bizde 2 haziran bizdeeee....
allah olmayanlara versin tabi annesii,aminn.erken ama eşine katılıyorum,biraz büyütünceebende düşünüyorum 2.yi.ilk çocuğumun kız olmasını çok istedim ama 2. de erkek olsun derim.sonuçta her anne ilk kız ister,2.yide erkek:))masal ısmını bende cok severım
kızım olsaydı adı ışık ada olcaktı
bız baslarda hep kızımız olcagını dusunuyoduk
taa sevgılıykende bı kızımız olsun demiştık
ismide bulmustuk :))
oglum oldu cok mutluyuz tabıkı..
esım şimdı hadı bı de kız dıyıp duruyo
ama ben ıstemıyorum
allah olmayanlara versin
haftada 1miiyi akşamlar kızlarrr
bebeklerimizin banyosundan bahsetmişsiniz kaloriferler yanmazken valla haftada bir yıkıyordum ne yalan söylim hasta olur die korkuyodum ama şimdi 2 3 güne bir yıkıyorum rahat etti yavrummm
ya bişiy sorucam size kızım 6 aylık oldu nerdeyse ama hala ağzı akıyo elleri hep ağzında diş çıkaracak sanırım ama artık ağız akıntısından çenesi tahriş oldu dr krem verdi birkaç gecedir kullanıyorum ama pek bi gelişme göremedim aranızda aynı sorunu yaşayan varmıı???
ohh maşşallahh!!!iyi aksamlar kizlar banyodan bahsetmissiniz bu konuda en sansli olaniniz benim sanirm cunku umman da yasioruz ve suan hava 30-35 derece hergun banyo yaptiriyoruz kizima ve cok sukur daha hic hasta olmadi (kocaman bi masallah diyelim kizima)
canım ıhlamur iyi gelio doktor benimkine sef antibiyotik vermişti ve peditus 5 gün kullandım ve ıhlamur verdim
iyi geldi geçti o ve terlet bebişi üstünü değiştir
iyi akşamlar kızlarrr
bebeklerimizin banyosundan bahsetmişsiniz kaloriferler yanmazken valla haftada bir yıkıyordum ne yalan söylim hasta olur die korkuyodum ama şimdi 2 3 güne bir yıkıyorum rahat etti yavrummm
ya bişiy sorucam size kızım 6 aylık oldu nerdeyse ama hala ağzı akıyo elleri hep ağzında diş çıkaracak sanırım ama artık ağız akıntısından çenesi tahriş oldu dr krem verdi birkaç gecedir kullanıyorum ama pek bi gelişme göremedim aranızda aynı sorunu yaşayan varmıı???
ekocum mama savaşı yapıyoz iştahımız azaldı
canım sünneti nerde ve kime yaptırmayı düşünüyorsunuz? araştırdınız mı?
bizde 2 haziran bizdeeee....
kızlar kuzum çok fena hasta bronşiyel dedi dr allerjikde olabilirmiş 4 saat buhar verdiler tıkanıklığı biraz geçti ilaç kullanıyoruz şimdi( tam toparlandı derken yine başladı o kadarda dikkat ederken (
ekocum mama savaşı yapıyoz iştahımız azaldı
eko sen hamilesin dimi
boyu gayet iyi sizinkinin benimki 5. ay kontrolünde 65 cm di dr 6 bir ay ileri dedibenim oğlanda 2 haziran doğumlu. 5. ay kontrolünde 7810 du. ama boyumuz kısa bizimde. 66 cm. 1.90lık bir oğlum olamayacak artık napalım:):)))
bizde bu ay sünnet olayını halletmek istiyoruz canım. aynen bizde iilk doğduğunda yaptırırız demiştik ama başımızaa kolik gelince sünnet olayı çoooook arka sıralara düştü. bakalım ihşallah bizde yaptıra biliriz. umarım sorunsuz bi şekilde atlatırsınız.
bebek deme bana ekom sus töbe de aman de :82:
ay suan gorsen elıfzelı yerde odayı dönerek turluyo gene
dötünü kaldırıpta bi emekliyim,bi çabalıyım yok anacım yok...
boyu gayet iyi sizinkinin benimki 5. ay kontrolünde 65 cm di dr 6 bir ay ileri dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?