2010 Haziran Anneleri için değişik bebek odaları

ukla valla saatlerdir googleda dolanıyorum yok o eklediğin odalar hiç bir markada.
bebek odası aşeriyorum galibakaydirigubbakcemile3
o beyaz olan cook güzel ya.

aynen canım benim etrafımdaki arkadaşlarım da aynını söylüyor, 2 yıl sonra çatıya kaldırdık takımı diyorlar.
büyüyen karyolalı takımlar mantıklı genç odasına dönüşebiliyor ama bence insan sıkılır bir yerden sonra 13 yıl aynı şey..
bu sebepten ben park yatak almayı düşünüyorum ben. 2 yıl kadar takılır onunla sonra odasını yaparım.
park yataktan cayarsam da karyolayla yatak odasına koyabileceğim beşik alacağım. gardolabım var çocuk odasında ama olmasaydı tek şifonyer alırdım.
tabi maddi durumu çok iyi olan, evi uygun olan, heves yapan hamile arkadaşlarım neyi aşeriyorsa onu almalı kanımcaboshayallersmile

bişi sorcam kızlar karyola aldık diyelim, kaç yaşına kadar yatabilir bebiş karyolada?

7 yaşına kadar canım benim boyutuna göre değişiyorr

ukla cok guzel takımlar:kedi:
bunları gorunce sureklı karar degıstırıyorum:kedi:
bu gıdısle kara veremıycem bebıkımde benle yatar o zamankaydirigubbakcemile3

bende mikadaki kuzulu beyaz takımı beğendim cokk..
yer çiftehavuzlar olduğuna göre fiyat baya pahalıdır diye düşünüyorumakannehir
ama yine de arayıp soracam ilk fırsatta. çok uçuksa başka bişey bakarız napalım

bana da birz tuzlu gibi geliyor...
fiyat hakkındabilgi edinen paylaşsın arkadaşlar.

merhaba kızlar
bu yaşadığınız dönemleri bende yaşadım ve karar vermek çok güç oldu tam 4ay mobilyacı gezdik
size fikir olsun istedim,
ve kullanan biri olarak referans vermek istedim

vesselam belis papatyada karar kıldık
iyikide almışım çok memnunum her gören hayran kaldı
hem kaliteli,hem sağlam ,hemde çok fazla esya depolama alanı var
içi çok kulanışlı düzenlenmiş

ben hem çok bebeksi olmayan hemde beyaz ağırlıklı olsun istedim

işte bu takımı aldık

ukla aslında bunlar hem mdf hem uygun acaba güvenilen bir yer mi
valla canım seda sarı arkadaşımız almış baksana çok memnunum demiş
ozaman muhtemelen iyidir fiyatları da fena değil gibi
bende sadece karyola ve büyük bir gardrop almayı planlıyorum yerim yok fazlasına birde park yatak alacağım ekstradan karyolamıda büyüten almıyacağım benim bebek odasında tek kişilik genç yatağım var bazalı ilerde ona genç odası takımı yapmayı planlıyorum bebeğimin 1 yaşından sonra hareketlenip düşmeyeceğini bilsem aslında karyola bile almayacaktım ama korkuluk lazım internetten baktım korkuluklar bebekler için değil genelde 3 yaşından sonraki çocuklara göre e 3 yaşına kadarda park yatağa sığmaz... o yüzden karyolada şartt... arkadaşımın kızı var 2 yaşına girecek arkadaşım keşke oda yapmasaydık benim kız hala park yatakta yatıyor dedi ama ben 6 aydan sonra odasını ayırmayı planlıyorum çalışırsam zor olur alışmasın diye..

yok canım belisi demedim hani o siteye girince orada başka markalar da var ya onları sordum aslında istanbul olsa gidip bakcam ama istanbula internetten hiç görmedim bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…