[/QUOTE]ayyy cnm masaallah emeklıyor demekkı baya erken baslamışbizimkıde emeklemeye calışıyooo sınır oluyor adım atamayınca kucagımızdayken kendını atıyor yurumek istıyor sankı şimdiki cocuklar cok aceleci heralde
ben pişik yüzünden doktora götürdüğümde söylemişti canım bi krem verdi sadece bence sürme ben bi bez diktim kocaman arasında muşamba var altına onu sererim ne olur ne olmaz diye bence sürme biraz sabır ister ama yıka kurula biraz açık kalsın
benim doktorum pekmez, inek sütü, muz, kivi,
çilek gibi seyleri bir yasına kadar vermedi. . haberiniz olsun kızlar
bu arada leylacım mirayda ilk 3-,5 ay aynen öyleydi çıldırıyordu uykusuzluktan ağlıyordum bende meger kızıma ilaç dozu fazla geliyormus düşürdük daha yeni yeni girdi düzene bu arada bende bugun bezi değiştirdim ama hiç memnun değilim kızlar biz prima premium care kullanıyoruz 3 numara ama kesiyordu bacaklarını huggies aldım dün hanı oval kesim hiç memnun değilim kuruluk 0 nemli bırakıyor ve o da kesiyor prima aktif bebek kullanan var mı aranızda memnun musunz??
masallah bebişine ..cosmopoli bebişin kaçıncı ayında ???
canım kaç kilo bebişin senin boyu falan kaç miray 64 cm 7.100 gram 4 buyuk gibi gelir diye düşünüyorum ondan sordum biz zaten 1 ay oldu 3 numaraya geçmeyi akıl edeli :))
premiumu nie sevmiyorsun canım
kizlar 2 gun once kizimi norologa goturdum.
herseyi normalmis,iyice muayane etti.
ama sorun hamilelikten cikti.
bebegin boyle olmasi senin hamileligini cok stresli gecirmenden kaynaklaniyor dedi.
bana hic sormadi nasil gecirdigimi...sen hamileyken cok stresli olmussun dedi.
doktor hakli vallahi,saglik problemim olmasa da cok sinirlendim,agladigim da cok oldu.....ama olan bebegime oldu.
zamanla gececek dedi,ama yine de sakinlestirici almasi lazim mutlaka dedi.
10 gun arayla 7 gun filan vermem gerek uyumadan once.
birkac gundur veriyorum cok yararini gordum,en azindan gece uyuyor.
cok hassas,uyanik ve de allerjik bebek dedi.ek gidalarda dikkatli olmam gerek!!!
8ci ayinda bir daha gorecek kizimi.
canım 4 aylık kontrolumuzde 8100 gramdı boy 63 tüüü ama oglumun bacakları tombiş kat kat bacaklarını sıkıyordu ama ılk kullandıgımızdan berı buyuk gelmedi premimumu bır paket aldım o daha duruyooo classic prıma aldım yıne ne bıleyım benım hoşuma gıtmedı daha nemlı tutuyor gibi bıde o petek tarafı emen tarafı poposunu yapışıyordu oglumun
Çokmu kızarmıştı seninki de?
Birde neden oluyo acaba bu pişik ya?
senaycım biz 5 numara kullansak yeri yani benim oglumda 4 aylık kontrolünde 8200 gr 67 cm idi.sanki 4 numara bez artık dar gibi geliyor bana.koca popolular :)))
kıloları yakınmış cnm bızım bıdıkların zaten benımkı koca poposu yuzunden tam donemıyooo
valla hiç anlamadım bigün açtım bi kızarmış bi kızarmış hemen doktora götürdüm doktorda bezden olmuş bazı bezlarde krem kullanıyolar ondan olmuş dedi ben zaten 6 ay boyunca sadece anne sütü verdim o zaman bezimiz prima idi ama şimdi bim den alıyorum bu bişey yapmadı ama geçen gün eşime dedim bez bitti bez alırmısın gitti aldı bi baktım haggies almış neyse bunu kullanıcam ama yine bim e devam
Dönemiyo emekleyemeiyo diyen arkadaşlar vallaha kıymetını bılın bugunlerin
Yerde asla bişiy bırakamıyom, koltukta bırakamıyom, anakucağına oturtamıyom
oturma odam çok buyuk halının tam ortasına oyuncaklarını serip bıraktım ki çay doldurayım kendme
Geldim feryat figan.. Nasıl gittin, ne ara gittin be çocuk kapı dibinde kafasını vurmuş yere
canım hiç üzülme.bizde dün msafirliğe gitmiştik arkadas orda yere battaniye serdi attık yere bir baktık zar zor döndü ama sanki savas verdi dönene kadar.. sonra da cok sevdi şimdide sürekli dönüyor ..yani yakında seninki de döner
Dönemiyo emekleyemeiyo diyen arkadaşlar vallaha kıymetını bılın bugunlerin
Yerde asla bişiy bırakamıyom, koltukta bırakamıyom, anakucağına oturtamıyom
oturma odam çok buyuk halının tam ortasına oyuncaklarını serip bıraktım ki çay doldurayım kendme
Geldim feryat figan.. Nasıl gittin, ne ara gittin be çocuk kapı dibinde kafasını vurmuş yere
aslında ben pek fazla yere battanıyenın ustune koymuyorum yarım donuyor şimdilik yuzustu durup eemeklemeye calışıyooo donmek umrunda degıl yarım atıyo bacagını oneee
benim doktorum pekmez, inek sütü, muz, kivi,
çilek gibi seyleri bir yasına kadar vermedi. . haberiniz olsun kızlar
bu arada leylacım mirayda ilk 3-,5 ay aynen öyleydi çıldırıyordu uykusuzluktan ağlıyordum bende meger kızıma ilaç dozu fazla geliyormus düşürdük daha yeni yeni girdi düzene bu arada bende bugun bezi değiştirdim ama hiç memnun değilim kızlar biz prima premium care kullanıyoruz 3 numara ama kesiyordu bacaklarını huggies aldım dün hanı oval kesim hiç memnun değilim kuruluk 0 nemli bırakıyor ve o da kesiyor prima aktif bebek kullanan var mı aranızda memnun musunz??
selam hemsom :))) uzun zamandır görüşemiyoruz.bu bebişler rahat vermiyor.
neyse canım bende prima premium care kullanıyordum.en son prima aktif bebek aldım 4 numara bence premium care göre aktif bebek daha güzel.birde pudralı mis gbi kokuyor bez.tabii temizken canım.istersen bir dene derim inceliği falan diğeri ile aynı.
canım 4 aylık kontrolumuzde 8100 gramdı boy 63 tüüü ama oglumun bacakları tombiş kat kat bacaklarını sıkıyordu ama ılk kullandıgımızdan berı buyuk gelmedi premimumu bır paket aldım o daha duruyooo classic prıma aldım yıne ne bıleyım benım hoşuma gıtmedı daha nemlı tutuyor gibi bıde o petek tarafı emen tarafı poposunu yapışıyordu oglumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?