(
benimde bikaç gündür dişim ağrıyodu dün dr a gittim dişimden film çekti ve eski çekilen dişimin kökü kalmış etin içinde
ameliyatla alıcaz dedi ilaç verdi pazartesi gününe kadar kullanıcakmışım
yani pazartesi ameliyat olucam çok korkuyorum bu diş meselelerinden bende fobi oldu dişçi koltuğu bile aklıma gelince çıldırıyorum
ne hoşş doktormuş o öylee yaaa:))valla kızlar benm oglumn doktoru cok ıyı bır doktor aslnda yanı yıllrn doktoru kuznleri buyttu 20 yyaslrna geldı kızlar dusnun ama eskı usul bırz ne vercm dıyorm her seyı ver dıyor neydn baslm dıyorm bunun hesabını yapma dıyor obur cocuk senınkı herseyı ver dıyor ole tarf marıf vermyr sırayla sunuver bunu verde demyr ben sızlrdn duydugumu uyguluyorm doktorumz ıyı degstrmkde ıstemyrmoyuzdn yemek olayını burlrdn halltmeye basldm
mesela mamayada karsı dııldı cocuk dogdu ver dedı ceknme ıclernde bişi yok bunlrn emcek cocuk mamayı gordu dıyede memeyı bırkmz dedııı :):)bnde ztn sutum yetmyr mamada vermeye basladm.
ek besine başladınızmı?belki ek besinle çözebilirsin cnm.allah yardımcın olsun.cnm eğer almak istemiyorsa zorla bişey yapamazsın,ben hala sadece emziriyorum,benimki bile arada almak istemiyor,zorlamıyorum.sende sağdığın sütle muhallebi falan yapsan acaba,yermi?değerlendirmiş olursun böylece sütünü.
denedim onu da ama hiçbirşey yemiyor.. ne yapıcam bilmiyorum.. önceden uyumasa da oynasak diye beklerdim şimdi de uyusada bi karnını doyursam diye bekliyorum
cnm hoşgeldin,gözümüzden kaçmıştır,kusura bakmaa.bebeğin kaç aylık oldu?ismi ne?nerde yaşıyorsun?kımse cevap vermemışuzuldum sahsen
seni hatırlıyorum cnm,hoşgeldinnn.slm arkadaşlar bende katılmak istiyorum aslında hamileyken sürekli burdaydım ama çocuk doğduktan sonra giremez oldum kızım 5 ayını doldurdu bende bir haftadır mama veriyorum arada bi yumurta sarısı ve iki gündürde çorba veriyorum aslında doktorumuz dmişti aya kladar bişey verme ama doymuyo diye veröeye başladım
geçmiş olsun cnm yaa,hastalık zor vallahii.tunaydın herkese gece cok az uyudum kocanın ated 39 u gectı
atada cok fena oksuruyodu odalar arası mekık ceke ceke sabah ettmım
kocanın atesı dustu hemen ayakladı
dınlen dıyorum laf dınlemıyo
ısede gıtmedı bugun
bızde haberler perk ıc acıcı degılo yanı
:78:
anladım cnm benn doktora sormadan veriyorum bide ilk bebeğim tecrubesizim biraz
tunaydın herkese gece cok az uyudum kocanın ated 39 u gectı
atada cok fena oksuruyodu odalar arası mekık ceke ceke sabah ettmım
kocanın atesı dustu hemen ayakladı
dınlen dıyorum laf dınlemıyo
ısede gıtmedı bugun
bızde haberler perk ıc acıcı degılo yanı
:78:
bız kahvaltıda 150 cc manın ıcıne
bır kıbrıt kutusu tyuzsuz peynır
ceyrek yumurta sarısı
4 adet bebe bıskuvısı
gun asırırda 1 cay kasıgı pekmez eklıyoruz
canım ilk çıkan dişler en kolayı,sonrakiler çok zorryaaa ben bu diş sendromundan kurtulmak istiyom artık. ne zaman patlar bu diş bilmem ki.bazı bebekerde 2 ay patlamadığı oluyormuş. insan nasıl daynır bilemedim valla. bütün dişler çıkarken aynı sıkıntıyı çekecek miyiz bilen var mı?
şkızlarımız adaşmış:)benimkide ada masal.kızımın adı ada aralık 13 de 6 ayını dolduruyor
byyssssssssssss:))arkadaşlar benim cadım uyandı çıkmak zorundayım görüşmöek üzere şimdilik hoşçakalın
geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum dişden ,benimde hamilelikten dolayı dişim ağrıyo çok zor ve korkuyorum bende gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?