• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kyk odamda sifonu çekip çekmediğim hatırlamıyorum 😔

yani olmuşla ölmüşe care yok insanlik hali
duzenli olarak iseyip sifon cekmeyen biri olmadığınızı biliyorlardir kac aydir ayni odadasiniz
bir kere olduysa da olmustur yani insanlik hali.
biz misafirliğe gittigimiz tertemiz evde arkadasimin ayı kocasının fışkıra fişķira yaptigi kahverengi manzarayi gördük mesela tuvalette. ben görür görmez ciktim hic oturmadan, aradan zaman gecince diger arkadasim gitti. o da utanmis, benden bilirler sanmis temizlemis igrene igrene😂😂
bunu bile soylemedik kiza utanmasin diye (arkadasim cok temiz titizdir kesin pis adam giderayak yapti).
siz de uzatmayin icinizde biraz rahat olun.
evet kotu ama ne yapacaksın kendini mi vuracaksın
olmus bitmis

Kız unutmuş bile. Gülerek odaya girmiş sana kapıda kedi var demiş şimdi de gülerek arkadaşıyla sınav konuşuyorlarmış işte. O kadar çok yazınca insan istemsiz ezberliyor :KK53:

Bu kadar kafaya taktıysan mesaj atıver ne olacak ayni odada kalıyorsunuz insanlik hali. Yarın öbür gün tıp okuduğu halde o da uykuda osurabilir mesela olur böyle şeyler

Ay kuruntu yaptm yaa bni pis ilan eder mi bunlar kendi aralarında tıp 3 diğeri tıp 5 beynim sürekli unuttun diyor bi yanımda çektin diyo
Herkesin tıpı kendine yaa. Tıp okumalarına takılmayım. Sizi ezikler gibi hareketleri varsa da alttan almayın. Yurt hayatı bir tür kendini hayata karşı geliştirme yeridir 😂

Back
X