tesekkur ederım kızlar
bu arada maasallah oglusum bugn benı bır kez dahamutlu ettı
sabah dr gıderken
atayı park yatagına koydum
oyun halısyla oynuyodu
emzıgıde yanındaydı
ataya6 aydır emzık tutturmaya claısıyorum son 1 aydır bırakmıstım
ata emzıgı almıs agzına uymus
mecburen kaldırdım hazırlamk ıcn
drdan gelınce yıne koydum verdım emzıgıde uyudu kendı basına
ınsallah bole devam eder
yoksa yakında bacakalrım kopacak..
Benimkide dönmüyo dönmeyede pek niyeti yok gibi. Yüzüstü durmayı hiç sevmiyo belki o yüzden dönme ihtiacı duymuyordur. :))
günaydınn kızlarrrr benim oğlan hala dönmedi ya yan dönüyo ama tam dönemedi bi türlü
tesekkur ederım kızlar
bu arada maasallah oglusum bugn benı bır kez dahamutlu ettı
sabah dr gıderken
atayı park yatagına koydum
oyun halısyla oynuyodu
emzıgıde yanındaydı
ataya6 aydır emzık tutturmaya claısıyorum son 1 aydır bırakmıstım
ata emzıgı almıs agzına uymus
mecburen kaldırdım hazırlamk ıcn
drdan gelınce yıne koydum verdım emzıgıde uyudu kendı basına
ınsallah bole devam eder
yoksa yakında bacakalrım kopacak..
Kızlar nerdesiniz bişey sormuştum yumurta yediren varmı diye varsa nasıl kaç dakika pişiriyorsunuz ben iyice haşlıyorum ama bir yandanda faydası ölürmü çok haşlanınca merak ediyorum
Bişey sorucam hanımlar,
Kızımı anneme bırakıp çalışmaya başlıycam 1 ay sonra yani 7 aylık olmuş olacak kızım o tarihte.
Çocuk rahat etsin diye annemin evine park yatak alıym diye düşündüm ama mantıklı mı sizce?
Yani park yataklarda ne kadarlık olana kadar yatabiliyor bebişler? Benim bildiğim 6 aylık olana kadar içindeki hamakta yatıyormuş, sonrasında alt katı yatak deği de oyun parkı oluyormuş, doğru mu? 6 aydan sonra napıyosunuz? Ya da benim bilgim yanlışmı?
Kendi evimizde beşikte yatıyor bizimki, sallanmazsa uyumuyor. Mecburen salanan bişey almalıyım. Park yataklar genelde uygun fiyatlı ve sallanabiliyor diye düşündüm ama 6 aya kadar yatabiliyorsa işe yaramazki, ne diyosunuz?:44:
Canım bildiğim kadarıyla yumurta 7. aydan sonra başlanıyor. Başlanıncada iyice pişirmek gerekiyor Yumurta sarısı da diğer ek gıdalarda olduğu gibi önce az miktarda başlanıp, daha sonra arttırılıyor Genellikle sekizde bir ile başlanıyor. Her gün arttırılarak bir hafta içinde tam yumurta sarısına ulaşılıyo.Ama daha önce yenirmi bilgim yok.
yan dönmeye başaldıysa tam dönmesi yakındır canım. sen yan döndüğünde elinde tutarak yüzüstü dönmesine yardımcı ol birkaç gün arkasından kendi başına yapmaya başlayı veriyo zaten.
Canım ben bebeğimi mamayla ve anne sütüyle besliyordum doktorumuzu değiştirdik ve mamayı bırak dedi herşeyi verebilirsin dedi yanlız yumurtanın beyazı bal bakla mydanoz verme dedi bende ona özel mamalar yapıyorum ama herşeyi yediriyorum sabah sütümle karışık yumurta sarısı öğlen tavuksuyunda veya et suyuyla haşlanmış havuç,kereviz patates veya pirinç biraz içine soğan ve bir diş sarımsak atıyorum bebeğim çok severek yiyiyyor
gayet yardımcı oldun çok sağol.
çok pahalı bişey düşünmüyorum.
Annemde kalacak, eve getirmiycem.
Şu iş görür mü sence :
VIB Dönenceli Park Yatak - E-Bebek.com BebeÄiniz ve Sizin için HerÅey!
elinden tutuyorum dönüyo o zaman ama geç kalmadı mı 5.5 aylık oldu nerdeyse
Canım ben bebeğimi mamayla ve anne sütüyle besliyordum doktorumuzu değiştirdik ve mamayı bırak dedi herşeyi verebilirsin dedi yanlız yumurtanın beyazı bal bakla mydanoz verme dedi bende ona özel mamalar yapıyorum ama herşeyi yediriyorum sabah sütümle karışık yumurta sarısı öğlen tavuksuyunda veya et suyuyla haşlanmış havuç,kereviz patates veya pirinç biraz içine soğan ve bir diş sarımsak atıyorum bebeğim çok severek yiyiyyor
elinden tutuyorum dönüyo o zaman ama geç kalmadı mı 5.5 aylık oldu nerdeyse
Benim bebiş aralığın 14de 6aylık olacak bende yavaş yavaş başladım haşlanmış havuç verdim bal kabağı verdim başta keçi sütünden yoğurt yapıp veriyordum haşlanmış havucun içine hergün birşey ekledim birgün patattes birgün kereviz birgün birin birgün çok az mercimek birgün kurbanda kesilmiş etden bir ceviz büyüklüğü kadar suyuna attım eti çıkardım sonra sonraki gün etide bırakıp hepsini rondodan geçirdim soron olsaydı dediğin gibi doktor sölerdi vede bağırsaklarında bir problem olurdu ben verdiklerimin doğal olmasına çok dikkat ediyrum kurbanda kendi kesitiğimiz etten verdim birde bayramda Adanadaydık orda köyleri gezdim inanmazsınız ama okadar dolaştımki köy tavuğu yumurtası ve keçi sütü aradım keçi sütü bulamadım ama tavuk aldım canlı ve arabamın bagajına attım onları çok şaşırıyorum bunları yaptığıma ama napıyım oğlum için sonra onların birini kestik ve onun suyunda haşladım sebzeleri diğer tavuk ise üst üste yumurta verdi 3kere onlarıda haşladım sarısnı verdim hayatımda ilk defa böle şeylerle uğraştım ama markette satılan tavukların hormonla yarım saatde şişip şişerkende terdönüp yürüyemediklerini ve can verdiklerini duydum televizyondada izledim o yüzden oğluşuma naturel beslemeye çalışıyorum elimden geldiği kadarDr söylediyse sorun olmaz heralde senin bebişin kaç aylık? Biz bu ay sadece kaşığa alışsın diye ek besine geçtik yoğurt, elma, armut, havuç patates ve kabaktan başka bir şey vermiyorum ben. Onlardanda yarım çay bardağını geçmeyecek şekilde veriyorum. 15 gün sonra 6 aylık olcak oğluşum bakalım dr o zaman ne yedirmemi söliycek.
allah olmayanlara versin tabi annesii,aminn.erken ama eşine katılıyorum,biraz büyütünceebende düşünüyorum 2.yi.ilk çocuğumun kız olmasını çok istedim ama 2. de erkek olsun derim.sonuçta her anne ilk kız ister,2.yide erkek:))
haftada 1miyazık çocuk çok huzursuzlanır,ben 1 ay öncesine kadar her gün yıkıyodum,havalar sıcakken günde 2defa.şimdi günaşırı.hiçbişey olmaz yıkayın bolca yavrularınızı.benimki su kuşu oldu valla,bazen birlikde yıkanıyoruz:)oksakınmayın çok hasta olurlar,bizimki hala incecik pijamalarla duruyor hiçde hasta olmadı çok şükür,büyüklerime uysaydımm ohhhhhooo.dinlemedim hiç onları çokda iyi ettim.
ohh maşşallahh!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?