35 hafta 4 günlük olduk 2 haftadır kilomu koruyorum 10 kilo aldım...kaydirigubbakcemile5
ben de de dogumdan sonra 6 kg gitti.hic fazlam yok.hatta daha da gidecek kilolarim sanirim.[/QUOTE
Ayy canım benimde gider inşallah bi arkadaşımın 9 kilo gitti.ablamının arkadaşının ise 11 kilo gitmiş doğumdan sonra inşallah benimde öyle olur.Bende 14 kilo aldım.Bebişini hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan
ne kadar çok kilo alınırsa o kadar çok gidiyor sanırım,bir arkadaşım 25kg almıştı 10kg gitti doğum sonrası..
mustelanın gıda takviyesi var onu alayım diyorum,bir de kremi var birlikte işe yarar gibi görünüyor..
canım gıda takviyesi ne içinbilmiyorumkismile
zayıflamak içinmiş canım,hem enerji takviyesi sağlıyormuş..
gittiğim bi seminerin sponsoruydu,orda anlatmışlardı..
hastaneden de kremin numunesini verdiler,denemedim henüz,az önce aklıma geldi,yatarken süreyim bari:))
bu arada mustelanın pişik kremini şiddetle tavsiye ediyorum..
diğerlerine göre biraz pahalı ama işe yarıyor..
bende toplam 7 kilo aldım kızlar veeeeeeeeeee haftaya doğum var inşlh 8 kiloyu geçmem....:jeyyar: hihoyyyt
bende toplam 7 kilo aldım kızlar veeeeeeeeeee haftaya doğum var inşlh 8 kiloyu geçmem....:jeyyar: hihoyyyt
Bende 8 kilo aldım sanıyordum meğer 6 kilo almışım. Bugün kontrolüm vardı. 69 kiloyla hamile kaldım şimdi 75im. Ama kilolu hamile kalanlar az kilo alıyorlar bende heralde ondan almadım
ahh bu pahalılık işi malesef bizim ülkemiz için geçerli, bende bir arkadaşımın ve bir çocuk doktorunuın tavsiyesiyle mustelaya yönelmiş durumdayımm. Nettende epey araştırdımm epey olumlu konuşuluyorrr. Ama cidden diğerlerine göre çok daha pahalıı ama benim kuzum o kadar şanslıkii tüm ürünlerii nerdeyse yarı fiyatına Parisden geldii ve tamamen tesadüflerrr zinciriyleee. Umarımmm daha ileriki zamanlarda da bu şansı yakalayabilirizzz.
nazar değdircen kız kendine
ebet canım kilolu hamilekalındığında az alınması için baskı yapıo doktorlar arkadaşıma 1 kg bile aldığında ters yapıodu doktor. fakat sen drdan ambargo yicek kadar kilou hamile kalmamışsın ki... boyun mu kısada kitle endde3ksini mi etkilio :S
bak orjinale hem kendi kuru hem almadı maşallah sıpakaydirigubbakcemile
bak bana.. 73le hamile kaldım 94üm şimdi gerçi 95 olmuşumdur herhallde sırnaşık şey
25e kadar alabilirsin. normal dedi doktorum. hal böyleyken yaşasın yimek yimek cokacimcoook
canlar ben kilolu biri değildim yani 53 le hamile kaldım. sadece zor bi hamilelik geçirdim ve 9 ay boyunca kustum
umarım en kısa zamanda veririm.hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?