2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozgecay köfteyi afiyetle götürmüşsün bende dun ilk lahmacun yedim kociş getirdi ilk 1 saat çok iyi gitti ama sonra olduğu gibi çıkardım kocişde ne desin bişey yeme artık boşuna masraf yapıyoruz yediğinide çıkartıyorsun sonra bi ağlama tuttu beni ben bile niçin ağladığımı anlamadım sonra kociş ağlama diye sarıldı kocişin kokusuyla birdaha çıkarmaz mıyım tam fıtırdı kociş yeter artık bu bebek şimdiden bizi ayırdı diye ve bu ilk ve son bebek olacak dedi birdaha istemiyorum dedi yine ağlamaya başlamaz mıyım sonra duş alıp ağlaya ağlaya uyumuşum uyandığımda saat 11:45 olmuştukaydirigubbakcemile3

kendi yaşadıklarımı gördüm yaaa
ben de dün adana yedim kaç gündür canım çekiyodu eve geldik olduğu gibi dışarı sonra ufak bi kriz ağlamalar falan çok ağladım ben de öylesine ciddi bi sebep te yoktu
midem de bulanmıyo ama çok yiyince çıkarıyorum
midemizin tam dolmaması lazımmış az az sık sık yices

bende okudum tum gun sızı uzaktan.. bugunluk benden bu kadar

hala agrım var kasıklarımda yatısa devam canım kadayıf ve patateslı borek ıstedı aslında kendı yaptıgım boregı ama kalkamıyorum koçişi aradım gelırken alıcak:D bugunluk benden bu kadar hoscakalınnn

geçmiş olsun daemon dinlen canım:)))))))
kızlar yarın bim e iyiki doğdun seti gelecekmiş
johnsons baby bebe yağı,pişik kremi,ıslak mendil,vücut losyonu falan var 17.90
ben sadece bebe yağını 12 ye falan almıştım sanırım ben yarın bebeğim için ilk alışvaerişi yapıcam:))))))))
tavsiye ederim,çok erken ama alıcam yine de:)))))))))))))
Allah yıkayıp kremleyeceğimiz günleri de gösterir inşallah:)))))))))))))))))
ben de 2 li test için 11+3 te falan gidicem özel hastane ama devletle anlaşmalı para vermeden yapılacak belkide 3--5 lira fark ücreti alınır yazarım gidince
bira korkutuyo ama aklıma kötü getirmek istemiyorum
hepimiz sağlık haberlerini alırız inşallah bebişlerimizin

ben geldim dr dan kızlar kese göründü ama malesef kalp atışı görünemedi kilolu olduğum için dedi doktor 6 haftalık miş bebek 10 gün sonraa gel dedi alltan muane istemedim kızımdada alttan oldum kanamam oldu diye bakalım yarın şeker falan tahlili yapılcak ne çıkıcak hayırlısı diyetisyene gidicem diyetisyen aracılığıyla az kilo alarak devam etmek istiyorum

yyya ne seviyodum ticker imi:((((((((((((((((((
neyse 9+3 üz bugün:)))))))))))))))))

ben geldim dr dan kızlar kese göründü ama malesef kalp atışı görünemedi kilolu olduğum için dedi doktor 6 haftalık miş bebek 10 gün sonraa gel dedi alltan muane istemedim kızımdada alttan oldum kanamam oldu diye bakalım yarın şeker falan tahlili yapılcak ne çıkıcak hayırlısı diyetisyene gidicem diyetisyen aracılığıyla az kilo alarak devam etmek istiyorum

görünür canım stres yapma ben de düşünüyorum diyetisyene gitmeyi ama gidemedim bi türlü kontrole gittiğim gün gidiym de hastaneye 2 kere gitmiym diyorum paylaşırız listemizi

nursena senle aynıdık herhalde bende duymadım kalp atışını üzülme duycaz kesen kaç mm canım

nursena senle aynıdık herhalde bende duymadım kalp atışını üzülme duycaz kesen kaç mm canım
ya sen nazaman gitcen kese göründü bebekte göründü dedi fakat küçük diye kalp atışı yok kilolumusun sende
görünür canım stres yapma ben de düşünüyorum diyetisyene gitmeyi ama gidemedim bi türlü kontrole gittiğim gün gidiym de hastaneye 2 kere gitmiym diyorum paylaşırız listemizi
valla gidicem 87 kiloyum 6. haftada 10 kilo alsam bile 97 100 oluyomm sonaylar istemeden alınıyo offf hayırlısı bakalım yarın gideyim bi diyetisyene anatırım

daemon canım kahverengi akıntın olmuş yeni gördüm...geçmiş olsun yat dinlen bunun ne ilacı ne de başka bir tedavisi var..sadece yatıp dinlenmek...içini freah tut..inşallah bebişine bişey olmayacak..

özbek kaç mm nerde yazıyoki bilemedim sormadımda aklımda ne sorular vardı şimdi geliyo aklıma

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz? :emir_bebek:
Bende bugun doktora gittim (8+4) ve kalp atisini duydum. :asigim:
Pit pit degil resmen gum gum gum bizim bebis biraz heyecanli mi ne. kaydirigubbakcemile3
Tansiyonumu olctu, kan ve idrar testi yapti, herseye iyi dedi cok sukur.

Bir ay sonra tekrar gel dedi ama ne icin demedi bende akilli gibi sormayi unuttum. :icecream:

Son düzenleme:
eğerki sıkıntınız yoksa bol bol yürüyüş yapın derim kızlar
birde iki kişilik yemeyinnnnnnn

sensicim maşallah kuzuna....ikili test için ve aylık kontrol içindir canım...

sensicim maşallah kuzuna....ikili test için ve aylık kontrol içindir canım...

Sanirim ikili testi icin ozaman 12 haftalik olduguma gore,
sizleri hep o haftada cagirdi demi o test icin.
Benim hastanede de ucretli mi bilmiyorum kan ve idrar testleri icin birsey odemiyorum
ben sadece muayene parasini oduyorum gittigimde, fiyatlar baya pahaliymis anlasilan.

ay kızlar ikili teste gidince ağız burun kulak parmaklar hepsi gözüküyor çok güzel hatta zıplıyo bebek harika bişey
işte o zman doyasıya bakın yavrunuza çünkü daha sonraki kontrollerde böyle değil parça parça gösterecekler bebeğinizi..ekrana sığmayacak ....

ay kızlar ikili teste gidince ağız burun kulak parmaklar hepsi gözüküyor çok güzel hatta zıplıyo bebek harika bişey
işte o zman doyasıya bakın yavrunuza çünkü daha sonraki kontrollerde böyle değil parça parça gösterecekler bebeğinizi..ekrana sığmayacak ....

aaaa herşey bellimi bunun normal ultrasondan farkı nedir acaba

Back
X