iyilik kuzum bi acuka tarifi bakıyorum yaa şöyle güzel var mı tarifinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilecokacimcoookcokacimcoook
iyilik kuzum bi acuka tarifi bakıyorum yaa şöyle güzel var mı tarifinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilecokacimcoookcokacimcoook
bu arada ben de böğürtlenli pay ya da pasta tarifi arıyordum eşim dün almış gelmiş dondurulmuş böğürtlen tadını beğenmedi ben de bari pasta yapayım atılmasın dedim... siz de varsa denenmiş pay tarifi alabilirim :) tabi yapmaya zaman bıulursam bebişten..
kızlar sizi korkutmak istemem ama ayy ben gece 3 lere kadar oturuyodum zırnık uykusu yokdu yaaaohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
canımmm yaaa bilmiyorum valla,keşke bilsemde sana yardımcı olabilsem.balıksirdemi oturuyorsun tatlım,annemlerde akçaydalar:))
ay kerem 3e kadar otursa iyi... 4-5 bazen 6.... ruh gibi gezer oldum ya dün artık sardım kollarını kundağa ağladı ama sesini bastırdım eee eee diye gözünün yaşıyla uyudu ama ne yapayım :/
canım acuka derken salçalı baharatlı tariften mi bahsediyorsun.. eğer öyleyse ben kahvaltılık yapıyorum gerçi onu sen de biliyorsundur....:) yoksa senin dediğin başka bisey mi.. eger öyleyse ben de alabilirim tarif
nursena meyve suyu tavsiyene uyucam canım. nede olsa karşımda tecrübeli bi anne var. bakalım yarın elma suyuyla başlayalım ne yapcak bakalım benim canavar.
napacaksın uyumuyosa her yöntem deneniyo malesef başka odada çalışırsa daha iyi olur tabe ben büyük kızımda bi süre gece saçkurutma gündüzde elektirik süpürge denemiştim
nursenaaaaaaaa sakiiiiiiinnnnnn sunma bu yontemiiii sakinnnnnn
ben sac kurutma makinesi magduruyum kaydirigubbakcemile3
kizim onceleri kendi kendine uyurdu ama 2 hafta hasta oldu yavrum,burnu tikaniyordu,uyuyamiyordu,sonra da kulagi iltihaplandi derken kucagimda uyuttum rahat uykuya dalsin diye,ama kucakta uyumayi sevmiyor.ya da uyuyor yerine birakinca uyaniyordu...neyseee....sonra fon makinasini denedim,simdi alisti,,,,onsuz uyumuyorrr.
hatta bazen uyudugunda fonu kapatirsam uyaniyor...
simdi bu yontemden kurtulmaya calisiyorum ama bakicimiz da oldugu icin biraz zor...
kendi kendine uyutmayi ogreticem,ama bakici bazen kucaginda yatiriyor (bana soylemiyor tabi ama biliyorum kizimin huysuzluklarindan)
elma suyundan başla yabilirsinnursena meyve suyu tavsiyene uyucam canım. nede olsa karşımda tecrübeli bi anne var. bakalım yarın elma suyuyla başlayalım ne yapcak bakalım benim canavar.
selammmmm
nasıl oldu kuzucuk ?
ayyy cnm benım iyi bugun daha iyiydi bıde antıbıyotık alerji yaptııı bıde onların ılacı var şimdi kullanıyorum bağrış cagrış ılac ıcıyoruz rekor kırdık 1 haftada 3 kere acile gittik
kızlar size bi konuda akıl danışacağım. biliyosunuz ki bebeklere 3 yaşına kadar televizyon seyretmek yasak. ama benim minik canavar çaktırmadan kafasını çevirip televizyona bakmaya çalışıyordu. bizde o bakmasın diye televizyonu açmaz olduk. ama bir gece gaz sancısıyla uyanıp bağırmaya başladı. ve ne yaptıysak karanlık odada susturamadık. bizde oturma odasına götürüp, oynatıp uykusunu açmaya karar verdik. yine avazı çıktığı kadar bağırdı. ta ki televizyonu açana kadar. birden pür dikkat televizyona bakmaya başladı ve ağlamayı durdurdu. şimdi sorum şu:
"BEBİŞLERİNİZE TELEVİZYON SEYRETTİRİYOR MUSUNUZ?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?