten bahstmişiniz ben ankarada zekai tahir burak devlet hastanesine ücretli olarak gidiyorum 7 haftalık benimkide ve daha az önce sordum 2 li test 23 milyon 3 lü test 34 milyoncuk devlet hastanesinde yaptırın gayet iyi ve uygun test aşamalarım geçsin fatih üniv.de devam edicem tekrar yoksa gerçekten çok pahalı aradaki farka bebeğimin bir ihtiyacını alırım sonuçta aynı şeyi yapıyolar tamam öptüm sizleri :)

kızlar merhaba,

hoşgeldin canım.. hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunda büyür gider o.. benim yengemde 10 haftalık 2. çocuğuna hamile yeğenim ise şubatta 3 yaşına girecek gerçi o evde sen çalışıyorsun mutlaka daha zor olur senin için..

surekli yedigin bisey oyle yapabilir.mesela ben 1 hafta elma suyu sikip iciyordum ayni senin gibi oluyordum.oyle iyi yani merak etme.gunde 1 kereyse sorun yok ama ishal,karin agrisi gibiyse o fena.

hosgeldin canim insallah bi aksilik olmaz insallah bulantisiz gecirirsin bundan sonrasini.

amin canım ben de öyle diliyorum:)

hadi hayırlısı senin mide bulantılarıyla aran nasıl geçti mi?

canım benim mide bulantım olmadı hiç..
sadece sürekli bir gaz ve inmeyen karın şişkinliği.. bir de korkunc hazımsızlıgım var..

ozgecay köfteyi afiyetle götürmüşsün bende dun ilk lahmacun yedim kociş getirdi ilk 1 saat çok iyi gitti ama sonra olduğu gibi çıkardım kocişde ne desin bişey yeme artık boşuna masraf yapıyoruz yediğinide çıkartıyorsun sonra bi ağlama tuttu beni ben bile niçin ağladığımı anlamadım sonra kociş ağlama diye sarıldı kocişin kokusuyla birdaha çıkarmaz mıyım tam fıtırdı kociş yeter artık bu bebek şimdiden bizi ayırdı diye ve bu ilk ve son bebek olacak dedi birdaha istemiyorum dedi yine ağlamaya başlamaz mıyım sonra duş alıp ağlaya ağlaya uyumuşum uyandığımda saat 11:45 olmuştukaydirigubbakcemile3

oo canım benim ya:( ağlama sen :( geçecek hepsi :)

arkadaşlar ben megadyn vitamin ialcının hamileler için retilmiş olanından içiyorum. ıçinde mide bulantı ve baş dönmelerinde etkilidr yazıyor. Ben aslında mide bulantımın olmamasını oa bağlıyorum.

canım benim mide bulantım olmadı hiç..
sadece sürekli bir gaz ve inmeyen karın şişkinliği.. bir de korkunc hazımsızlıgım var..

benimde 1-2 gün hafif bulantılarım oldu
ama hazımsızlık öldürecek beni sanki midemde taş var
birde büyüklere laf anlatamıyorum zorla yemek yedirmeye çalışıyorlar 2 canlısın diye
zaten midem ağzımda yemek görünce bile tiksiniyorum, birde sürekli önüme yemek gelmiyor mu delireceğim yakında.
iyilik yaptıklarını zannediyorlar ama çatlatacaklar beni el birliğiyle.

kızlar su kabızlık için biraz önce kefir aldım bakalım sonuçları sizinle paylaşırım

Canım sana tavsiyem sabah aç karnına ılık ballı su iç. Ben de çok çektim hem de kanama bile oldu activia falan denedim ama bana yaramadı ama bu acayip iyi geldi. Bi dene istersen bunu da hem tehlikeli bişey de değil bal ve su alt tarafı kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben megadyn vitamin ialcının hamileler için retilmiş olanından içiyorum. İçinde mide bulantı ve baş dönmelerinde etkilidr yazıyor. Ben aslında mide bulantımın olmamasını oa bağlıyorum.

bende 2 gündür gece yastığımı yükselttim gayet iyiyim birde maden suyu içiyorum herkese allah kolaylık versin diyeyim başka birşey elmiyor elimizden

herkese teşekkür ederim,

hoşgeldin aramıza
ne kadar ço sat ı 7 eylül olan var. benim de 7 eylül ama geç döllenme olduğu için gelişimi 1 hafta geriden geliyor.
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım

archimim döllenmenin geç olduğunu nasıl tespit ettin? Benim menstural döngüm de normale göre kısa 24'te birdi ben de erken döllenme olmuş olabilirim diye düşünüyorum da hep. bunla bir alakası varmı?

ikili ve üçlü testler hakkında ben de iki laf edeyim "bildiğim kadarıyla" ikili testin doğruluk oranı 3'lü teste göre çok daha yüksek. bu yüzden pek çok doktor (ilk gebeliğimde benim doktorum da) ikili testin çok normal çıkması durumunda 3lü testi talep etmiyor. ve biliyorsunuz ikili testin 11-14. haftalar arasında yapılması gerekiyor. sakın atlamayın

Back
X