2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah olmayanlara versin tabi annesii,aminn.erken ama eşine katılıyorum,biraz büyütünceebende düşünüyorum 2.yi.ilk çocuğumun kız olmasını çok istedim ama 2. de erkek olsun derim.sonuçta her anne ilk kız ister,2.yide erkek:))

haftada 1miyazık çocuk çok huzursuzlanır,ben 1 ay öncesine kadar her gün yıkıyodum,havalar sıcakken günde 2defa.şimdi günaşırı.hiçbişey olmaz yıkayın bolca yavrularınızı.benimki su kuşu oldu valla,bazen birlikde yıkanıyoruz:)oksakınmayın çok hasta olurlar,bizimki hala incecik pijamalarla duruyor hiçde hasta olmadı çok şükür,büyüklerime uysaydımm ohhhhhooo.dinlemedim hiç onları çokda iyi ettim.
iyi aksamlar kizlar banyodan bahsetmissiniz bu konuda en sansli olaniniz benim sanirm cunku umman da yasioruz ve suan hava 30-35 derece hergun banyo yaptiriyoruz kizima ve cok sukur daha hic hasta olmadi (kocaman bi masallah diyelim kizima)
ohh maşşallahh!!!

canım ıhlamur iyi gelio doktor benimkine sef antibiyotik vermişti ve peditus 5 gün kullandım ve ıhlamur verdim
iyi geldi geçti o ve terlet bebişi üstünü değiştir

ekocum mama savaşı yapıyoz iştahımız azaldı

slm kızlar sabahtan beri ağlaya ağlaya yoruldu uyudu sabah azcık mandalina suyu içti omu yaptı bilmem grip zaten bademcikte şişmiş olabilir ağlıyo devamlı napacamı bilemedim salya acayip arttı bizdede diş bi çıksaydı en son fitil koydum az önce inşallah uyur gece

birde memi almadı bugün hiç bas bas bağrıyo meme verdimmi emmiyo neden kii:97::97:

canım sünneti nerde ve kime yaptırmayı düşünüyorsunuz? araştırdınız mı?

canım biz tam anlamıyla araştırmadık ama bir arkadaşım bu yaz oğlunu devlet hastanesindeki çocuk cerrahı Op.Dr. Kasım Şimşek ' e yaptırmış. memnun kalmışlar. bakaım önümüzdekihaftaya kadar birz daha araştıralım. ben sana haber veririm canım.

öf elifzel çok fena he heryere saldırıyo öpiyim diyorum yanagımı kapıyo elini tutuyorum elimi kapıyo ama dişlikleri istemiyo tuhaf

bebek deme bana ekom sus töbe de aman de :82:
ay suan gorsen elıfzelı yerde odayı dönerek turluyo gene
dötünü kaldırıpta bi emekliyim,bi çabalıyım yok anacım yok...

benim oğlanda 2 haziran doğumlu. 5. ay kontrolünde 7810 du. ama boyumuz kısa bizimde. 66 cm. 1.90lık bir oğlum olamayacak artık napalım:):)))
boyu gayet iyi sizinkinin benimki 5. ay kontrolünde 65 cm di dr 6 bir ay ileri dedi

bebek deme bana ekom sus töbe de aman de :82:
ay suan gorsen elıfzelı yerde odayı dönerek turluyo gene
dötünü kaldırıpta bi emekliyim,bi çabalıyım yok anacım yok...

çüş yani bizimki dönmüyo bile buda çocuga emekle diyo istersen yürüsün bide kaçta uyutuyosun kız sen bebni erken yatırınca insan kafasını dinliyo biraz ama sabah erken hortluyoalr o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…