cnm saglık ocagında yaptır bencee yanı ben kendı adıma öle dusunyorm bılgım yok gerçi ama
özel olarak rota vırusunu oldu oglum ama onada pişman oldm acaba yaptrmasamıydım dıye cunku hala ası hakknda tereddtler vrmıs.
rota virüs aşısı bir ara yasaklanmış canım bağırsak düğümlenmesine yol açıyomuş ama araştırmalara göre 3. ay ile 7. ay arasında vurulup bitmesi gereiyomuş 7. aydan sonra vurulanlarda sorun olmuş bizim doktor böyle açıklamıştı bizde 3 doz yaptırdık inşallah bir sorun olmaz kuzucuklarımızda allaha emanetgleri
canım ben emziriyorum ve çay doğum yaptığım günden beri de içiyorum bi zararını da görmedimm
canım bede sadece emziriyorum hamileliğimin başından bu yana ne çay ne kahve nede sigara kullanmadım.emziriyorum diye çay dahi içmiyorum,bebeğiminsütünün kalitesi artsın diye.çay nasılbizde uyku sorunu yaparsa onlarada sütten geçer.tabi kiii fazlasıı..
bende aslen kütahyalıyım sen neresinden merkezmi?canım yozgatlı değilim orda oturmak mecburiyetindeyim.aslen kütahyalıyımm.sağol canımm
çok teşekkürler kızlar.. anladığım kadarıyla çok fazla tüketmesem iyi olacak..canım ben emziriyorum çay içiyorum ama abartmıyorum kahvaltıda 2 bardak bazı akşamlarıda içerim gene 2 bardak ama ben kolayı çok seviyorum 1 bardak falan içerim iyi etmiyorum ama dayanamıyorum kolaya
kızlar ben bütün aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum.doktorum nasıl istersen sağlık ocağındada çok iyi yapıyorlar dedi.rota aşısına gelince bizim burda sağlık ocaklarıda özel olarak rota aşısını yapıyorlar.
kızlar ben bütün aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum.doktorum nasıl istersen sağlık ocağındada çok iyi yapıyorlar dedi.rota aşısına gelince bizim burda sağlık ocaklarıda özel olarak rota aşısını yapıyorlar.
bende aslen kütahyalıyım sen neresinden merkezmi?
kızlar oğlumu biberona alıştırıcam önceleride verdim tutmadı biberonda kırıldı şimdi yeni alıcam göğüs ucuna benzer biberonlar vamış ne polikarbonmu ne tam adını bilmiyorum hangi markanın daha iyi ve adı nedir tam olarak
anne memesine en yakın olan biberon dr brown. bebek bu biberonla mamayı içerken anne memesini emme hareketi yapması gerekiyor.
cnm aratırdım biraz avent ve nuktanda memnun kalanlar var kararsız kaldım şimdi hangisini alsamki acaba hangisi daha iyidir???
cnm aratırdım biraz avent ve nuktanda memnun kalanlar var kararsız kaldım şimdi hangisini alsamki acaba hangisi daha iyidir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?