pekmez öneriliyo canım ya bal olmasın bal alerjik olduğu için önerilmiyormuş ama ilk kahvaltı tariflerinde hep pekmez var bizim dr da önerdi biz pekmez yiyoruz...
pekmez öneriliyo canım ya bal olmasın bal alerjik olduğu için önerilmiyormuş ama ilk kahvaltı tariflerinde hep pekmez var bizim dr da önerdi biz pekmez yiyoruz...
canım hemşommm nasılsın nerelerdesinn Ankaralılar siziiiiiiiiiiii :))) evet bende tavsiyelerinize uyup aktif bebek alıcam huggies bitsin.. ben aslında huggiesin primadan daha ii oldugunu düşünürdüm yalann!!!!
saol canım benim kızım sıska kaldı sizinkilerin yanında gerçi doktor dikkat et kilosuna obez olmasın diyor ana iri baba iri))) birde troit hapı kullandıgımız için herhalde..
evet bir iki defa bez poposuna yapışmıştı bizimkininde ama bir daha olmadı..
sedefffffffffff gördüm seniiiiiiii nasılsınnnnnnnn
NE pekmezi? Ek gıdaya geçtnzmı hepiniz?
hemsom artık ankaralı değiliz elazıga tayinimiz cıktı suan elazıg dayım dogum yaptıktan 20 gün sonra esyalarımız topladık ben izmire geldim 3. aya kadar izmir deydim.suan elazıgdayım alısmaya calısıyoruz((
aaaaaaaaaaaa inanmıyorum ay neler kaçırmısım Hayırlısı olsun canım ya Elazıgda güzeldir ama ya kıyamam dogum haliyle nelerle ugrasmıssın ah bilsem izmirde oldugunu görüşürdük tüh..
elazıgda benim cok yakn arkadasım var onlarında tayını oraya cıkmıslardı o da senin gibi önce üzüldü ama şimdi çok seviyorum diyor hiç üzülme canım ne güzel baska sehir gördün bak inan bende izmirden sıkıldım sebebim olsa tasınayım diyorum
tamam canım inş. görüşelim cok isterim
benimde burada arkadaslıksızlıktan yana derdim çok arkadaslarım hep bekar evlenenlerle de şimdi bebiş olunca uyusamadık apartmanda da alt katımda annem onun altında abim onun altında da bi öğrenci cocuk oturuyor bir komsuya hasterim burda benimde sıkıntım bu oldu tekirdagda ne güzel bir dünya komsum vardi :))
bendeeee heppp huggıesı merak edıyorum ama prımadan cok memnunum
ben sürekli denemek için değiştiriyorum primayı beğenmedim ben esnek değil sanki çocuğu sıkıyo gibi geliyo bana huggiesi beğendim ben molfix de fena değil şimdi de evy baby aldım ilk kez bağladım şimdi duruşu dokusu fena değil ama bakalım...
senin bebişin kaç aylık ben gectım ek gıdaya normalde de mama takviyesi yapıyordum ben ama..
şimdi ise doktorumuz mama takviyesi yapılan bebeklerde 4 aylıktan sonra bazı ek gıdalar gecebilirsiniz dedi.. ben üzüm ve elma püresini kendim yapıp veriyorum havuç suyu sıkıp veriyorum birde kavanoz mamalarından veriyorum ayrıca :))) milupanın sütlü pirinçli muhallebisine armut rendeleyip veriyorum :)) ayrıca agır yemekler dısında ne yersek ne içersek bir cay kaşıgı sokuyorum agzına ben alıssın die
huggiesin promosyonunu vermişlerdi canım kullanmıstım ama sanki altını ıslatınca poposunda cok şişiyor kocaman oluyor gibi geldi bana
blacksiya şu milupanın sütlü pirinçli muhallebisinden ne kadar yiyebiliyor bebeğin.140ml suya yaptığını hepsini yiyormu acaba?
blacksiya şu milupanın sütlü pirinçli muhallebisinden ne kadar yiyebiliyor bebeğin.140ml suya yaptığını hepsini yiyormu acaba?
ben suyunu ölçüyle koymuyorum 2 yemek kaşığı mamadan koyuyorum ne kadar suyla kıvam alırsa su ekliyorum yarım su bardağı falan oluyo çok katı sevmiyo bizim oğlan, bazen bitiriyo bazen dibinde bırakıyo ama ben en fazla günde bir öğününe veriyorum öğünlerini çeşitlendiriyorum ii beslenmesi açısında sütümüz de az olduğu için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?