günaydın kızlar bebiş kalktı emzirdim şimdi az uyur muhallebi yapayım çok seviyo tatlı şeyleri patates havuç yediremiyorum
Merhaba arkadaslar,
Bende 2010 haziran annesiyim, ve sanirim herkes gibi bizim de bu aralar en mesgul oldugumuz konu ek gidaya gecis. Allah hepimizin yardimcisi oldun ve bebislerimizi herseyi sevdirsin.
günaydın kızlar bebiş kalktı emzirdim şimdi az uyur muhallebi yapayım çok seviyo tatlı şeyleri patates havuç yediremiyorum
gunaydın cnm senın bebiş kac aylıktı ek besınlere gectınızmı
bizde bugündr kontrolümüze gidicez ayın 4ünde gitmiştik ama tatile gitmeden bi götüreyim,hemde şu vajinada yapışıklık olayı beni düşündürüyor,inşallah kullandığımız kremler işe yaramıştırda kzıım düzelmiştir.dua edin anneler ve bebişleri..
canımsana bişey sorucam ben kızıma daha hiç ekgıda bişey vermedim ama bayramda tatile gidiyoruz,orda eğer emziremediğim zamanlar olursa diye yanıma milupanın sütlü pirinçlisini alıcam,onu kendi sütümle yapsam bişey olurmu??sanırım sen öyle yapıyordun.doktoruna sordunmu tatlım??
inşallah canım yaa.inşallah geçmiştir canım
hoşgeldin canım.mrb kızlar bende 2010 hazıran bebiki annesıyım sızlere corba tarflerı sormstm sanrm yardmcıda olmssnz lınklere bakıyrm tam olrk baslmdm corbaya ama yavastn yavastn ek gıdaya baslıyoruz. sanırım burda faydalı bılgıler bulabılecegım.lilimon slmm sanada
alır canım merak etme,sağlıklı olsunda kilo sorun değil.Canim biz de henuz gecmedik ama yarin 5 aylik oluyoruz doktorum sanirim gecmemize izin vericek ozaman, gecmeyi bende cok istiyorum cunku son 2 defadir pek fazla kilo almadi kizim.
yok cnm doktoruma sormadım (sen bı telde sor ıstersen ama emınım bişey olmaz dıyecektır sorunca banada haber ver )cnm su yerıne sutumu katıyorum daha besleyıcı bence ama suylada yapsan olur cunku devam maması var ıcınde bır ogun verıyoruz ogluma bende gerı kalan zamanda hep emzırıyorum cunkuuu
inşallah canım yaa.
hoşgeldin canım.
alır canım merak etme,sağlıklı olsunda kilo sorun değil.
tamam canım bede senin gibi düşündüm,öğledensonra sorucam doktoruma,sanada yazarım şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?