2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyilik kuzum bi acuka tarifi bakıyorum yaa şöyle güzel var mı tarifinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilecokacimcoookcokacimcoook

canım acuka derken salçalı baharatlı tariften mi bahsediyorsun.. eğer öyleyse ben kahvaltılık yapıyorum gerçi onu sen de biliyorsundur....:) yoksa senin dediğin başka bisey mi.. eger öyleyse ben de alabilirim tarif

bu arada ben de böğürtlenli pay ya da pasta tarifi arıyordum eşim dün almış gelmiş dondurulmuş böğürtlen tadını beğenmedi ben de bari pasta yapayım atılmasın dedim... siz de varsa denenmiş pay tarifi alabilirim :) tabi yapmaya zaman bıulursam bebişten..

iyilik kuzum bi acuka tarifi bakıyorum yaa şöyle güzel var mı tarifinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilecokacimcoookcokacimcoook

canımmm yaaa bilmiyorum valla,keşke bilsemde sana yardımcı olabilsem.balıksirdemi oturuyorsun tatlım,annemlerde akçaydalar:))

caanımmmm bende yapamıyorum zaten bişeyyy,hep hazır alıyoruzz,çocukla zor,kendini yorma.

kızlar sizi korkutmak istemem ama ayy ben gece 3 lere kadar oturuyodum zırnık uykusu yokdu yaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ay kerem 3e kadar otursa iyi... 4-5 bazen 6.... ruh gibi gezer oldum ya dün artık sardım kollarını kundağa ağladı ama sesini bastırdım eee eee diye gözünün yaşıyla uyudu ama ne yapayım :/

canımmm yaaa bilmiyorum valla,keşke bilsemde sana yardımcı olabilsem.balıksirdemi oturuyorsun tatlım,annemlerde akçaydalar:))

buldum yaptım yedikcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook evet balıkesirdeyim ama inanki buraları hiç tanımıyorum yaa doğru düzgün adres falan bilmiyorum hani faturadan da mı anlamıyon diycen ama onlarda banka dan otomotikmen hallediyoruzşutarafagittişutarafagittişutarafagittişutarafagittişutarafagitti

ay kerem 3e kadar otursa iyi... 4-5 bazen 6.... ruh gibi gezer oldum ya dün artık sardım kollarını kundağa ağladı ama sesini bastırdım eee eee diye gözünün yaşıyla uyudu ama ne yapayım :/

abooooooooooooo sen daha kötüsün kıııızzz ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileakannehirakannehirakannehirakannehir

evet canım buldum zaten istersen sana da veririm

nursena meyve suyu tavsiyene uyucam canım. nede olsa karşımda tecrübeli bi anne var. bakalım yarın elma suyuyla başlayalım ne yapcak bakalım benim canavar.

Son düzenleme:
napacaksın uyumuyosa her yöntem deneniyo malesef başka odada çalışırsa daha iyi olur tabe ben büyük kızımda bi süre gece saçkurutma gündüzde elektirik süpürge denemiştim

nursena meyve suyu tavsiyene uyucam canım. nede olsa karşımda tecrübeli bi anne var. bakalım yarın elma suyuyla başlayalım ne yapcak bakalım benim canavar.
elma suyundan başla yabilirsin

ilk çocuğu olan arkadaşlar hakkaten 2. çocuk çok farklı oluyo okadar rahatım ki ilkinde uyumuyo aman üşüttü aman niye kusuyo deliriyodum size tavsiyem rahat olun geçen günler geri gelmiyo şimdi büyük kızım 6 yaşında ama sanki hiç bebeklik geçirmemiş gibi yim o kadar ağlardıki gaz dan şimdi panik yapmıyoum çok sütüm az doymuyomu veriyorum mama öğlenleri 1 çaybardağına pirinçunu arı mama yapıyorum akşamları arada sıcak suya az nane atıyorum demleniyo naneler dibe çökünceye kadar ağzını kapatıyorum sonra süzüp içiriyorum rahatlıyo 4 ay bitti bebişler büyüdü maşşallah soğuk algınlığınada ıhlamur içiriyorum içinede 1 karanfil atıyorum çocuk rahtlıyo tavsiye ediyorum siz huzurlu olun oda huzurlu oluyo annenin stresini anlıyo bebekler

kızlar size bi konuda akıl danışacağım. biliyosunuz ki bebeklere 3 yaşına kadar televizyon seyretmek yasak. ama benim minik canavar çaktırmadan kafasını çevirip televizyona bakmaya çalışıyordu. bizde o bakmasın diye televizyonu açmaz olduk. ama bir gece gaz sancısıyla uyanıp bağırmaya başladı. ve ne yaptıysak karanlık odada susturamadık. bizde oturma odasına götürüp, oynatıp uykusunu açmaya karar verdik. yine avazı çıktığı kadar bağırdı. ta ki televizyonu açana kadar. birden pür dikkat televizyona bakmaya başladı ve ağlamayı durdurdu. şimdi sorum şu:
"BEBİŞLERİNİZE TELEVİZYON SEYRETTİRİYOR MUSUNUZ?"

canım çok zor gerçekten bebişlere ilaç içirmek kolay gelsin..of bu havalar da bir oyle bir böyle tam hastalık havası.. dışarı çıkamıyor ınsan ...dikkat et aman ..

canım evet yasak ama 3 sene nasıl dayanacağız bilmiyorum. Bir kere biz seyrettirmesek büyükanneler büyükbabalar izlettirecek daha şimdiden yelteniyorlar :S..ama şu var ki gerçekten de bu bebişler tv i görünce sus pus oluyorlar hiç sesleri solukları çıkmıyor. zaten o yüzden yasak etkisi altına alıyor çabucak. tv izleyen çocuklar daha geç ve daha az kelimeleri öğreniyorlarmış.bu küçük bir örnek. 3 yaşına kadar zaten beyin çok hızlı bir şekilde gelişiyor.ama maalesef bizim ülkemizde bu biraz zor. dediğim gibi biz dikkat etsek çevreden dolayı yine izleyecek. hemen diyorlar ee siz izlediniz hep ne oldu gerizekalı mı oldunuz? :):mymeka:

mrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya kızlar bizim cadı haftya tam 5 aylık olacak ama hala bu gaz olayından kurtulamadık sanki kızım büyüdükçe az olayımızda büyüyo anlamadım gitti resmen bir gazman doğurmuşum ya 2 gündür koçişede böyle diyorum kızımız bir gazmannnn.

o kadarda dikkat ediyorum ama geçmiyo gçmiyo gaz ilacı kullanıyoruz rezene kmyon kullanıyoum ama nafile en son fitil veriyorum 1 saat sonrası sallaya sallaya ancak uyuyo bu kadar fitilde iyi değil ama en son dayanamıyorum ağlamasına ağlaya ağlaya şişiyo her taraf halbuki hareketlenmeyede başladı ııııııı hareket etikçede gaz çıkarıyo gazın kalmaması gerekmezmi hepiniz böylemisiniz kızlar

Son düzenleme:
tv işine gelince benimkide bakıyo hatta özellikle reklamlara bakıyo. tamam bakılmaması lazım ama çoğu zaman kurtarıcım oluyor tvvvvvvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…