2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim kız evde kalacak ayyar biraz narin popsunu kaldırıp dönemiyo hiç inşallah döner yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo öleee sırt üstü yatacak

kızlar slm oglumu bugun acıle goturdum ateş yuzunden 38.6 idi.aşı dolayısıyla aman dıkkat edın kızlarrrr

canım şimdi nasılsınız bizde 2 gün önce yaptırdık ateş olmadı şükür ama tüm gece huzursuz oldu ağladı çıglık çıglıya

benimki seninki kadarken kendi kendine dönebiliyordu canım,görümcemi oğluda 2 aylıkken dönmeye başladı:))ama herkesin değişiyor,döner merak etme..belkide hiç dönmeden emeklemeye başlar.

canım seninki kadarken dönebiliyordu demişsin de aralarında 3 gün var sanırım? başka çocuğun daha mı var yoksa.. görümcenin oğluna da maşallah 2 aylıkken daha yana yeni dönüyorlar normalde..

benim kız evde kalacak ayyar biraz narin popsunu kaldırıp dönemiyo hiç inşallah döner yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo öleee sırt üstü yatacak

benmki de hiç sevmiyor canım doğduğundan beri... belki de ondandır. yüzüstü durmak onun için sanki işkence :) çıldırıyor... :roflol:

canım şimdi nasılsınız bizde 2 gün önce yaptırdık ateş olmadı şükür ama tüm gece huzursuz oldu ağladı çıglık çıglıya

canım aşıdan degılmiş sanırım saglık ocagından hastalık kaptı bogazı şişmiş oglumun oda ateş yaptı kullandıgımız antibiyotıkte alerji yaptı offffff ama allaha şükür şimdi oglum iyi ayyy cocuk ıkı gunde eridi resmennn

senay aldınız mı salıncak? memnun musunuz? bizde var 1 aylıktan beri kullanıyorduk baya işimize yaradı ama artık durmuyor...

salıncak ve mama sandalyesi arayışındayım. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...

canım ya sen ek gıdalara basladınmıııı ben mecburen başlıcam sanırım artık tamamennn

başladık canım biz... meyve suları ile başladık . sonra da yoğurt ve muhallebiye geçtik. haftaya da kahvatı ve sebzelere geçecekmişiz. benim bebişim reflüymüş canım ya çok kusuyordu kilo alımı yavaşladı dr mama takviyesi vermişti şimdi mamayı kestik . o yüzden ek gıdalara başlamak zorunda kaldık. sen ne den mecburen başlayacaksın canım?

salıncak evet 9 kg diyor.. gerçi 9 kg olana kadar baya kullanır. 4. aydan sonra az kilo alıyorlar ya.. ama işte artık etrafla çok fazla ilgilendikleri için durmuyorlar içinde bir de daha hareketli oldukları için...biz kullanamıyoruz artık arada çamasır asarken falan koyuyorum :)

Kızlar merhabalar hepinize bende haziran ayı annesiyim 14 haziranda doğum yaptım 4.5 aylık oğlum bazı konularda kafam çok karışık size danışmak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

canım seninki kadarken dönebiliyordu demişsin de aralarında 3 gün var sanırım? başka çocuğun daha mı var yoksa.. görümcenin oğluna da maşallah 2 aylıkken daha yana yeni dönüyorlar normalde..

ayy canım evet kusura bakma,ben tersini görmüşüm yani 3 aylık görmüşüm,benim kızım 3,5 aylıkken döndü.

benim oğlum hala dönmüyo anca yana doğru dönüyo koca totosunu kaldıramıyo sanırım kaydirigubbakcemile3 ,ama çok güzel şeyler öğrenmeye başladı gel babası yapıyoz ,Allah bir yapıyoz sizinkilerde yapmaya başladımı.elleri çok dikkatini çekiyo

Kızlar bende oğluşumu anne sütü + sma mamayla besliyorm ek gıdaya geçtim bugün bir havuç rendeledim bir dilim elma rendeledim tülbentden süzdüm içine 1dilim muzu ezdim tadına baktım çok tatlıydı korktum sütümü bırakır diye mamayla karıştırdım bende yedi sonrada bitti diye çok ağladı

Bugün pazara çıktım sanki evde sadece oğluşum yaşıyomuş gibi sadece oğluşuma sebzeler aldım kereviz aldım patates havuç bal kabağı aldım yarında ona bir havuç bir parça kereviz bir parça patates haşlıyım blender dan geçirip 1-2kaşık veriyim diyorum

ben sade anne sütü ile besliyorum ama az önce elma suyu verdim 8 çay kaşığı devamını sitedi resmen kuzum ellerini yalıyo cokacimcoook ek gıdaya doktorumuz ay karar verecek .haftaya gidecektim konferansa gitmiş artık bir hafta daha beklicem

Ela 4. ayına girince dr. ek besine başlattı. Zaten sütüm çok yetersizdi. 4. ayda deneme yaptık, ufak ufak tadımlayarak başladı. Şimdi sabah süt, kuşluk meyve suyu veya püresi, öğlen süt, kuşluk sebze çorbası, akşam süt, yatmadan önce muhallebi veya kaşık maması, gece süt şeklinde dr. tavsiyeli bir rutin belirledik.

Ek gıdalara geçtiğinden beri kızım bizim yediğimiz herşeyi istiyor. Geçenlerde babasının yediği sucuklu tost için çılgın gibi ağladı, ne yesek salyaları akıyor. Çok alem benim kızım ya..kaydirigubbakcemile3

Canım sütün yeterli gelir inşallah gerek kalmaz ek gıdaya bende mama yediği için ve maması çok pahalı 1 mamayı 1haftada bitiriyor ayda 80 lira mamaya gidiyor ve meyve sebze daha faydalı olur diye düşünüyorum artı benim sütümüde emer inşallah mamayı da 6.aya kadar bırakıyım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…