2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

Insallah canimmm :Saruboceq:

benim basıyo valla yedim yedim böyle oldu aklinialirimsmile
yedim tatlıyı alıcam hakkıyı sempatiksalakcinni

ben yiyemedim valla senağlama
ama bende tatlı yedim sempatiksalakcinni bende tatlı ayşeyi çıkarıcam galiba kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ben yiyemedim valla senağlama
ama bende tatlı yedim sempatiksalakcinni bende tatlı ayşeyi çıkarıcam galiba kaydirigubbakcemile3
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

sen bi sus utanmaz şey bi de yedim diyoalsanaalsanasmile
gerçi yemek var yemek var... galiba insanımtrak bi tavırla yedim ondan oldusırnaşık şey
sefam olsun veririm aklinialirimsmile

sen bi sus utanmaz şey bi de yedim diyoalsanaalsanasmile
gerçi yemek var yemek var... galiba insanımtrak bi tavırla yedim ondan oldusırnaşık şey
sefam olsun veririm aklinialirimsmile

:roflol: :roflol: :roflol:

tabi verirsin cokacimcoook
benden önce vermede aklinialirimsmile

Kızlarr baktım olmacak.Şimdiden kendime doğum sonrasında kullanmak için korse aldım.Kilot şeklinde beli yüksek.Yazın tayt gibi olanlar hiç çekilmez.Ben anında zayıf gözükücem:jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:

tabi verirsin cokacimcoook
benden önce vermede aklinialirimsmile

sen doğumda fışt diye vericen zaten

benim artık nasip ne zaman vericem sırnaşık şey
ama beniğmki kafamı yemeye tez zamanda başlar.. hiç hoşlaşmaz dobik halden. kaydirigubbakcemile

sen doğumda fışt diye vericen zaten

benim artık nasip ne zaman vericem sırnaşık şey
ama beniğmki kafamı yemeye tez zamanda başlar.. hiç hoşlaşmaz dobik halden. kaydirigubbakcemile

sırnaşık şeybnmkide:jeyyar:

ay ben 30 kilo aldım ama kimse inaanmıyoo..sezeryandan sonra okadr kısa zamnda verebilecegimi düşünmesemde bakalımmm bi doguralım sonra düşcez jimlastık derdiinehihoyyyt

Şöyle biraz bi baktımdaa çok güldüm doğrusuu. 40 lı 50 li kilolarla başlanmışş maşallahhh. Aman sakın yanlış anlamayınnn gülmem size değil kendimeee. Ben hamişlikden öncede obez olduğumdan çevremdeki herkezin derdii sonumun ne olacağıydıı, hatta başka şehirlerde yaşadığımızdan ablamlar her ay mutlaka foto yollamamı zorunlu kılıyorlarrrr :jeyyar:

Bi de şu iştah açılma hikayeleri yok mu onlara apayrı gülmekteyimm çünkü bende hep var olan bişeyi ilk kez yaşıyormuş gibi davranamıyorum elbetteee. Hoş kabul ediyorum bu mide kazınması biraz daha farklı ama olsun benim için yinede epey tanıdık. Ama sonuçta şu an 34. haftanın içindeyimmm bugün itibariyle toplam 16 kilo almış durumdayımmm. Daha dün doktora gittiğimizden bebişimin kilosunu da çok net biliyorum, 2337 gram kuzucuğum yani kuzumu, suyunu, ödemi, göğüsleri vs. toplarsak bu kilonun yaklaşık 6-8 i bebişe aittt olmalı. Ne olursa olsun başlangıçta en çok 12-13 kilo alacağım diye baaşlayan yolculuğum şimdi 16. kiloda ve muhtemel doğuma 6 hafta varrr. Bu da demek oloor kii benn 20 kiloyu geçedebilirim.. Umarım herşey sağlıcakla sona ererde bi çırpıda bu fazlalıkları ve önceki verilmesi gerekenleri verebilirimmmm.

Allah herkese sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin, azmedince kiloda neymişş kurtuluveririzzz, bizkii 9 ayy nelerle mücadele ettikkkk, moral bozmak yokkkk alkisalkisalkis

sırnaşık şeybnmkide:jeyyar:

ay ben 30 kilo aldım ama kimse inaanmıyoo..sezeryandan sonra okadr kısa zamnda verebilecegimi düşünmesemde bakalımmm bi doguralım sonra düşcez jimlastık derdiinehihoyyyt

normal de olsa emzirme döneminde diyet yapamıyosun bişi değişmiyo... jimlastik hareket falan umarım işe yarar da biraz verebililim :lepi:

yok yahu ne moral bozcam oğlum iyi olsun yeter zemuszemus

36+1 haftalığım 7 kilo aldım :jeyyar: cokacimcoook
sezeryan olucam ne kadar gider bilemiyorum :roflol: :roflol: :roflol:

Ben her hafta 1kilo alıyorum ve engelleyemiyorum.Dr ödem yapıyor dedi artık çünkü yediklerime çok dikkat ediyorum.Şu anda toplam 14 kilo :CüvCüv:aldım.
Senin azmış doğumdan sonra bebişi emzirirken lazım olur sanasempatiksalakcinni kiloların bi kısmını yollayayımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

seni seni yasakkelime
bende ödem yok.bence aldığın kilo normal canım :jeyyar: :jeyyar:
ödem doğumdan sonra daha rahat veriliyor hemen inicek ödemin opuyorumnanaktan
yok canım sen yollama yinede sanada lazım olucak çünkü :roflol: :roflol:

maşallah canımm ben de oğluşumda 9 kilo almıştım doğuma kadar.ne güzel bebeğine almışsın kiloları..ben 12 kilo aldım geçiyorum bile

aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

maşallah canımm ben de oğluşumda 9 kilo almıştım doğuma kadar.ne güzel bebeğine almışsın kiloları..ben 12 kilo aldım geçiyorum bile

9 kiloyu ilk gebeliğinde aldın galiba vermişmiydin hepsini kaydirigubbakcemile2
çok şükür bbeğime aldım kilocuklarımı kaydirigubbakcemile3 buarada şunu belirteyim ben hala kusuyorum yani kilo belkide bundan alamadım :jeyyar: :jeyyar:
hayırlı doğumlar kızlar hepinize
aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…