2010 Haziran Anneleri için değişik bebek odaları

bunların hepsı super yaaaa secemedım bilee am biraz iç döşemeylede alaakalı guzellıkler demekkı farkedıyr yane

ahh melmea tam kalbimden vurdun beni. bayılıyorum böyle odalara.

Of sorma içim gidiyor iki saattir seyretmeye doyamıyorum.

bunların hepsı super yaaaa secemedım bilee am biraz iç döşemeylede alaakalı guzellıkler demekkı farkedıyr yane

Evet canım, hepsi nerdeyse çok sade ama odanın boyası süsü derken çok alımlı olmuşlar

Valla super odalar .Tam hayalımdekı gıbı bembeyaz.ben boyle istıyorum işte şık ve sade

odalara bayıldım ya heps, süper vallaboshayallersmile

kızlar artık herkes odaları almaya başladı...
oda alacakların bazı şeylere dikkat etmesi gerekiyor....

alıntı yapmak istedim ama olmadı bu nedenle kısa özet yazıcam...:))

*oda 12-15metrekare ve en az 1 pencereli olmalı
*kuzay-doğu yada kuzaybatı yönüne bakmalı(güney çok sıcak olacağı için tercih edilmamli)
*yerler kolay silinebilecek olmalı(laminantparke gibi)
*hali nemi ve tozu çekeceği için tevsiye edilmiyor
*odada metal olmamalı (metal malzemeler manyetik alan oluşturup uyku düzensizliği yapıyormuş)
*mobilyalar sivri çıkıntılı olmamalı
*odada pastel renk kullanılmamalı.mavi ve yeşil sakinleştirici olmasıyla ve de sinekleri uzak tutmasıyla tercih edilmeli.karbeyaz tercih edilmemeli çünkü rahatsız edici ve hastaneye andırmaktadır.bunun yerine buz beyaz,fildişi seçilmeli.kırmızı dikkat çekici olduğu için birkaç eşyada kullanılmalı

alıntıdır

Bebek ve çocuk odası hazırlamak - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

gerçekten çok cici odalar...
ama dikkat ettiyseniz çoğunda mobilyalar sade beyaz... odayı gösteren halı perde badanası olmuş.. ya da zıt renk kulp.

Merhaba, bende oda takımını beyaz almak taraftarıydım 2. çocugada kullanırım diye ama görünce dayanamayıp kız odası takımı aldık. pembe eflatun agırlıklı. Biz 2000 tl ye aldık onda da indirim yapılmıs hali.. Ancak aldıktan sonra gezerken gördük ki 800 tl ye çokk güzel bir takım gördük dolabı 1 adet komidin cekmeceli aynalı masası ve buyuyen karyolası ile..

iyice gezmeden almayın derim

bende geçen gün eşimle bakmaya gittim mobilyalar çoğunlukla hep beyaz yeni çıkanlarda taşlılar var çok güzel hava vermiş dün almaya gidicektim zamanım olmadı gitmeye işten geç çıktım ben mobilyacılar çarşısına gittim çok bebek mobilyacısı vardı ama genelde hepsinde aynı tarz bu sene heralde beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…