2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm biz chicco polly aldık,memnunuzda,alıcağının en iyisidir emin ol,chiccoitalyan malı fakat çinde üretiliyor olabilir,üzererinde italy yazıyor zaten çinde üretilsede mal çin malıdeğil,mal italyan malı çinde işçilik ucuz diye orda yapılıyor,tektstildede aynı mal italyan malı dikimi çinden.korkma yani,başka bir marka alsan çok daha vasat olur yani.

benim kızımda kendi kendine uyuyor,bazen memedede uyuduğu zamanlar oluyor ama geneldde yatağına bırakırım,içerde işleri hallederken biraz ağlar,mızıldanır ama uyuyr.bazende çokkk ağlar,katiyen durmaz,katılıcak gibi olur memede uyuturum,bebeğimidoğduğu günden beri hiç sallamadım,sallayarak hiç uyutmadım.

canım cın deyınce hemen ucuz kotu mallar akııla gelıyor ama cin 1 tl lıkte mal yapar en iyi malıda cin yapar ona bakarsan adidas ayakkabılarda cınde dikiliyor ama baska ulkenın adıdas

kızlar ya bişey sorcam demir damlası nedir?kulanan varmı aranıza?bize ne sağlık ocağından verdiler ne de doktor verdi.kafam karıştı aslında kullanmak gerekiyomuş yardımcı olunn

bize de vermediler valla bende anlamıs değilim acaba neye göre veriyorlar bu rutin kullanılan ilaçları.bence kafalarına göre veriyorlar sanki ........

sizin bebekleriniz kaç aylıkoldy ki ek besine başladınız
HTML:
[HTML]
[/HTML]

4 A
HTML:
YI 1BUÇUK HAFTA GEÇTİK CANIM SÜTÜM AZ MECBUREN GEÇTİK

maşallah

bize de vermediler valla bende anlamıs değilim acaba neye göre veriyorlar bu rutin kullanılan ilaçları.bence kafalarına göre veriyorlar sanki ........

yok canım vermeleri gerekliymiş,kafalarına göre d eğil yani.bize vermeyi unutmuşlar,yeni başladık,bebek büyüdükçe sütten yada mamadan aldıkları demir eksik kalıyormuş.bence mutlaka sor ve gecikmeden kullan.

yok kız benimki kız değil erkek adı da:murat kaan ama mennun olduk.benim oğlumu kıza da benzetirler aslında

arkası kız olcak ozaman:))) benımkıde dogdugundan beri erkek demı diyorlar tam erkek goruntusu arkası erkek yıne bıde kıssss olsaydııııtabi batıl inanççççççç

arkası kız olcak ozaman:))) benımkıde dogdugundan beri erkek demı diyorlar tam erkek goruntusu arkası erkek yıne bıde kıssss olsaydııııtabi batıl inanççççççç

evet öyle derler:86: nasılsın canım?hem iş hem çocuk nasıl gidiyo?sen sadece anne sütü veriyordun dimi?

evet öyle derler:86: nasılsın canım?hem iş hem çocuk nasıl gidiyo?sen sadece anne sütü veriyordun dimi?

evet oyleydı canım ama sutumu sagıyorum benım sıpa canı ısterse bıberondan sutumu ıcıyor ıstemezse benım sutumle babası hazır sutlu pirinclı muhallebı yapıyor bır ogun oyle gecıyor gerı kalan zamanda sadece emzırıyorum

çok iyi ya ne güzel.benim sadece geceleri bir de günde bikaç defa yetiyo sütüm diğer zmanlarda hep mama

Evet canım doğru sölüyorsun aslında

kızlar bebeğim devamlı eli ağzında ama azı dişlerinin olduğu yere sokuyo elini doğal olarakta göğsü sırılsıklam ssalya nası ıslanmasını önleye bilirim böyle salyası olan varmı ablasında olmamıştı hiç salya bu arada 2. adetimi oldum kızlar ben bugün

benim oğlumda 3. ayından beri bi salya bi salya heryer batıyor.önü hep ıslak.sanırım yapılacak bi şey yok.bazı çocuklar böle oluyolarmış.

canım salya bizdede var acayip derecede hemde ben göğsünde sürekli bir havlu bulunduruyorum alta geçmesin diye bide sürekli altı naylon önlük kullanıyorum önceki ay ıslanmadan dolayı göğsünde hırıltı olmuştu bu ay geçti ama çok şükür ben bu şekilde engelliyorum ancak önlükten sıkıldığındada allttaki havlu koruyo sürekli üst değiştiriyoruz

dün kontrole gittik kızım 7320 olmuş boyuda 65.5 olmuş maşallah. bu ay 520 gr aldık mamayı bıraktı benim kız 1.5 aydır yemiyo mama. ek gıdalara 4. aydan sonra tadımlık olarak azar azar veriyodum zaten şimdi tam anlamıyla geçmeye başla dedi özellikle hergün yoğurt ve kahvaltısını yaptır dedi
kahvaltıyıda rezene çayına veya bebek çaylarından birinin içine karıştır dedi. yumurtayı iyice haşla katı olarak ver sıvısını verme sakın dedi tifo daha kolay bulaşıyo dedi bizler küçükken yerdik annem anlatır benim kardeşimde yerdi dedik o zamanla bu zaman farklı şimdi bir sürü hastalık çıktı kuş gribi gibi o yüzden diyorum dedi akşamdan suya koyulmuş peynir ve zytin tuzu çıksın diye bide pekmez kat dedi dün yaptım yedirdim kızım bayıldı valla hepde sever inşallahhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…