Kızlar bu Chicco nun mama sandalyesini araştırrıyomda hafta sonu alıcaktım ama italyan markası olmasına rağmen çin malıymış orda üretiliiyormuş ne ddersiniz çin mallarını özelliklede bebek ürünlerinde hiç tavsiye etmiyolar ne düşünüyorsunuz?
Kızlar bu Chicco nun mama sandalyesini araştırrıyomda hafta sonu alıcaktım ama italyan markası olmasına rağmen çin malıymış orda üretiliiyormuş ne ddersiniz çin mallarını özelliklede bebek ürünlerinde hiç tavsiye etmiyolar ne düşünüyorsunuz?
kızlar ya bişey sorcam demir damlası nedir?kulanan varmı aranıza?bize ne sağlık ocağından verdiler ne de doktor verdi.kafam karıştı aslında kullanmak gerekiyomuş yardımcı olunn
sizin bebekleriniz kaç aylıkoldy ki ek besine başladınız
[HTML]
YI 1BUÇUK HAFTA GEÇTİK CANIM SÜTÜM AZ MECBUREN GEÇTİK
benim kızımda kendi kendine uyuyor,bazen memedede uyuduğu zamanlar oluyor ama geneldde yatağına bırakırım,içerde işleri hallederken biraz ağlar,mızıldanır ama uyuyr.bazende çokkk ağlar,katiyen durmaz,katılıcak gibi olur memede uyuturum,bebeğimidoğduğu günden beri hiç sallamadım,sallayarak hiç uyutmadım.
bize de vermediler valla bende anlamıs değilim acaba neye göre veriyorlar bu rutin kullanılan ilaçları.bence kafalarına göre veriyorlar sanki ........
[/HTML]HTML:[HTML]
4 AHTML:YI 1BUÇUK HAFTA GEÇTİK CANIM SÜTÜM AZ MECBUREN GEÇTİK
maşallah
sağol alminacım,senin kızının adımı almina,benim kızımın adı ada masal.tanışalım:)
yok kız benimki kız değil erkek adı da:murat kaanama mennun olduk.benim oğlumu kıza da benzetirler aslında
arkası kız olcak ozaman:))) benımkıde dogdugundan beri erkek demı diyorlar tam erkek goruntusu arkası erkek yıne bıde kıssss olsaydııııtabi batıl inanççççççç
evet öyle derler:86: nasılsın canım?hem iş hem çocuk nasıl gidiyo?sen sadece anne sütü veriyordun dimi?
evet oyleydı canım ama sutumu sagıyorum benım sıpa canı ısterse bıberondan sutumu ıcıyor ıstemezse benım sutumle babası hazır sutlu pirinclı muhallebı yapıyor bır ogun oyle gecıyor gerı kalan zamanda sadece emzırıyorum
çok iyi ya ne güzel.benim sadece geceleri bir de günde bikaç defa yetiyo sütüm diğer zmanlarda hep mama
cnm biz chicco polly aldık,memnunuzda,alıcağının en iyisidir emin ol,chiccoitalyan malı fakat çinde üretiliyor olabilir,üzererinde italy yazıyor zaten çinde üretilsede mal çin malıdeğil,mal italyan malı çinde işçilik ucuz diye orda yapılıyor,tektstildede aynı mal italyan malı dikimi çinden.korkma yani,başka bir marka alsan çok daha vasat olur yani.
yok kız benimki kız değil erkek adı da:murat kaanama mennun olduk.benim oğlumu kıza da benzetirler aslında
Evet canım doğru sölüyorsun aslında
kızlar bebeğim devamlı eli ağzında ama azı dişlerinin olduğu yere sokuyo elini doğal olarakta göğsü sırılsıklam ssalya nası ıslanmasını önleye bilirim böyle salyası olan varmı ablasında olmamıştı hiç salya bu arada 2. adetimi oldum kızlar ben bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?