canlar ben kilolu biri değildim yani 53 le hamile kaldım. sadece zor bi hamilelik geçirdim ve 9 ay boyunca kustum
umarım en kısa zamanda veririm.hihoyyyt hihoyyyt
ay canım ya seviyorum seni kaydirigubbakcemile5istesende uzatamazsın ki süreyi en fazla 2 hafta sırnaşık şey
doğumla gitçek senin hebisi inşallah...
ay canım ya seviyorum seni kaydirigubbakcemile5
inşllah canım hepimiz veririz. hihoyyyt
çok şükürü 7 kilo almış olmama rağmen kendimi çok ağır hissetmiyorum ve şükrediyorum :Saruboceq:
ben 7 kiloyu gezdiremiyorum bide 20 kilo alanlar var nasıl gezip nefes alabiliyorlar :1shok: aman allahım allah yardımcıları olsun herkesin :asigim: :asigim:
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
o 20 kilo alannın biri benim arkadaşlar ama gören sadece göbek var diyo cünküüüü 48 kilo ile hamile kaldım kimse inanmıyo bende evet kandırıyorum diyorum geciyorum inandıramıyorumkafamçokkarıştı
nazar değdircen kız kendine
ebet canım kilolu hamilekalındığında az alınması için baskı yapıo doktorlar arkadaşıma 1 kg bile aldığında ters yapıodu doktor. fakat sen drdan ambargo yicek kadar kilou hamile kalmamışsın ki... boyun mu kısada kitle endde3ksini mi etkilio :S
bak orjinale hem kendi kuru hem almadı maşallah sıpakaydirigubbakcemile
bak bana.. 73le hamile kaldım 94üm şimdi gerçi 95 olmuşumdur herhallde sırnaşık şey
25e kadar alabilirsin. normal dedi doktorum. hal böyleyken yaşasın yimek yimek cokacimcoook
ay canım ya seviyorum seni kaydirigubbakcemile5
inşllah canım hepimiz veririz. hihoyyyt
çok şükürü 7 kilo almış olmama rağmen kendimi çok ağır hissetmiyorum ve şükrediyorum :Saruboceq:
ben 7 kiloyu gezdiremiyorum bide 20 kilo alanlar var nasıl gezip nefes alabiliyorlar :1shok: aman allahım allah yardımcıları olsun herkesin :asigim: :asigim:
:enbuyukkk: :enbuyukkk:
o 20 kilo alannın biri benim arkadaşlar ama gören sadece göbek var diyo cünküüüü 48 kilo ile hamile kaldım kimse inanmıyo bende evet kandırıyorum diyorum geciyorum inandıramıyorumkafamçokkarıştı
Evet canım boyum kısa 1.60 ım. Ama ben kilo almamaya çalışmadım hiç. Gayette iştahlı biriyim ne blursam götürürüm. Ama suyu çok aşırı içiyorum. Yani hamilelikte ne aşerdin deseler, su derim o derece. Hep elimde su var, her an içiyorum. Biraz buna bağlıyorum. Bide hamilelik öncesi hormon bozukluğu yaşadım ondan dolayı 8-9 ay içerisinde 15 kilo aldım ve hemen arkasından hamile kaldım bundanda olabilir.
canım bence doğumda büyük bi kısmını verirsin.doğumdan sonrada vericeksin inanıyorum sana :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:o 20 kilo alannın biri benim arkadaşlar ama gören sadece göbek var diyo cünküüüü 48 kilo ile hamile kaldım kimse inanmıyo bende evet kandırıyorum diyorum geciyorum inandıramıyorumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?