2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en korktuum şey şu dişçiler vallahi. umarım hemencik geçer gider .

ne hoşş doktormuş o öylee yaaa:))

ek besine başladınızmı?belki ek besinle çözebilirsin cnm.allah yardımcın olsun.
kımse cevap vermemışuzuldum sahsen
cnm hoşgeldin,gözümüzden kaçmıştır,kusura bakmaa.bebeğin kaç aylık oldu?ismi ne?nerde yaşıyorsun?

seni hatırlıyorum cnm,hoşgeldinnn.

geçmiş olsun cnm yaa,hastalık zor vallahii.

anladım cnm benn doktora sormadan veriyorum bide ilk bebeğim tecrubesizim biraz

bence doktorunla konuş öyle ver cnm,çünkü bilinçsiz biçimde ek besine geçme,ölçüsüz beslemek,bebeğin sindirim sistemini alt-üst edebilir..

kızlar en şanslı benim heralde,6. ayımızı doldurdukdan sonra başıcazz,ben hem doktorumdan hemde sizlerden bol bol bilgi edinebilicem:))

Anaumm kocanmı hasta geçmiş olsun yiirummmm

bız kahvaltıda 150 cc manın ıcıne
bır kıbrıt kutusu tyuzsuz peynır
ceyrek yumurta sarısı
4 adet bebe bıskuvısı
gun asırırda 1 cay kasıgı pekmez eklıyoruz

canım ben daha kahvaltı vermeye başlamadım ama yumurtayla peyniri aynı öğünde vermememiz gerektiğini okumuştum. bir sabah yumurta sarısı bir sabah peynir verilmesi gerekiyormuş. ikisi bir arada kahvaltıda bulunmamalıymış.pekmezde her öğünde verilebilirmiş. yazanların yalancısıyım.

yaaa ben bu diş sendromundan kurtulmak istiyom artık. ne zaman patlar bu diş bilmem ki.bazı bebekerde 2 ay patlamadığı oluyormuş. insan nasıl daynır bilemedim valla. bütün dişler çıkarken aynı sıkıntıyı çekecek miyiz bilen var mı?

geçmiş olsun canım bende çok korkuyorum dişden ,benimde hamilelikten dolayı dişim ağrıyo çok zor ve korkuyorum bende gitmeye

topikteki herkesin sorunu aynı galiba diş diş diş. kuzucuklar az acı çekmiyolar. benim ki gündüz bildiğin bi kuzu. gece evrim geçiriyo biiiiiiiiiiirrrr canavar oluyo. ama sevimli canavar.

canım ilk çıkan dişler en kolayı,sonrakiler çok zorr(

kızımın adı ada aralık 13 de 6 ayını dolduruyor
şkızlarımız adaşmış:)benimkide ada masal.

arkadaşlar benim cadım uyandı çıkmak zorundayım görüşmöek üzere şimdilik hoşçakalın
byyssssssssssss:))

selam hanımlar nasılsınız görüşmeyeli bir süredir giremedim topiğe, herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bebişlerle sağlıklı nice bayramlar görürüz inşallah, kızlar ya ben oğlumu sünnet ettircem muhtemelen yarın olcak bi aksilik olmazsa dr çok yoğun olmazsa yarın dedik bakalım artık, :18: :18: çok ama çok korkuyorum ben :18: nasıl dayanacağım çok panik yapıyorum bi aksılik falan olmaz insallah herşey yolunda gider sünnet ettiren varmı miniğini bana yardımcı olun lütfen çok zor oluyormu minikler açısından, bir de sizlere ne kadara mal oldu özelde ne kadar aldılar, biz 150 vercez dr a bir de özel hastane muayene ücreti??? umarım herşey yolunda gider ya dualarınızı ve deneyimli annelerin tecrübelerine ihtiyacım var cevaplarınızı bekliyorum.....

merhaba arkadaşlar bir haftadır giremedim nasılsınız hepinizi çok özledim.bu arada bi sorum olacak bebeklerinizi ka saatte bir besliyosunuz ben 2 saatte bir yediriyorum gok oluyo kilo alsın istiyorum kilosu az bu seferde si zorlayedirmeye çalışıyorum gün boyu istekli değil kahvaltıda ne veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…