2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

rota virüs aşısı bir ara yasaklanmış canım bağırsak düğümlenmesine yol açıyomuş ama araştırmalara göre 3. ay ile 7. ay arasında vurulup bitmesi gereiyomuş 7. aydan sonra vurulanlarda sorun olmuş bizim doktor böyle açıklamıştı bizde 3 doz yaptırdık inşallah bir sorun olmaz kuzucuklarımızda allaha emanetgleri

amn cnm bızde 2 doz yaptrdık
doktor 2 doz demstı
dedıgn aylr ıcnde yaptrdk ama
sukur sımdılk bişi yok ama ılerde neolur bılmem

canım ben emziriyorum ve çay doğum yaptığım günden beri de içiyorum bi zararını da görmedimm

canım yozgatlı değilim orda oturmak mecburiyetindeyim.aslen kütahyalıyımm.sağol canımm
bende aslen kütahyalıyım sen neresinden merkezmi?
canım ben emziriyorum çay içiyorum ama abartmıyorum kahvaltıda 2 bardak bazı akşamlarıda içerim gene 2 bardak ama ben kolayı çok seviyorum 1 bardak falan içerim iyi etmiyorum ama dayanamıyorum kolaya
çok teşekkürler kızlar.. anladığım kadarıyla çok fazla tüketmesem iyi olacak.. kızımda çok şükür bir uyku problemi yok şimdilik.. bende kolayı çok seviyorum normalde fakat hamileliğimden beri frenledim kendimi asitli içecekleri hiç içmiyorum.. çayı da pek sevmem normalde ama bunu denedim hoşuma gitti bayağı.. meyve suyu gibi geliyor tadı..

kızlar ben bütün aşıları sağlık ocağında yaptırıyorum.doktorum nasıl istersen sağlık ocağındada çok iyi yapıyorlar dedi.rota aşısına gelince bizim burda sağlık ocaklarıda özel olarak rota aşısını yapıyorlar.

efet asıyı al gel yapalım dmslerdı am biz kontrole gıttgmzde doktormz yapmştı
bu hafta kontrolumz var buara da baklm boy kılo ne ornda degustu:):)

kızlar bende oğlumun bütün aşılarını sağlık ocağında yaptırıyorum çünkü sağlık ocağındaki aşıların daha taze olduğunu duymuştum

kızlar oğlumu biberona alıştırıcam önceleride verdim tutmadı biberonda kırıldı şimdi yeni alıcam göğüs ucuna benzer biberonlar vamış ne polikarbonmu ne tam adını bilmiyorum hangi markanın daha iyi ve adı nedir tam olarak

bizim burda yapmıyolar rota ama digerlerini bende saglık ocagında yapıtıryorum

avent yada nuktu yanlış hatırlamıyorsam dr brown da olabilir sen gene bi bak netten canım bizimki almıyo biberon çok aç olursa belki

anne memesine en yakın olan biberon dr brown. bebek bu biberonla mamayı içerken anne memesini emme hareketi yapması gerekiyor.

cnm aratırdım biraz avent ve nuktanda memnun kalanlar var kararsız kaldım şimdi hangisini alsamki acaba hangisi daha iyidir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…