nasilsin canim?kizin nasil?kocccaman op onu yerimeee
Ben iyiyim de kuzu cemre pişik oldu
BEzini değştrdm niye böle bişi yaptıysam.. Artık ondanmıdır nedr blmiyom çok kötü kızımın kukusu=((
Varmı öneriniz?
canım zeytin yagı ve trosyd krem
bu da iyiymis bir daha olursa denerim.ama pekmez de acayip ise yariyor.biz kucukken annem verirdi bize hastalandigimizda.ALMİLA_90 merhaba canım bizde aybı sorundan doktora gittik gecen ay doktor asist şurup verdi.. günde 2 defa 2 kaşık 5 gün boyunca ayrıcada dizinin üstüne yada yastıgın üzerine yatır sırtına sag taraf sol taraf ve orta olmak üzere 10 ar defa hafifce vur günde 3 defa dedi gerçektende tüm balgamı kusarak cıkardı.. kusmasa da bilki yutuyordur kakasından cıkar dedi biz 3 günde atlattık sükür darısı başına geçmiş olsunnn
uyumuyor,cok agliyor,bitiriyor gun boyu beni.butun gun yapisik ikizler gibi dolasmak istiyor benle.hep ayakta olmak istiyor.istiyor da istiyor ....ama en onemlisi uyuyamasi,gunde 3 kere 20dk uyuyan,surekli aglayan,hircin bir kizim var.ne yemek ne ev...hicbirsey yapamiyorum...canım çok geçmiiş olsun neyi var nilayımın haberim yoktu benim ah be canım bu stres üzüntü zaten herşeyde var .. şükür tedavısı varmış çok sevindim
sagol canim,insallah gecer de sakinlesir bir az.Leyla cım geçmiş olsun
Ben iyiyim de kuzu cemre pişik oldu
BEzini değştrdm niye böle bişi yaptıysam.. Artık ondanmıdır nedr blmiyom çok kötü kızımın kukusu=((
Varmı öneriniz?
[/QUOTE]Leyla cım pekmezin cinsi önemlimi? Yani elma pekmezi yada üzüm olması farkedermi?
Cemrede sürekli yürümek istiyo, emeklemek kesmiyo artık onu.. Senin gibiyim yanından ayrılamıyom kıyamet koparıyo evi mok götürüyo=((
Gunduz yarımsaat emerken göğsümde uyuyo başka da uyumuyo
Tüm işimi gece yapim diyom bu seferde halsiz düşüyom..
uyumuyor,cok agliyor,bitiriyor gun boyu beni.butun gun yapisik ikizler gibi dolasmak istiyor benle.hep ayakta olmak istiyor.istiyor da istiyor ....ama en onemlisi uyuyamasi,gunde 3 kere 20dk uyuyan,surekli aglayan,hircin bir kizim var.ne yemek ne ev...hicbirsey yapamiyorum...
sagol canim,insallah gecer de sakinlesir bir az.
bizim burda leyner diye bir melhem var o cok ise yariyor ama tr-de bulunmasi imkansiz.
ben cogu zaman pudra da dokuyorum.o bizde cok ise yariyor.
[/QUOTE]Leyla cım pekmezin cinsi önemlimi? Yani elma pekmezi yada üzüm olması farkedermi?
Cemrede sürekli yürümek istiyo, emeklemek kesmiyo artık onu.. Senin gibiyim yanından ayrılamıyom kıyamet koparıyo evi mok götürüyo=((
Gunduz yarımsaat emerken göğsümde uyuyo başka da uyumuyo
Tüm işimi gece yapim diyom bu seferde halsiz düşüyom..
uyumuyor,cok agliyor,bitiriyor gun boyu beni.butun gun yapisik ikizler gibi dolasmak istiyor benle.hep ayakta olmak istiyor.istiyor da istiyor ....ama en onemlisi uyuyamasi,gunde 3 kere 20dk uyuyan,surekli aglayan,hircin bir kizim var.ne yemek ne ev...hicbirsey yapamiyorum...
sagol canim,insallah gecer de sakinlesir bir az.
[/COLOR][/B]
kızlar pişik olunca zeytinyağı sürmeyin böyle durumlarda yıkayın biraz altı açık kalsın kurusun zeytinyağı asitli olduğu için yakar bu arada iyi geceler nasılsınız
Sağol canm darısı başınıza...
Hemde 15 gun falan oluyo emeklemeye başlayalı
Bu hızla ilerlemesi beni korkutmuyo değil=))
Bide nazara gelri diye korkuyom
QUOTE=senay86;16112811]
Açık bıraktım hep hatta halıya 2 kez işedi ve kaçtı =))
Güya oyun oynuyo benle=))
Şimdi süreyimmi sürmeyimmi?
benim doktorum pekmez, inek sütü, muz, kivi,
çilek gibi seyleri bir yasına kadar vermedi. . haberiniz olsun kızlar
bu arada leylacım mirayda ilk 3-,5 ay aynen öyleydi çıldırıyordu uykusuzluktan ağlıyordum bende meger kızıma ilaç dozu fazla geliyormus düşürdük daha yeni yeni girdi düzene bu arada bende bugun bezi değiştirdim ama hiç memnun değilim kızlar biz prima premium care kullanıyoruz 3 numara ama kesiyordu bacaklarını huggies aldım dün hanı oval kesim hiç memnun değilim kuruluk 0 nemli bırakıyor ve o da kesiyor prima aktif bebek kullanan var mı aranızda memnun musunz??
bız 1.5 ay oldu gecelı 4 numara aktıf bebege cok rahat cnm ama premiumu cok sevmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?