2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 7haziran doğumlu benım kız

[/QUOTE]

haziran kac dogumlu cnm kız mı bebegin[/QUOTE]

Çokmu kızarmıştı seninki de?
Birde neden oluyo acaba bu pişik ya?

selam hemsom :))) uzun zamandır görüşemiyoruz.bu bebişler rahat vermiyor.
neyse canım bende prima premium care kullanıyordum.en son prima aktif bebek aldım 4 numara bence premium care göre aktif bebek daha güzel.birde pudralı mis gbi kokuyor bez.tabii temizken canım.istersen bir dene derim inceliği falan diğeri ile aynı.

canım kaç kilo bebişin senin boyu falan kaç miray 64 cm 7.100 gram 4 buyuk gibi gelir diye düşünüyorum ondan sordum biz zaten 1 ay oldu 3 numaraya geçmeyi akıl edeli :))
premiumu nie sevmiyorsun canım

canım 4 aylık kontrolumuzde 8100 gramdı boy 63 tüüü ama oglumun bacakları tombiş kat kat bacaklarını sıkıyordu ama ılk kullandıgımızdan berı buyuk gelmedi premimumu bır paket aldım o daha duruyooo classic prıma aldım yıne ne bıleyım benım hoşuma gıtmedı daha nemlı tutuyor gibi bıde o petek tarafı emen tarafı poposunu yapışıyordu oglumun

geçmiş olsun leylacım nesi var nilayın niye sakinlreştirici kullancak ki? bıngıldağın küçük olmasıyla mı alakalı???

senaycım biz 5 numara kullansak yeri yani benim oglumda 4 aylık kontrolünde 8200 gr 67 cm idi.sanki 4 numara bez artık dar gibi geliyor bana.koca popolular :)))

Çokmu kızarmıştı seninki de?
Birde neden oluyo acaba bu pişik ya?

valla hiç anlamadım bigün açtım bi kızarmış bi kızarmış hemen doktora götürdüm doktorda bezden olmuş bazı bezlarde krem kullanıyolar ondan olmuş dedi ben zaten 6 ay boyunca sadece anne sütü verdim o zaman bezimiz prima idi ama şimdi bim den alıyorum bu bişey yapmadı ama geçen gün eşime dedim bez bitti bez alırmısın gitti aldı bi baktım haggies almış neyse bunu kullanıcam ama yine bim e devam

senaycım biz 5 numara kullansak yeri yani benim oglumda 4 aylık kontrolünde 8200 gr 67 cm idi.sanki 4 numara bez artık dar gibi geliyor bana.koca popolular :)))

kıloları yakınmış cnm bızım bıdıkların zaten benımkı koca poposu yuzunden tam donemıyooo

kıloları yakınmış cnm bızım bıdıkların zaten benımkı koca poposu yuzunden tam donemıyooo

canım hiç üzülme.bizde dün msafirliğe gitmiştik arkadas orda yere battaniye serdi attık yere bir baktık zar zor döndü ama sanki savas verdi dönene kadar.. sonra da cok sevdi şimdide sürekli dönüyor ..yani yakında seninki de döner

Ya varya ben tam yazacaktım sen yazdın canım ya
Ben bimin bezini kullanıyom sadace emziriyom ek gıdaya geçemdim
Bi marketde canbebe nin 70 ad yanında da hediye bişiler vardı dedim bi alıyım kullanayım
NNsılsa poposu buyduu pişik falan olmaz artık
Nerden aldım bşn pişmanımmmmm
bimin bezi çok gzueldi halbuki

Dönemiyo emekleyemeiyo diyen arkadaşlar vallaha kıymetını bılın bugunlerin
Yerde asla bişiy bırakamıyom, koltukta bırakamıyom, anakucağına oturtamıyom
oturma odam çok buyuk halının tam ortasına oyuncaklarını serip bıraktım ki çay doldurayım kendme
Geldim feryat figan.. Nasıl gittin, ne ara gittin be çocuk kapı dibinde kafasını vurmuş yere

ayyyyyyyyy valla sormaa benim kız 14 aylık :18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

aslında ben pek fazla yere battanıyenın ustune koymuyorum yarım donuyor şimdilik yuzustu durup eemeklemeye calışıyooo donmek umrunda degıl yarım atıyo bacagını oneee

zor günler bizi bekliyor sanırım ......

aslında ben pek fazla yere battanıyenın ustune koymuyorum yarım donuyor şimdilik yuzustu durup eemeklemeye calışıyooo donmek umrunda degıl yarım atıyo bacagını oneee

aslında bende koymuyorum yere cok. genelde ana kucagında oturtuyorum. ama insanlar yok burda rahat değil falan .. onların gönü kırılmasın diye yere koyduk.bir baktım döndü yoksa daha göreceğimiz yoktu

pekmez öneriliyo canım ya bal olmasın bal alerjik olduğu için önerilmiyormuş ama ilk kahvaltı tariflerinde hep pekmez var bizim dr da önerdi biz pekmez yiyoruz...

canım hemşommm nasılsın nerelerdesinn Ankaralılar siziiiiiiiiiiii :))) evet bende tavsiyelerinize uyup aktif bebek alıcam huggies bitsin.. ben aslında huggiesin primadan daha ii oldugunu düşünürdüm yalann!!!!

saol canım benim kızım sıska kaldı sizinkilerin yanında gerçi doktor dikkat et kilosuna obez olmasın diyor ana iri baba iri ))) birde troit hapı kullandıgımız için herhalde..
evet bir iki defa bez poposuna yapışmıştı bizimkininde ama bir daha olmadı..

sedefffffffffff gördüm seniiiiiiii nasılsınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…