kızlar slm oglumu bugun acıle goturdum ateş yuzunden 38.6 idi.aşı dolayısıyla aman dıkkat edın kızlarrrr
benimki seninki kadarken kendi kendine dönebiliyordu canım,görümcemi oğluda 2 aylıkken dönmeye başladı:))ama herkesin değişiyor,döner merak etme..belkide hiç dönmeden emeklemeye başlar.
benim kız evde kalacak ayyar biraz narin popsunu kaldırıp dönemiyo hiç inşallah döner yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo öleee sırt üstü yatacak
canım şimdi nasılsınız bizde 2 gün önce yaptırdık ateş olmadı şükür ama tüm gece huzursuz oldu ağladı çıglık çıglıya
senay aldınız mı salıncak? memnun musunuz? bizde var 1 aylıktan beri kullanıyorduk baya işimize yaradı ama artık durmuyor...
senay aldınız mı salıncak? memnun musunuz? bizde var 1 aylıktan beri kullanıyorduk baya işimize yaradı ama artık durmuyor...
salıncak ve mama sandalyesi arayışındayım. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun...
canım ya sen ek gıdalara basladınmıııı ben mecburen başlıcam sanırım artık tamamennn
canım seninki kadarken dönebiliyordu demişsin de aralarında 3 gün var sanırım? başka çocuğun daha mı var yoksa.. görümcenin oğluna da maşallah 2 aylıkken daha yana yeni dönüyorlar normalde..
Kızlar bende oğluşumu anne sütü + sma mamayla besliyorm ek gıdaya geçtim bugün bir havuç rendeledim bir dilim elma rendeledim tülbentden süzdüm içine 1dilim muzu ezdim tadına baktım çok tatlıydı korktum sütümü bırakır diye mamayla karıştırdım bende yedi sonrada bitti diye çok ağladı
cnm bence salıncak boşuna alırsın 9 kıloya kadar taşıyo bıde benımkı 5 dak zor duruyooo sıkılıyooo
ben sade anne sütü ile besliyorum ama az önce elma suyu verdim 8 çay kaşığı devamını sitedi resmen kuzum ellerini yalıyo cokacimcoook ek gıdaya doktorumuz ay karar verecek .haftaya gidecektim konferansa gitmiş artık bir hafta daha beklicem
ben sade anne sütü ile besliyorum ama az önce elma suyu verdim 8 çay kaşığı devamını sitedi resmen kuzum ellerini yalıyo cokacimcoook ek gıdaya doktorumuz ay karar verecek .haftaya gidecektim konferansa gitmiş artık bir hafta daha beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?