2010 Haziran Anneleri Kaç Kilo aldık ??

35 hafta 4 günlük olduk 2 haftadır kilomu koruyorum 10 kilo aldım...kaydirigubbakcemile5

amannn bebekler sağlıklı dogsunda alınır verilir sonra :)

En az ben almışım heralde 38+0 ım 8 kilo aldım. Bebişimin kilosu gayet iyi maşallah. O alsında ben almayım

canlar hiç dert etmeyin,gidiyor kilolar,gün boyu hiç durmadan hareket etmek zorunda bırakıyor kuzular:)
ben 12 kg almıştım,yarısı gitti 2 haftada,kaldı 6kg..
onu da veririm artık diye umuyorum:))))))

ne kadar çok kilo alınırsa o kadar çok gidiyor sanırım,bir arkadaşım 25kg almıştı 10kg gitti doğum sonrası..
mustelanın gıda takviyesi var onu alayım diyorum,bir de kremi var birlikte işe yarar gibi görünüyor..

canım gıda takviyesi ne içinbilmiyorumkismile

zayıflamak içinmiş canım,hem enerji takviyesi sağlıyormuş..
gittiğim bi seminerin sponsoruydu,orda anlatmışlardı..
hastaneden de kremin numunesini verdiler,denemedim henüz,az önce aklıma geldi,yatarken süreyim bari:))
bu arada mustelanın pişik kremini şiddetle tavsiye ediyorum..
diğerlerine göre biraz pahalı ama işe yarıyor..

ahh bu pahalılık işi malesef bizim ülkemiz için geçerli, bende bir arkadaşımın ve bir çocuk doktorunuın tavsiyesiyle mustelaya yönelmiş durumdayımm. Nettende epey araştırdımm epey olumlu konuşuluyorrr. Ama cidden diğerlerine göre çok daha pahalıı ama benim kuzum o kadar şanslıkii tüm ürünlerii nerdeyse yarı fiyatına Parisden geldii ve tamamen tesadüflerrr zinciriyleee. Umarımmm daha ileriki zamanlarda da bu şansı yakalayabilirizzz.

Bende 8 kilo aldım sanıyordum meğer 6 kilo almışım. Bugün kontrolüm vardı. 69 kiloyla hamile kaldım şimdi 75im. Ama kilolu hamile kalanlar az kilo alıyorlar bende heralde ondan almadım

bende toplam 7 kilo aldım kızlar veeeeeeeeeee haftaya doğum var inşlh 8 kiloyu geçmem....:jeyyar: hihoyyyt

nazar değdircen kız kendine

Bende 8 kilo aldım sanıyordum meğer 6 kilo almışım. Bugün kontrolüm vardı. 69 kiloyla hamile kaldım şimdi 75im. Ama kilolu hamile kalanlar az kilo alıyorlar bende heralde ondan almadım

ebet canım kilolu hamilekalındığında az alınması için baskı yapıo doktorlar arkadaşıma 1 kg bile aldığında ters yapıodu doktor. fakat sen drdan ambargo yicek kadar kilou hamile kalmamışsın ki... boyun mu kısada kitle endde3ksini mi etkilio :S

bak orjinale hem kendi kuru hem almadı maşallah sıpakaydirigubbakcemile

bak bana.. 73le hamile kaldım 94üm şimdi gerçi 95 olmuşumdur herhallde sırnaşık şey
25e kadar alabilirsin. normal dedi doktorum. hal böyleyken yaşasın yimek yimek cokacimcoook

Son düzenleme:
canlar ben kilolu biri değildim yani 53 le hamile kaldım. sadece zor bi hamilelik geçirdim ve 9 ay boyunca kustum
umarım en kısa zamanda veririm.hihoyyyt hihoyyyt

herşyin en pahalısını biz kullanıyoruz dediğin gibi..
ama kuzucuk doğuştan şanslı,gelmiş herşeyi şimdiden:)
allahım şansını daim etsin inşallah..

ye kız ye,veriliyor valla,tadını çıkar herşeyin..
iştahın varsa hiiiç kasmaya gerek yok demi şekerimcokacimcoook:icecream:
:içelim:

canlar ben kilolu biri değildim yani 53 le hamile kaldım. sadece zor bi hamilelik geçirdim ve 9 ay boyunca kustum
umarım en kısa zamanda veririm.hihoyyyt hihoyyyt

ayy canım benim,kıyamam:1hug:
ama iyi tarafı bikaç gün içinde verirsin aldığın kiloyu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…