ayın 23 ünde 5 bitcek 23 haziran doğumlugunaydın cnm senın bebiş kac aylıktı ek besınlere gectınızmı
zorluyorum yesin diye ama muhallebiyi daha çok seviyo bide elmayı rendeliyorum çaykaşşığının ucuyla tarçın atıp tavada çeviriyorum bayılıyo şimdide yoğurt çorbası yapcam netten aldım bebek menüsü yazına çıkıyo baya bişeycanım tatlıları bütün bebekler sever ama direk tatlıyla başlamamışsındır inşallah ekgıdaya,zor oluyor,arkadaşımın oğlu öyle olduğu için hiçbişey yemiyor.neden patates havuç yemiyor,sevmiyormu acaba??
bir haziran annnesi daha geldiiiii :)))
ayın 23 ünde 5 bitcek 23 haziran doğumlu
zorluyorum yesin diye ama muhallebiyi daha çok seviyo bide elmayı rendeliyorum çaykaşşığının ucuyla tarçın atıp tavada çeviriyorum bayılıyo şimdide yoğurt çorbası yapcam netten aldım bebek menüsü yazına çıkıyo baya bişey
hoş geldin
hoşgeldınnn:):)
bende ek gıdalarımız soyleyeyım konu bu sanırımm
benım oglum 2 aya kadar ane sutu aldı sadece
sonra bıraktı ve benım sutum kesıldı
sonrasında mamayla devaö ettık
bu ayda sabahları mamanın ıcıne bebe bıskuvısı peynır ve pekmez katıp kahvaltı edeıyoruz
oglen yogurt
aksam ustu patates ve havuc la basladıgımız sebze corbası her gun bunların yanına yenı brı sebze eklıyoruz haftaya ıkı sebze bırden eklıycez sonrasından ırmıkte katıcaz
kabız oldugumuz ıcınde muhallebıyı yulaf unuyla yapıyoruz o da aksam 9 gıbı
ogun aralrında uzum suyu ıcıyoruz..
bız gun ıcınde hıc sade mama tuketmıyoruz sadece gecelerı..
zorluyorum yesin diye ama muhallebiyi daha çok seviyo bide elmayı rendeliyorum çaykaşşığının ucuyla tarçın atıp tavada çeviriyorum bayılıyo şimdide yoğurt çorbası yapcam netten aldım bebek menüsü yazına çıkıyo baya bişey
canım elmayı püre olarak vermeye başladınmı?kaç dk pişiyo
hoşgeldin şekerr!!!bir haziran annnesi daha geldiiiii :)))
tamam canım beslensinde boşver gerisini.
Öncelikle hoşgeldin canım..
Biz de sebze çorbasına başlayacağız. Bugün yapacağım. Sen ilk verdiğinde nasıl yaptın canım ve ne kadar verdin? Biz meyve, yoğurt ve kahvaltıyı tüketiyoruz şimdi de sebzeye geçiyoruz.
Bu arada bize de doktorumuz yulaf ununu önerdi ama ben burda bir türlü bulamadım..Muhallebinin tarifini de yazabilir misin canım?.. :)
yulaf unu bende bulamadım cnm ya bende aktarlara bakyım bi gerci kabzlık problemı yokda ya olursa dıye vereyım dedım
sebzeyı ben arasır atattırıyordum
drumuz ılk sebzeye gecınce bır patates ve ıkı adet havucu 45 dk hasla ılk ıkı gun sadece suyunu ver sonra rondodan gecırerek ver dedı
ben hıc sade suyu vermedım onceden tattırdıgım ıcın
rondodan gecırıo verdım
sonra her gun farklı bı sebze eklıyorum ıcıce
bırdahakı hafta ıkı sebze dah aeklenecek sonrada ıcıne ırmık katılacak son halı bu olacak corbanın
bebgınsenınde kabız ıse pırınc unu mahvedıyobebelerı
bızde cok zorbulduk yulaf ununu
mısır carsısısnda bıle her aktarda yok
yakınındakı aktarlara bı ıhtımal sor bakalım
eger bulamzsan ıstersen ben sana gonderebılırım
bende ek gıdalarımız soyleyeyım konu bu sanırımm
benım oglum 2 aya kadar ane sutu aldı sadece
sonra bıraktı ve benım sutum kesıldı
sonrasında mamayla devaö ettık
bu ayda sabahları mamanın ıcıne bebe bıskuvısı peynır ve pekmez katıp kahvaltı edeıyoruz
oglen yogurt
aksam ustu patates ve havuc la basladıgımız sebze corbası her gun bunların yanına yenı brı sebze eklıyoruz haftaya ıkı sebze bırden eklıycez sonrasından ırmıkte katıcaz
kabız oldugumuz ıcınde muhallebıyı yulaf unuyla yapıyoruz o da aksam 9 gıbı
ogun aralrında uzum suyu ıcıyoruz..
bız gun ıcınde hıc sade mama tuketmıyoruz sadece gecelerı..
mrb kızlar bende 2010 hazıran bebiki annesıyım sızlere corba tarflerı sormstm sanrm yardmcıda olmssnz lınklere bakıyrm tam olrk baslmdm corbaya ama yavastn yavastn ek gıdaya baslıyoruz. sanırım burda faydalı bılgıler bulabılecegım.lilimon slmm sanada
Canim biz de henuz gecmedik ama yarin 5 aylik oluyoruz doktorum sanirim gecmemize izin vericek ozaman, gecmeyi bende cok istiyorum cunku son 2 defadir pek fazla kilo almadi kizim.
hoş geldin
Öncelikle hoşgeldin canım..
Biz de sebze çorbasına başlayacağız. Bugün yapacağım. Sen ilk verdiğinde nasıl yaptın canım ve ne kadar verdin? Biz meyve, yoğurt ve kahvaltıyı tüketiyoruz şimdi de sebzeye geçiyoruz.
Bu arada bize de doktorumuz yulaf ununu önerdi ama ben burda bir türlü bulamadım..Muhallebinin tarifini de yazabilir misin canım?.. :)
hoş geldin canımm
sağol tarifin için
sen de hoş geldin canımm
sen de hoş geldinn sizleri ilk defa görüyorum benn.....
canım senin bebiş kaç kilo yaa benimkiyle 1gün arası var benimki de 24 haziran doğumlu doğduğundan beri doğru dürüst kilo alamadı doğum kilosu çok iyiydi 3300 ama doğduktan sonra ishali gitmedi yani 2-3gün arayla hep ishal oluyo.birde devamlı kusuyo bazen çok çok bazen azar azar.ya havası sıcakken dışarı çıkarıyorum çıkardığıma pişman oluyom iyi giydirdiğim halde hemen kusmuğu kokmaya başlıyo( en son 1buçuk hafta önce 6500 kiloydu şimdi bişey değişmemeişdir eminim araya bayram tatili girmeden doktora götüreyim diyorum.şimdi bir de balgamımız çıktı ortaya onun yüzünden uyuyamıyo da.yavrum hiç toplu bi çocuk olmadı.yarın başka bi doktora götürcem eğer o da güzelce incelemezse taaaa ankaraya götürcem eğer orda bişey çıkarsa gelip o doktorların hepsine raporları yüzüne fırlatcam.ne bu yaa iyice sinirlerim harap oldu valla yaa bi çocuk günde 7 8 defa kakasını yaparmı?devamlı kusarmı?sinirlerim tepemde ben de sinirimi kocamdan çıkarıyom.psikoloğa gitmem gerekecek yakındaevdeki tadilat bi taraftan çocuğun hali bi taraftan,3hafta önce çatıya ısı yalıtımı yapcaz diye çatıyı açmışlardı bi yağmurlar başladı ben de en üsstte oturyom tavanlarım hep su akıttı şimdi rutubeti gidermeye çalışyoz o bitaraftann valla iice mahvoldumm yaaaaaaaa.yanımda da ne annem nede yakınlarımdan birileri var.yakında sınavlarım başlıycak..offff offfffffffffffffff
kızlar yogurdu mamayla mı yapıyorsunuz normal sutlemı ?
drumuz bıze mamayla yaptırıyo
90 cc mama bır ogun demıstı gecen ay ama benım oglum yogurdu cok sevdı ben 120 cc yapıyorum hepsını bıtırıyo tyarından sonra 150 ccyle yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?